Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubla_Bučková píše:
smarja to ne… jdi bude to srandato je jak kdyby už bylo uloveno a tak nezájem
chlapi no, a v prvním příspěvku pomalu pláče, že ji již nespatří
přesně, jdi, já chci pohádku dál
Potřebuju kompenzaci dost šílenýho reálnýho pracovního nasazení - něco romanticko-dobrodružně anonymního… Niterný rozhovor u řeky, jak se to v ní rok bije, touží po tobě, ale vychování ji nutí odmítat i jemné náznaky a tak
A ty v dětské duši kalibru Bejby objevíš ženu Frances a postavíte se celému světu ![]()
@Do-not-touch píše:
přesně, jdi, já chci pohádku dálPotřebuju kompenzaci dost šílenýho reálnýho pracovního nasazení - něco romanticko-dobrodružně anonymního… Niterný rozhovor u řeky, jak se to v ní rok bije, touží po tobě, ale vychování ji nutí odmítat i jemné náznaky a tak
A ty v dětské duši kalibru Bejby objevíš ženu Frances a postavíte se celému světu
chci jít na večeři s tebou
![]()
( pokud ti není 20 …) ![]()
@Anonymní píše:
chci jít na večeři s tebou![]()
( pokud ti není 20 …)
vo žrádlo nikdo nestojí
![]()
@Anonymní píše:
chci jít na večeři s tebou![]()
( pokud ti není 20 …)
wau, jsem ideální doprovod, miluju chilli stejky
A dvacet mi fakt není ![]()
@Bubla_Bučková píše:
vo žrádlo nikdo nestojí![]()
jak jako nestojí??
červená knihovna a hovězí ![]()
@Anonymní píše:
já jsem vždycky platil, neměl jsem s tím problém, ani ženy.Zřejmě jsem prvně narazil na takovou co se pozvat tedy nenechá, a můžou to být i jiné, když teda píšeš, že jsi to zažil u několika.
Kam teda pak s nima chodit, to mě hlava nebere …
Nechápu, jak může být pro někoho problém vymyslet, kam jít na rande mimo restaurační zarizeni. Však já jsem byla na rande na tolika různých místech… ![]()
@Detsa píše:
Asi to bude u těch mladších už. Ve tvé generaci to eště bylo zřejmě normální. Teď se tě nechci dotknout, jen už si prostě o generaci dál - to neber zle. Vlastně by to i odpovídalo, protože automatický placení očekávala jen jediná a to o dost starší než já. Poprvé na něco levnějšího a nebo procházka naprosto ideální
. Hned bych šel místo tebe
. U řeky krásné místo.
pokud byla výrazně starší,tak platit snad měla ona
![]()
Díky, za chvíli vyrážím.
Přeju ať najdeš tu pravou.
@Hlaholice píše:
Nechápu, jak může být pro někoho problém vymyslet, kam jít na rande mimo restaurační zarizeni. Však já jsem byla na rande na tolika různých místech…
jako jo, ale zas to jídlo vyřeší problém, když s ním není o čem mluvit ![]()
@Detsa píše:
Asi to bude u těch mladších už. Ve tvé generaci to eště bylo zřejmě normální. Teď se tě nechci dotknout, jen už si prostě o generaci dál - to neber zle. Vlastně by to i odpovídalo, protože automatický placení očekávala jen jediná a to o dost starší než já. Poprvé na něco levnějšího a nebo procházka naprosto ideální
. Hned bych šel místo tebe
. U řeky krásné místo.
potvrzuju ten nekomfort, když je za mě placeno něco drahého a jsem blíže spíše pánovi věkově…
kafe, víno, zmrzlina je OK… ale třeba kino lístek za 200 popcorn to samé a pak mu říct, že nepřeskocila jiskra, tak mám prostě blbej pocit no. To když už tak jeden lístek a jeden platí občerstvení.
@Do-not-touch Kdybych se s chlapem na rande nudila (nebylo by s ním o čem mluvit), tak bych mu holt řekla, že to podle mě nemá cenu, rozloučila bych a odešla bych.
@Hlaholice píše:
@Do-not-touch Kdybych se s chlapem na rande nudila (nebylo by s ním o čem mluvit), tak bych mu holt řekla, že to podle mě nemá cenu, rozloučila bych a odešla bych.
dělala jsem si legraci
Já beru zpravidla věci dost vážně, tak tady upouštím páru.
(ale ten steak bych si dala… a on už zmizel
)
A me neprijde, zes to podelal a ze by ses mel omlouvat za vyrcene, projevils city dle sebe a otevrenost je fajn. Ona se vyjádřila, respektovala bych to. Ty chces na veceri, ona se projit (jsem to jen prolitla, tak snad nejsem mimo). Pristupujes na prochazku, tak pokecejte a uzijte si spolecnou chvili, ono se to postupne nak vyvrbi, snad budete oba autenticti ![]()
Tesim se na pokracovani ![]()
@Do-not-touch píše:
jako jo, ale zas to jídlo vyřeší problém, když s ním není o čem mluvit
jo to na vás čumí pobaveně servírka, že trapně mlčíte
![]()
@Bubla_Bučková píše:
jo to na vás čumí pobaveně servírka, že trapně mlčíte![]()
v lepších podnicích jsou servírky diskrétní ![]()
Tak jsem zvědavá, jak dopadneš zakladateli, a jsem zvědavá jestli se povedete za ruce, nebo si sáhneš i jinam …(třeba na vlasy…
)
Anebo v případě neúspěchu třeba se dočkáš @Do-not-touch …
![]()