Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
predchozi prispevky o placeni / placeni napul me trochu zmatly… Jeslti jsem spravne pochopila, tak zakladatel nekde zminoval, ze ma asi 30 (jako prijem), tak ja jen ze pokud jsou z prahy, tak bych se vubec nedivila, kdyby slecna mela ve svych dvaceti letech vic, tedy by dle mistni logiky platit mela ona, takze ona muze rozhodnout, jestli do restaurace, nebo ne! A ma te na lopatkach!
Ahojte, tak mě tady máte.
To koukám, jak se to zde rozvášnilo, více než u mě včera ![]()
Bylo to velmi zvláštní, nic podobného jsem dřív nezažil.
Vystoupil jsem z auta, když jsem zahlédl, že přichází.
Ona se mě začla představovat, jako kdyby jsme se neznali
a nabídla tykání, s tím, že v práci se to nehodilo.
Pak jsme šli směrem k nábřeží, nevěděl jsem, co mám říkat.Trochu jsem si připadal,fakt jak ten fotr
… pak jsem ji chytl za ruku a ona se ke mě přitulila, šli jsme celou dobu, já ani nevím kam…
Najednou jsme seděli u řeky a ona o sobě začla povídat. Musím to v sobě ještě zpracovat.
To z toho bývají chlapi vždycky tak mimo? Tak to si nedokážu představit co si myslel o těch mých ´randících hrách´ ten můj ![]()
@Anonymní píše:
To koukám, jak se to zde rozvášnilo, více než u mě včera
Ona se mě začla představovat, jako kdyby jsme se neznalia nabídla tykání, s tím, že v práci se to nehodilo.
Pak jsme šli směrem k nábřeží, nevěděl jsem, co mám říkat.Trochu jsem si připadal,fakt jak ten fotr… pak jsem ji chytl za ruku a ona se ke mě přitulila, šli jsme celou dobu, já ani nevím kam…
Najednou jsme seděli u řeky a ona o sobě začla povídat. Musím to v sobě ještě zpracovat.
Nastal happy end, pohladil si ji po těch vlasech? ![]()
@Maui52 píše:
predchozi prispevky o placeni / placeni napul me trochu zmatly… Jeslti jsem spravne pochopila, tak zakladatel nekde zminoval, ze ma asi 30 (jako prijem), tak ja jen ze pokud jsou z prahy, tak bych se vubec nedivila, kdyby slecna mela ve svych dvaceti letech vic, tedy by dle mistni logiky platit mela ona, takze ona muze rozhodnout, jestli do restaurace, nebo ne! A ma te na lopatkach!
no místní logika je taková, že ženským vadí, když chlap platí a pak třeba něco očekává, tak zalez ![]()
@Nmdl píše:
Nastal happy end, pohladil si ji po těch vlasech?
tak bylo tuleni… ![]()
Stejně je to půvabná historka.
Jen to chtělo na závěr přijít s dalším twistem v ději. ![]()
@Anonymní píše:
To koukám, jak se to zde rozvášnilo, více než u mě včera
Ona se mě začla představovat, jako kdyby jsme se neznalia nabídla tykání, s tím, že v práci se to nehodilo.
Pak jsme šli směrem k nábřeží, nevěděl jsem, co mám říkat.Trochu jsem si připadal,fakt jak ten fotr… pak jsem ji chytl za ruku a ona se ke mě přitulila, šli jsme celou dobu, já ani nevím kam…
pokud jdou spolu 20 léta a 40 lety to není o připadani,to je jak s „fotrem“
Ale to pust rychle z hlavy, takhle nemůžete uvažovat ani jeden. No tak happy end slušný ![]()
@Bubla_Bučková píše:
no místní logika je taková, že ženským vadí, když chlap platí a pak třeba něco očekává, tak zalez
Přesně proto radši neplatím a jen očekávám
![]()
@zuzikka píše:
To z toho bývají chlapi vždycky tak mimo? Tak to si nedokážu představit co si myslel o těch mých ´randících hrách´ ten můj
jo jo ve 20 to bylo dobrý sci fi ![]()
@Bubla_Bučková píše:
no místní logika je taková, že ženským vadí, když chlap platí a pak třeba něco očekává, tak zalez
no joooo, ale to byly zase jiny prispevky… zakladatel se tady urazel, ze kocka nechce jit na veceri, takze si o nem mysli, ze je nejaka socka… coz, vzhledem k tem prijmum, klidne muze byt ![]()
A ted slecna otocila, doufam ,ze chudak necejti z dinosaura prachy, protoze to by si dobre nabehla ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Přesně proto radši neplatím a jen očekávám![]()
to je sázka na jistotu ![]()
@Anonymní píše:Najednou jsme seděli u řeky a ona o sobě začla povídat. Musím to v sobě ještě zpracovat.
A je tohle teda opravdu happy end? Co když zakladatel zjistil, ze ji vlastne nemiluje? To je potom v podstate konec tragicky.
ano