Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maui52 píše:
no joooo, ale to byly zase jiny prispevky… zakladatel se tady urazel, ze kocka nechce jit na veceri, takze si o nem mysli, ze je nejaka socka… coz, vzhledem k tem prijmum, klidne muze byt
A ted slecna otocila, doufam ,ze chudak necejti z dinosaura prachy, protoze to by si dobre nabehla
jo tak, já zas myslela že to píše nějakej feminista
No tak asi budou z menšího města hele… ale přijít o panenství s dinosaurem to je hustý no. To bych chtěla v pokračování ![]()
@Nmdl píše:
Stejně je to půvabná historka.Jen to chtělo na závěr přijít s dalším twistem v ději.
no těch je… Pan žije u rodičů, má děti ve střídavé péči, je pes na úklid. Snad nám bude odhaleno i tohle tajemství starého mládence ![]()
@Maui52 píše:
A je tohle teda opravdu happy end? Co když zakladatel zjistil, ze ji vlastne nemiluje? To je potom v podstate konec tragicky.
zjistil, jsem, že ji upřímně lituji a vztah, pokud bych na tomhle postavil, je o ničem.
Ano, mohl bych využít její nevinnnosti, její důvěry, její krásy, toho, jak je hodná…
Jen sakra nevím proč, bych to dělal.
Je poznamenaná bývalým vztahem, kdy s dotyčným ani nespala, jelikož zjistila,že po tom mu stále nedává,si bohatě užívá jinde, takže se s ním rozešla.
Navíc je, i jako celá její rodina velmi věřící.
Mísí se ve mě všelicos …
Zakladateli, než to teda rozmyslíš, jestli ji zaučíš, nebo jeslti na to nemáš, můžeš nám říct něco o sobě? Třeba proč jsi aktuálně sám, zda jsi někdy byl ženatý, kolik máš dětí, jak je to teda s tím příjmem, jakou děláš práci a tak? Třeba jsou tu takové, které se do tebe zamilovaly a jsou již odpaněny. Tak že bys je zahrnul do toho rozmýšlení.
@Anonymní píše:
Ahojte, tak mě tady máte.
To koukám, jak se to zde rozvášnilo, více než u mě včera
Bylo to velmi zvláštní, nic podobného jsem dřív nezažil.
Vystoupil jsem z auta, když jsem zahlédl, že přichází.
Ona se mě začla představovat, jako kdyby jsme se neznalia nabídla tykání, s tím, že v práci se to nehodilo.
Pak jsme šli směrem k nábřeží, nevěděl jsem, co mám říkat.Trochu jsem si připadal,fakt jak ten fotr… pak jsem ji chytl za ruku a ona se ke mě přitulila, šli jsme celou dobu, já ani nevím kam…
Najednou jsme seděli u řeky a ona o sobě začla povídat. Musím to v sobě ještě zpracovat.
Aneb musím to ještě zpracovat a na příběhu zapracovat
Na mě moc „sladké“, z romantiky jsem už vyrostla ![]()
@Anonymní píše:
zjistil, jsem, že ji upřímně lituji a vztah, pokud bych na tomhle postavil, je o ničem.
Ano, mohl bych využít její nevinnnosti, její důvěry, její krásy, toho, jak je hodná…
Je poznamenaná bývalým vztahem, kdy s dotyčným ani nespala, jelikož zjistila,že po tom mu stále nedává,si bohatě užívá jinde, takže se s ním rozešla.
Mísí se ve mě všelicos …
A jééééje, sex až po svatbě. Tak to se v tobě asi mísí vyhozenej čas. No ale viz můj předchozí příspěvěk - třeba je to osud, abys to popsal zrovna tady!
@Anonymní píše:
Mísí se ve mě všelicos …
Hmmm, vystřízlivění?
@Anonymní píše:
Mísí se ve mě všelicos …
Ona není vhodná na hraní. Zatím to neumí. Nehraj si s ní.
věřící
a tak to jo. Tak ale to by chtělo omluvu nám lehkým děvám,že jsme o to přišli dřív než v 25 a měli více než 1 partnera, protože jsme neměli to štěstí vyrůstat pod vlivem sekty
![]()
Tak zásah ruky boží jsem nečekala.
Ale deflorace katolické schovanky to tu ještě nebylo. ![]()
@Maui52 píše:
A jééééje, sex až po svatbě. Tak to se v tobě asi mísí vyhozenej čas. No ale viz můj předchozí příspěvěk - třeba je to osud, abys to popsal zrovna tady!
on je z toho takovej jakoby inzerát
jsem svobodný, atraktivní 40nik s vyřešenou minulosti, romantik, hledám upřímnost a vzájemné porozumění. Setkání napoví. Najdu tě? ![]()
@Anonymní píše:
Mísí se ve mě všelicos …
Když to čtu a představím si sebe v té situaci, tak bych do toho nešla a tu holku bych nechala na pokoji, protože bych se bála, že v opačném případě mě karma dost škaredě kousne do p*dele.
@Bubla_Bučková píše:
tak nicPoprosím kohokoliv, ať se ujme Anonymity a dokončí příběh
díky
Kde bolo tam bolo, bol raz jeden anonym, ktory si vymyslelpoviedku a nestihol ju dokoncit a tak ho zasuploval iny anonym, ktoreho vdaka irecitej slovencine citatelia hned odhalili, ze je to Annne.
Pokracovanie druhej casti:
Tak som tam prisiel, nikde nikoho, rieka pomali tiekla, noc nehlucne padala, len vanok kde tu zasveholil do mojich nedockavych usi.
Stal som tam ako taky blb s kvetinou v ruke a zacal rozmyslat, ze si mozno zo mna vystrelila, ze mozno nepride a niekde doma sa smeje zo ztareho hlupaka a ked som tomu uz zacinal verit, prave vtedy, v tej chvili sa zjavila ONA. Bez slova, s lahkym usmevom kracala ku mne a ja som nahlivo zacal hovorit, aby som prudom slov prehlusil tremu, ktora mi skakala do slov. Pristupila ku mne a zasepkala: "bud ticho, bud ticho ", ale tak nezne, tak razne a tak neliehavo, ze som tam len stal ako taky nemy tlk a nevedel som viac, co povedat, co urobit. A ona sklzla ocami nizsie a pomali, pomalicky mi zacala rozopinat koselu…
(Mile citatelky, v tomto mieste dej prerusime, pretoze emimino citaju aj inteligentni citatelia, ktori lacny brakovy trolling „a la Pilcherova Rosamunda“ nezbastia ani s navijakom a tak ich vsetkych usetrime trapenia a preskocime rovno k poucnemu zaveru, ktory nam zatial prvy anonym nestihol zdelit.)
Koniec druhej a poslednej casti:
Vycerpany a stastny som ju drzal v naruci na horucej, chladnucej zemi a ona mi zamatovym hlasom sepkala, ze ma miluje, ze ma vzdymilovala, od prveho momentu, ale neodvazila sa dufat, pretoze moje slova v esemeske, ze ju chcem hladit po vlasoch, zneli tak strasne kamaratsky, tak otcovsky, ze jej zobrali nadej, ze by ju, dvadsiatku, mohol milovat tak mudry a krasny muz v nejidealnejsom veku. A potom sme zili stasne, az kym sme…a bla bla bla . ![]()
Koniec druhej casti:
@Annne
hele ten se nechtěl jen pochlubit stykem. Tady se vymýšlí jinačí historky
Je to dcera spolužačky, se kterou chodil. On má majetky, ale ona je emancipovaná a nechce přijímat. Pan vychovává sám dceru, protože manželka tragicky zahynula, ale byla to zlatokopka…
no každopádně všechno chlapi kolem 40 ,atraktivní, hodní, zajištění, zabloudivší na emimino mezi těhule a kojné. A já nevím, možná jim pak píšou ženský soukromé zprávy, že když jim to nevyšlo,tak ať se sejdou s ní ![]()
A takovou bys chtěl? když se takhle zachová, ty jsi z toho v rozpacích a depresi, je evidentní že tohle by asi tak dobře nefungovalo.
jsou vlny a vlny. S někým si rozumíš je ti s ním fajn, ale pak přijde nějaká zásadní věc a z tý zjistíš že ti v ní ten druhej totálně nevyhovuje. Neřešila bych to a hledala dál štěstí a vzrušení jinde. Pokud jsi z Prahy, máš nekonečné možnosti. Hlavu vzhůru a povznes se nad tím.
Přeci se nerozložíš z jedný mladinký holčičky která měla jen jeden vztah, taková by brzo stejnak utekla jen proto aby si vyzkoušela jaké to je s ostatními.