Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
myslím, že jsem v koncích …
napsala mi, zda se může také vyjádřit k představám, načež jsem odpověděl, že jistě.
Prý by si přála kdybychom vynechali jídlo, že se nají doma a jestli bychom se nešli projít někam kolem řeky a že by se ráda držela za ruce.Tak na tohle fakt nemám kapacitu … nenapsal jsem nic.
To už chce po tobě moc, coo? Karta se obrátila a jak tu někdo psal, možná šetři na nové zuby ![]()
já vím! je to šílená anorektička a chce tě zabít u řeky ![]()
prosím napiš Ok, že se těšíš a běž tam radši s pepřákem.
Holka není moc romantická
Vynechá večeři, vínko, vynechá i to hlazení po vlasech … a jde rovnou na věc … a u řeky. Bude tam možná ale dost chladno … „Je ti teplo, děvče?“
Kdysi jsem zažila podobné, v oddíle jsme vedoucím vykali, oni nám tykali, a kdyby někdo z nich zkusil to co ty, přišlo by mi to úplně mimo.
Být tebou, urovnám to, až se někdy náhodou potkáte, ať je to bez trapnosti.
Napiš něco jako že se moc omlouváš, že ses nechal unést tím, že tak skvělou ženu jako ona by sis jednou představoval jako partnerku a proto jsi něco takového napsal. Že chápeš, že ona to vnímá jinak a že bys rád, kdyby ti to mohla odpustit a zapomenout na to.
A nečekej další „přátelství“, vždyt ty sám od toho chceš víc.
@Anonymní píše:
napsala mi, zda se může také vyjádřit k představám, načež jsem odpověděl, že jistě.
Prý by si přála kdybychom vynechali jídlo, že se nají doma a jestli bychom se nešli projít někam kolem řeky a že by se ráda držela za ruce.Tak na tohle fakt nemám kapacitu … nenapsal jsem nic.
Napiš jí, ať nechá těch prasáren a že jídlo se nebude vynechávat. Ještě si ani pořádně netykáte a už by tě omezovala v jídle ![]()
@Anonymní píše:
- má nižší sebevědomí
- má minimální zkušenosti
- jsi pro ni starý
- bere tě jako nedotknutelnou autoritu
Kdysi jsem zažila podobné, v oddíle jsme vedoucím vykali, oni nám tykali, a kdyby někdo z nich zkusil to co ty, přišlo by mi to úplně mimo.
Být tebou, urovnám to, až se někdy náhodou potkáte, ať je to bez trapnosti.
Napiš něco jako že se moc omlouváš, že ses nechal unést tím, že tak skvělou ženu jako ona by sis jednou představoval jako partnerku a proto jsi něco takového napsal. Že chápeš, že ona to vnímá jinak a že bys rád, kdyby ti to mohla odpustit a zapomenout na to.
A nečekej další „přátelství“, vždyt ty sám od toho chceš víc.
ty seš vedle
![]()
Chce to vzdycky zkusit a mit odvahu, clovek pak lituje spise, ze neco nezkusil, nez ze ho nekdo skarede odmitnul. Vsechny ty rypalky to chce poslat do zadele. Clovek nema co ztratit, bud bude mit super kost mladou, nebo nic, ktery by mel stejne kdyby nic nezkusil.
Dneska uz rypave kecy zenskych smeruju rovnou do zadele kam patri, z zen si je lepsi nic nedelat, pak mate i nejaky respekt. Nez byt ustraseny ratlik. ![]()
@zoidberg píše:že jo ??!!
Napiš jí, ať nechá těch prasáren a že jídlo se nebude vynechávat. Ještě si ani pořádně netykáte a už by tě omezovala v jídle
@Anonymní píše:
kristova noho, co ta holka vymejšlí? ![]()
Jako odmítnout pozvání na večeři?
A co tak kombinace, napřed jídlo, pak procházka? Abyste u tý řeky necourali o půlnoci, tak se sejít na jídlo už v podvečer?
Nebo se bojí, že tě s ní někdo uvidí?
Jako pozvat mě někdo na rande a na véču, tak napsat, že „najim se doma a půjdem se projít k řece“, to je prostě divný
![]()
Kdyby bylo rozumný počasí, tak bych ještě pochopila piknik někde v odlehlý zátoce, deku,…
Na druhou stranu, tak první rande podle ní a pak uvidíš…třeba tou procházkou dojdete až k tý večeři (nebo k tobě domů)
. Nebo to bude výbuch a půjdeš si pak ten stejk dát za odměnu za přežití sám a s panákem něčeho dobrýho k pití… ![]()
Taky jsem měl mladou kočku,mě 44,jí 19 a jen zkoušela co vydržím.Tahala mě všude možně,jen ne do postele.Tahle bude možná krapet hodnější,ty ruce vypovídaj taky něco.Ale!!!!
Vyser se na to,jestli ti je život milý!!!
@Sandokanos píše:
Chce to vzdycky zkusit a mit odvahu, clovek pak lituje spise, ze neco nezkusil, nez ze ho nekdo skarede odmitnul. Vsechny ty rypalky to chce poslat do zadele. Clovek nema co ztratit, bud bude mit super kost mladou, nebo nic, ktery by mel stejne kdyby nic nezkusil.
Dneska uz rypave kecy zenskych smeruju rovnou do zadele kam patri, z zen si je lepsi nic nedelat, pak mate i nejaky respekt. Nez byt ustraseny ratlik.
U koho respekt?
@Annne píše:
hihi, nejaky stary mladenec urcite pobezi na emimino porozpravat maminam rozpravku o tom ako " ako dvadsiatnicka so styridsiatnikom k stastiu prisla". tudle nudlePříspěvek upraven 25.06.18 v 13:50
tak skončila Ulice, hodilo by se ![]()