Podělal jsem to,co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4270
25.6.18 19:07
@Bubla_Bučková píše:
smarja to ne… jdi bude to sranda :mavam: to je jak kdyby už bylo uloveno a tak nezájem :roll: chlapi no, a v prvním příspěvku pomalu pláče, že ji již nespatří :cert:

přesně, jdi, já chci pohádku dál ;) Potřebuju kompenzaci dost šílenýho reálnýho pracovního nasazení - něco romanticko-dobrodružně anonymního… Niterný rozhovor u řeky, jak se to v ní rok bije, touží po tobě, ale vychování ji nutí odmítat i jemné náznaky a tak :srdce: A ty v dětské duši kalibru Bejby objevíš ženu Frances a postavíte se celému světu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 19:11
@Do-not-touch píše:
přesně, jdi, já chci pohádku dál ;) Potřebuju kompenzaci dost šílenýho reálnýho pracovního nasazení - něco romanticko-dobrodružně anonymního… Niterný rozhovor u řeky, jak se to v ní rok bije, touží po tobě, ale vychování ji nutí odmítat i jemné náznaky a tak :srdce: A ty v dětské duši kalibru Bejby objevíš ženu Frances a postavíte se celému světu :andel:

chci jít na večeři s tebou :-D :-D
( pokud ti není 20 …) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26747
25.6.18 19:16
@Anonymní píše:
( pokud ti není 20 …) :kytka:

vo žrádlo nikdo nestojí :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
25.6.18 19:16
@Anonymní píše:
( pokud ti není 20 …) :kytka:

wau, jsem ideální doprovod, miluju chilli stejky ;) A dvacet mi fakt není 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
25.6.18 19:17
@Bubla_Bučková píše:
vo žrádlo nikdo nestojí :nevim: :lol:

jak jako nestojí?? :roll: červená knihovna a hovězí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
25.6.18 19:22
@Anonymní píše:
já jsem vždycky platil, neměl jsem s tím problém, ani ženy.Zřejmě jsem prvně narazil na takovou co se pozvat tedy nenechá, a můžou to být i jiné, když teda píšeš, že jsi to zažil u několika.
Kam teda pak s nima chodit, to mě hlava nebere …

Nechápu, jak může být pro někoho problém vymyslet, kam jít na rande mimo restaurační zarizeni. Však já jsem byla na rande na tolika různých místech… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 19:24
@Detsa píše:
Asi to bude u těch mladších už. Ve tvé generaci to eště bylo zřejmě normální. Teď se tě nechci dotknout, jen už si prostě o generaci dál - to neber zle. Vlastně by to i odpovídalo, protože automatický placení očekávala jen jediná a to o dost starší než já ;). Poprvé na něco levnějšího a nebo procházka naprosto ideální :kytka:. Hned bych šel místo tebe :mavam:. U řeky krásné místo.

pokud byla výrazně starší,tak platit snad měla ona :lol: :lol:
Díky, za chvíli vyrážím.
Přeju ať najdeš tu pravou.

• Citovat
  • Upravit
4270
25.6.18 19:26
@Hlaholice píše:
Nechápu, jak může být pro někoho problém vymyslet, kam jít na rande mimo restaurační zarizeni. Však já jsem byla na rande na tolika různých místech… :zed:

jako jo, ale zas to jídlo vyřeší problém, když s ním není o čem mluvit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.6.18 19:26
@Detsa píše:
Asi to bude u těch mladších už. Ve tvé generaci to eště bylo zřejmě normální. Teď se tě nechci dotknout, jen už si prostě o generaci dál - to neber zle. Vlastně by to i odpovídalo, protože automatický placení očekávala jen jediná a to o dost starší než já ;). Poprvé na něco levnějšího a nebo procházka naprosto ideální :kytka:. Hned bych šel místo tebe :mavam:. U řeky krásné místo.

potvrzuju ten nekomfort, když je za mě placeno něco drahého a jsem blíže spíše pánovi věkově… :nevim: kafe, víno, zmrzlina je OK… ale třeba kino lístek za 200 popcorn to samé a pak mu říct, že nepřeskocila jiskra, tak mám prostě blbej pocit no. To když už tak jeden lístek a jeden platí občerstvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
25.6.18 19:31

@Do-not-touch Kdybych se s chlapem na rande nudila (nebylo by s ním o čem mluvit), tak bych mu holt řekla, že to podle mě nemá cenu, rozloučila bych a odešla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
25.6.18 19:39
@Hlaholice píše:
@Do-not-touch Kdybych se s chlapem na rande nudila (nebylo by s ním o čem mluvit), tak bych mu holt řekla, že to podle mě nemá cenu, rozloučila bych a odešla bych.

dělala jsem si legraci ;) Já beru zpravidla věci dost vážně, tak tady upouštím páru.
(ale ten steak bych si dala… a on už zmizel :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
25.6.18 19:44

A me neprijde, zes to podelal a ze by ses mel omlouvat za vyrcene, projevils city dle sebe a otevrenost je fajn. Ona se vyjádřila, respektovala bych to. Ty chces na veceri, ona se projit (jsem to jen prolitla, tak snad nejsem mimo). Pristupujes na prochazku, tak pokecejte a uzijte si spolecnou chvili, ono se to postupne nak vyvrbi, snad budete oba autenticti :mavam:
Tesim se na pokracovani :)

• Citovat
  • Upravit
26747
25.6.18 20:05
@Do-not-touch píše:
jako jo, ale zas to jídlo vyřeší problém, když s ním není o čem mluvit :nevim:

jo to na vás čumí pobaveně servírka, že trapně mlčíte :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
25.6.18 20:20
@Bubla_Bučková píše:
jo to na vás čumí pobaveně servírka, že trapně mlčíte :cert: :mrgreen:

v lepších podnicích jsou servírky diskrétní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.18 20:55

Tak jsem zvědavá, jak dopadneš zakladateli, a jsem zvědavá jestli se povedete za ruce, nebo si sáhneš i jinam …(třeba na vlasy… :mrgreen: )
Anebo v případě neúspěchu třeba se dočkáš @Do-not-touch:cert: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria