Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tady jsou takový konspirace, že se tomu budu smát ještě večer, až půjdu kolem řeky
Napsal jsem jí, jestli chce krmit labutě a za tím smajl s výbuchem smíchu…
Odepsala, že nechce nikam jít, prý, ať neutrácím, že dělám těžkou práci.Že můžeme jít ven.Takovou reakci bych čekal od své matky, ale tohle ???
nejenže mám tedy patent na úchyla, ale ještě na ubožáka, který nemá na restauraci![]()
Tak teď nevím, co je horší … být za nadrženého dotěru s nabídkou budoucího (doufejme) kvalitního sexu nebo chudáka, se kterým půjde z lítosti
![]()
@Anonymní píše:
Tady jsou takový konspirace, že se tomu budu smát ještě večer, až půjdu kolem řeky
Odepsala, že nechce nikam jít, prý, ať neutrácím, že dělám těžkou práci.Že můžeme jít ven.Takovou reakci bych čekal od své matky, ale tohle ???
nejenže mám tedy patent na úchyla, ale ještě na ubožáka, který nemá na restauraci![]()
ať neutrácíš? Já padám
Takže dete ven… tady je u nás celkem zima v Praze
No držím palce, ale oči na stopkach
![]()
@LaPaloma píše:
Proto se na ní nechytají vrstevníci. Myslí jinak, těžko říct jak. Prostě neprodělala svých 16, kdy se chodilo hlavně ven. Nemá to za sebou.
už si to taky začínám myslet, že mám co do činění s mládeží, nikoliv ženou
@Anonymní píše:
Tak ta si z tebe buď dělá srandu, nebo je fakt „jiná“…
Jak moc blbě si na tom s platem (asi má přehled, když u vás dělala) víš sám, ale tak jí napiš, že jedna večeře tě určitě nezruinuje…
@kontramatka píše:
Já si pamatuju jednou na brigádě jeden stálý zaměstnanec ve věku víc než můj táta se mě hrozně rád dotýkal. Když mi předával směnu, a ukazoval co kde a jak, tak mě chytal za ruku, za rameno, já měla osypky. Bylo mi z něj na blití. On mi tykal, já jemu vykala, několikrát jsem se odtáhla a on to pořád nechápal. Naprostý debil. Škoda, že jsem neměla dnešní rozum. Chytla bych ho za pytel a povodila taky po místnosti, když se pán cejtí. Asi jsem byla taky nedajka teda. Zaplať pánbůh. Když starýmu vejrovi hučí v kládě a pozbyde zdravýho úsudku, chudák každá mladá kráska, co se mu připlete do cesty. To je pak i humor plný dvojsmyslů a ten člověk se chová jako totální ubožák.
@Mar__tanka1983 píše:
Tak ta si z tebe buď dělá srandu, nebo je fakt „jiná“…Jak moc blbě si na tom s platem (asi má přehled, když u vás dělala) víš sám, ale tak jí napiš, že jedna večeře tě určitě nezruinuje…
mám skoro 30 tis… ale o to přece nejde.Jsem zvyklý chovat se k ženě jako k dámě, tohle je ještě vážně děcko
@Anonymní píše:
mám skoro 30 tis… ale o to přece nejde.Jsem zvyklý chovat se k ženě jako k dámě, tohle je ještě vážně děcko
No, vidíš … začínáš se probouzet do reality
Tahle na steak nezabere
, je vývojově v naivní pubertě ![]()
@zoidberg píše:
Napiš jí, ať nechá těch prasáren a že jídlo se nebude vynechávat. Ještě si ani pořádně netykáte a už by tě omezovala v jídle
Souhlas ![]()
@Annne píše:
Pokud chces, mein lieber Brontosaurus, nabizim ti inspirujici predpoved, jakym poucnym zaverom tva pohadka skonci. Ale ty stejne reknes, ze takovy konec si si nenaplanoval a prisahas na boha emimina, ze tva pohadka je pravda a nic jineho nez pravda pravduca.
Tak prijemnou zabavuPříspěvek upraven 25.06.18 v 14:24
mě to zajímá anonym to určitě zas utne ![]()
@Anonymní píše:
Tak třeba ani ona ještě nezažila, aby se k ní někdo choval jako k dámě…takže neví, jak reagovat (třeba že když jí někdo pozve na jídlo, tak se očekává, že taky má na to to zaplatit).
Nevim, nebo mě napadá, jeslti nemá pocit, že se ti tím nějak zaváže (a že ty za to budeš očekávat víc než ona bude ochotná dát). Tak chce radši nezávaznou procházku.
Příspěvek upraven 25.06.18 v 14:59
Zakladatel: no bere te jako sveho fotrika, protoze vek na to mas. Neni to ani kamoska, to by ti nevykala anebo nemela zadny problem s tykanim. Se na ni vybodni, najdi si nejakou ktera vek neresi a nebude jeste mentalne „decko“.
Tak třeba se vyvrbí… ![]()
Ber to takhle, bude to ta nejmenší investice, pár hodin času. A když se to povede, tak večeře bude příště…když ne, tak co, ztratíš jedno odpoledne…
@Anonymní píše:
Byl jsem v pohodě, nijak mě to nesužovalo, je mi jasné, že dvacetiletá holka má jiné priority, ale to přátelství bylo fajn.Byla to jen chvilková věc, nikdy nic podobného jsem jí neřekl, ani nenapsal, ani si neřezal žíly
Klidně bych se kamarádil dál, ovšem po této situaci, nevím, zda mám třeba občas i napsat nebo na to kašlat, když teda se tak osopila.
ser na ní, je mladá a blbá
@kontramatka píše:
@Bábrdl já bych to nevzala. už bych měla jasno, co se mu „honí“ hlavou a zhnusil by se mi. není nic smutnějšího, než když holka považuje chlapa za přítele a on se ukáže jako starý obšourník. Slečna je asi ještě ve věku, kdy věří na přátelství mezi mužem a ženou. Bohužel. Dostala cennou lekci, tak aspoň něco pozitivního.
vy jste asi dost nezkušená, mladá nebo prostě prudérní.
to co se „honí“ v jeho hlavě se v podstatě honí většině mužů. pro vás je muž, co se pokusil sbalit ženu v podstatě ve škatulce starý obšourník a strašlivě vás to urazilo. vy žijete v nějaké falešné představě, kde muži intimnosti nechtějí a jsou ramantické duše, ne?
vám musel nějaký hodně ublížit, nebo jste jen nenávistí k mužům naočkovaná.
@Doe_Jane píše:
pokud má holka rozum tak se s ním už bavit nebude
a to proc jako?