Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvat se neni treba, proste si mel zajem a dal to najevo a ona zajem nema. Kamaradit taky nema smysl, proc jako? Jenom chces byt blizko ni a delat si nadeje. Problem bude jiste ve veku(odmita tykani).
@Anonymní píše:
tykal
Takže dospělý ženský, ač mladší, jsi tykal? A nechal sis vykat? Měls ji také vykat! Ty seš teda gentleman
Jseš starší, nemá zájem. Najdi si partnerku k sobě věkově. Vy chlapi jste fakt směšní.
a jak jsi na tom vzhledově? to její beru všechno ale toto fakt ne je zavádějící ![]()
@Anonymní píše:
jde mi spíše o to, aby se vrátilo to přátelství, ale to už asi nehrozí …
Pochybuji. Práce není bar ani seznamka. Když mi některý kolega udělal návrh, úplně jsem s nim omezila kontakt na to nejnutnější minimum, aby yo nevzal jako souhlas. Nech ji teď být, když bude chtít, zase se s tebou bude bavit.
@g.sandova píše:
Jseš starší, nemá zájem. Najdi si partnerku k sobě věkově. Vy chlapi jste fakt směšní.
Smesna jsi ty.
Je plno pekne fungujicich vztahu starsi muz mladsi zena, ci starsi zena mladsi muz, starsi muz a mladsi muz, starsi zena a mladsi zena. Neni duvod rikat takove kategoricke vyroky jako rikas ty. ![]()
Akorat ta jeho kolegyne proste nema zajem no. Jina treba i 18ctka zajem mit muze.
@g.sandova píše:
Takže dospělý ženský, ač mladší, jsi tykal? A nechal sis vykat? Měls ji také vykat! Ty seš teda gentleman
Treba to tak chtela, ikdyz uz to je jasny signal, ze ten vek pro ni hraje roli, ze ho spis radi ke generaci sveho otce nez pritele. ![]()
@Sandokanos směšné mi připadá, že ji tykáním stavěl do pozice mladší holčičky. A vyjel po ní. A teď sveřepě trvá na tom, že chce zachovat přátelství. Ne, každá holka nechce být zajíček.
@Sandokanos píše:
Treba to tak chtela, ikdyz uz to je jasny signal, ze ten vek pro ni hraje roli, ze ho spis radi ke generaci sveho otce nez pritele.
Tykali ji tam všichni, protože byla nejmladší.
Bylo by hodně divné, kdybych jen já ji vykal
@Anonymní píše:
Takže nejmladšímu se může tykat?
@Anonymní píše:
No tim spise je to odmitnute tykani tobe jasny signal, ze nemas sanci jako partner. Leda, ze by byla submisivni a vzrusovalo ji vykat muzi. ![]()
ALe zas proc to nezkusit, aspon uz nepracuje u vas, ze nemusis resit trapas v praci.
přesně tak, ani to žádné přátelství nebylo když mu nechtěla tykat