Manžel koketa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.6.18 07:24

Manžel koketa

Ahoj ženy,
jsem maminka dvou dětí (7 a 1 rok).
Manžel je neskutečný proutník, koketa. Prý si jen něco dokazuje. Je to dva roky, co jsem mu dala další šanci, tehdy to táhl s o 12 let starší ženskou, než jsem já. Kupoval jí drahé dárky a dokonce za ní vzal i 2× dceru. Jsem si jistá, že rozhodně šlo o víc, možná byl dokonce zamilovaný. Ale teď po 2 letech, co jsme za tím udělali tlustou čáru, jsem zjistila, že má profil na seznamce, kde jde vyloženě o sex. Zapíral, takže jsem si tam založila falešný účet a napsala mu. Samozřejmě se hned chytl a to co následovalo bylo děs. Zkrátím to, hledal si milenku. A teď k dotazu. Ne nebudu se ptát, jestli s ním zůstat, už je toho na mě moc. Ale je tu nějaká, co to třeba měla podobně? A odešla? Měli jste pak štěstí? Mám strach. Nechci zůstat sama s 2 dětma :(. Stojí ještě vůbec nějaký chlap a ženu s 2 dětma? A co začátky po rozvodu? Asi peklo, že? Hrozně se bojím, jak to všechno ponese má starší dcera, je hrozný cíťa :(. Dodejte mi prosím kuráž :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.6.18 07:45

Omlouvám se že píšu jako anonym ale nepišu o sobě. Moje kamarádka si vzala opravdového blba. Nevěrný jí nebyl, zato byl hrozně sprostý. Dost dlouho se s ním trápila. A měla přesně stejné obavy. Jestli ji bude někdo se dvěma dětma chtít. Navíc nemá uplně postavu modelky…no zkratím to. Je 2 roky od rozvodu a už stihla novou lásku, třetí dítě i svatbu. Dost jí pomohli její rodiče. Měla s dětma po rozvodu kam jít.

• Citovat
  • Upravit
25.6.18 08:02

Já mám naštestí byt, který pronajímám, ale je v jiném městě. Malá mi teď nastupuje do školy, takže by se zdálo, že to bude jednoduché, vypovědět nájemníkům smlouvu,přehlásit dceru. Ale hrozně ji tím ublížím, takže přemýšlím o podnájmu tady. Kamarádka měla teda velké štěstí. Já asi nejsem úplně škaredá, dokonce jsem teď rapidně zhubla, i kvůli tomu hňupovi (držela jsem dietu abych se mu líbila). Ale stejně mám strach :( . Jak to zvládli její děti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
25.6.18 08:05

@ProstěMáma Sice nejsem ve Vaší situaci, ale zkusím Vám to popsat z jiné strany- dítěte cíti. Můj otec je velký materiál. Mámu podváděl, kde mohl. Už na svatbě jí lhal o svém věku (dozvěděla se až při podpisu oddacího listu). Zároveň byl chorobně žárlivý a neustále jí hlídal a psychicky deptal. V mých 13ti letech šli konečně od sebe, do té doby mamka nemohla sebrat odvahu. Až nyní, když se o tom dokážeme bavit a já s bráchou jsme dospělí, z ní vypadlo, že s ním zůstávala kvůli nám a ze strachu, že skončí úplně sama a nezvládne to. Ale když tu odvahu sebrala, zjistila, že má skvělé rodiče a rodinu, děti a že sama je dost silná na to, aby zvládla cokoli. I pár vztahů měla, bohužel je natolik poznamenaná mým otcem a komplexy z něj, že to zatím nevyšlo. Ale i tak je spokojenější, než by kdy byla s ním. Mimochodem, já svého otce neviděla 3 roky, píšeme si jen k narozeninám a vánocům a to čistě ze společenské povinnosti.
Chtěla jsem tím říct, že i když jsem cíťa, nijak mě nepoznamenal rozvod mých rodičů. Poznamenal mě vztah k mému otci. Naopak bych možná byla raději, kdyby se mamina rozhodla odejít dříve. Ušetřilo by to spoustu hádek, kterým jsme s bráchou byli přítomni. Možná bych tak často neviděla mámu brečet a tátu nadávat. Jděte do toho. Děti chtějí šťastnou mámu a to Vy teď, ve vší úctě, nejspíš nejste. Přeju hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 08:14
@ProstěMáma píše:
Já mám naštestí byt, který pronajímám, ale je v jiném městě. Malá mi teď nastupuje do školy, takže by se zdálo, že to bude jednoduché, vypovědět nájemníkům smlouvu,přehlásit dceru. Ale hrozně ji tím ublížím, takže přemýšlím o podnájmu tady. Kamarádka měla teda velké štěstí. Já asi nejsem úplně škaredá, dokonce jsem teď rapidně zhubla, i kvůli tomu hňupovi (držela jsem dietu abych se mu líbila). Ale stejně mám strach :( . Jak to zvládli její děti???

Nechtěla jsem říct že je škaredá. Má krásný úsměv a je celkovem hrozně pozitivní. Jen ty kila, no. Děti to měly těžké. Obě ve školkovém věku. Ale taky tomu pomohl tatínek takovým tím naváděním, hloupými řečmi, kupoval si děti legem a štěňátkem. Teď už jsou v pohodě, mají skvělého druhého otce a šťastnou maminku. Protože nešťastná matka nemůže mít šťastné děti. Držím palce ať to zvládneš.

• Citovat
  • Upravit
3739
25.6.18 08:16

Já se spíš divím, že s tím co máš na krku máš myšlenky na jiné chlapy nebo známosti do budoucna. Já jsem asi divná, ale kdybych měla z jakéhokoliv důvodu ukončit moje manželství, nechtěla bych chlapa vidět ani na vobrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
25.6.18 08:19

Měla jsem takového chlapa. Odešla jsem- tedy důvodem rozchodu bylo zejména jeho násilné chování, i když je fakt, že ty lži a neustálé milenky tomu taky dávaly korunu. Zůstala jsem se třemi dětmi. :dance: :dance: A mám se fajn, tak doufám, že ti to nějakou kuráž dodá. Odchod od chlapa, který stojí za houby, je vždy krokem dopředu a k lepšímu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.18 08:20

@Monikap3
To je právě to, on ten blbec je jinak skvělý táta. Snažím se před malou nehádat, ale někdy to prostě nešlo. Když slyšela slovo rozvod, nebo stěhování, byla úplně mimo. Pláče a domlouvá tátovi, aby na mě byl hodný. Teď už si dávám pozor a nechci před ní nic řešit, ale stejně :( bojím se, že mi jednou řekne, že chce zůstat u táty :( navíc bydlíme nad jeho rodiči a s něma má taky úžasný vztah, takže jí nebude chybět jen táta. A taky se bojím toho, že jí nebudu moct dopřávat tolik co do teď a oni ano. Víte jak to je, děti se snadno nechají koupit :( ach jo..mám vážně strach. Zároveň ale vím, že čím dřív odejdu, tím líp. Jen ta odvaha mi chybí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.18 08:25

@kontramatka
Máte pravdu, teď taky nechci žádnýho chlapa ani vidět, takže rozhodně neplánuju žádnou stupidní seznamku nebo tak. Ale do budoucna myslím. Teď si ale uvědomuju, že větší strach než ze samoty, mám z toho, jak to ponese starší dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.6.18 08:43

@ProstěMáma můj manžel odešel když byly synovi 4 a dceři 2,5 roku. Všechno se dá zvládnout. Sice to ze začátku bylo obtížné hlavně po finanční stránce, i když ex přispíval dost. Pak se to zlomilo. Našla jsem si partnera co má taky dítě, takže teď máme 3 raubíře a všechno je docela v pohodě. Najdou se i normální chlapi, jen to chce vybrat pořádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
25.6.18 09:14
@ProstěMáma píše:
@kontramatka
Máte pravdu, teď taky nechci žádnýho chlapa ani vidět, takže rozhodně neplánuju žádnou stupidní seznamku nebo tak. Ale do budoucna myslím. Teď si ale uvědomuju, že větší strach než ze samoty, mám z toho, jak to ponese starší dcera.

Tomu rozumím. Člověk má vůči dětem výčitky. Ale tátu holčičce nikdo nevezme. Bude s ním moci bývat co nejvíc, bude ji mít stejně rád, jenom už nebude bydlet s vámi. Je hlavně potřeba ukázat těm dětem, že rodiče se dohodnou a všechno bude v pořádku. Jakmile začnou boje, potom ano, děti jsou chudáci. Takže držet si dekorum, neventilovat nic v přítomnosti dětí a snažit se dohodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
25.6.18 10:35

U nás byl ex odejit už teda při první nevěře, spíš kvuli chování kolem toho, že v tom byla ženská jsem zjistila až po. Dětem bylo 4 a 6. A jsem štastná spojjená, nelituji toho. Zvládám to dobře, vcházíme dobře, děti ve společné péči. Mám přítele, taky s dětmi. A vůbec by mi nenapadlo, že by o ženskou se dvěmi dětmi už nikdo nestál. Proč jako ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.18 23:48

s @kontramatka souhlasím. Když se k sobě budete chovat před dětmi hezky, i během rozvodu a následného stěhování, vezmou to dobře.. Život je jen jeden na to zůstávat s chronickým nevěrníkem „jen“ kvůli dětem nebo strachu z doživotního osamění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí