Chci se stát náhradní matkou

Anonymní
19.1.13 13:43

Chci se stat nahradni matkou

Ahoj holky, byla bych rada, kdyby se mi ozvala nejaka zkusena nahradni maminka nebo nekdo, kdo vyuzil jeji brisko, abych se mohla poptat na par veci. Zajima me hlavne, jake je to po porodu a jak to snasela psychicky, co je nejtezsi…Jak to zvladla, co rekla v okoli. Jaka je financni kompenzace. Prosim, radilky a rypalky nepsat… Vsechny diskuze na toto tema se zvrhnou v jakousi kritiku a puvodni dotaz je naprosto ignorovan. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4411
19.1.13 13:53

Ahoj, nejsem a nebyla jsem náhradní matka, ale chtěla bych Tě podpořit a popřát, ať Ti to vyjde a byla jsi na tom po psychické stánce dobře. Já osobně bych to určitě nezvládla kdyby to nebylo nezbytně nutné (třeba pro rodinu) sama bych do toho určitě nešla. Držím Ti palce a přeji ať najdeš rodinu které by si mohla takto pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
19.1.13 13:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky, byla bych rada, kdyby se mi ozvala nejaka zkusena nahradni maminka nebo nekdo, kdo vyuzil jeji brisko, abych se mohla poptat na par veci. Zajima me hlavne, jake je to po porodu a jak to snasela psychicky, co je nejtezsi…Jak to zvladla, co rekla v okoli. Jaka je financni kompenzace. Prosim, radilky a rypalky nepsat… Vsechny diskuze na toto tema se zvrhnou v jakousi kritiku a puvodni dotaz je naprosto ignorovan. Diky

Jen se zeptám, proč se jí chceš stát?

• Citovat
  • Upravit
8566
19.1.13 13:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.13 14:01

@Ivčis Dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.13 14:01

@rozmary Hlavne kvuli penezum.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.13 14:02

@Kallkapa Diky, ale tuhle diskuzi uz jsem objevila a nemam pocit, ze bych se neco dozvedela…

• Citovat
  • Upravit
8566
19.1.13 14:03
@Anonymní píše:
@Kallkapa Diky, ale tuhle diskuzi uz jsem objevila a nemam pocit, ze bych se neco dozvedela…

No píšou tam náhradní matky, takže je možnost se zeptat přímo jich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.1.13 14:04

Třeba uživatelka - náhradní maminka už náhradním mateřstvím tuším prošla - zkus jí kontaktovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
19.1.13 14:05

Tak kvůli penězům bych to teda neudělala, myslela jsem že chceš pomoc lidem kteří nemůžou mít děti. Ale je to každého věc. Stejně držím palce, kdyby to vyšlo tak přesně takovým lidem pomůžeš a ty třeba budeš mít to co jsi chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
19.1.13 14:05

Taky by mě zajímalo, čistě ze zvědavosti, jaká je „finanční kompenzace“ pro náhradní matky. Myslím, že je to tak od 200.000 výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
19.1.13 14:06
@Ivčis píše:
Tak kvůli penězům bych to teda neudělala, myslela jsem že chceš pomoc lidem kteří nemůžou mít děti. Ale je to každého věc. Stejně držím palce, kdyby to vyšlo tak přesně takovým lidem pomůžeš a ty třeba budeš mít to co jsi chtěla.

A myslíš, že to někdo dělá jen z lidumilství? To je podle mě naivní představa. Leda by to třeba dělala matka pro dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
19.1.13 14:12
@Anonymní píše:
@rozmary Hlavne kvuli penezum.

Hele a nedají se ty peníze sehnat nějak jinak? Tohle mi příjde dost drastický, donosit dítě a dát ho pryč, tam přece musí být nějaká citová vazba, já bych to teda nedala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
cher
19.1.13 14:14
@Ivčis píše:

Kdybych já šla do něčeho tak šíleného a co si budeme povídat-každé těhotenství si z těla a zdraví něco vezme, tak hlavně kvůli penězům :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14110
19.1.13 14:15

Nahlédla jsem jen ze zvědavosti, ale zakladatelka prosí, aby se radilky a rýpalky neozývaly, ne? @rozmary @Ivčis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí