Chodíte do MC? Já jsem na to líná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
15.10.10 22:00
sieta.m píše:
momi33 píše:
sieta.m píše:
momi33 píše:
Ahoj,já do MC nechodím,nejsem moc společenský typ :roll: a taky se bojím,že bych tam narazila na maminky typu mojí sousedky,které jen říkají:Náš Jeníček už od 5m sedí,od 10m chodí,kousá chleba,kadí do nočníku,a co VY???
Já vím,nejsou všechny maminy takové,aspoň tady na emiminu určitě.
ale i tak mi stačí plavání.I když si myslím,že malému by taky kontakt se stejně starými dětmi prospěl.
Nekamenujte mě prosííím :oops:
Těmhle typům maminek jsem se vždy úspěšně vyhýbala. :-)
Já se té krasavici snažím taky vyhýbat,ale někdy mi přijde,že ona na mě čeká.
Zatínám zuby,abych jí něco neřekla,když malého posazovala,a teď ho tahá za ruce,abych viděla,jak chodí.A to je přeci o 2 m mladší než ten náš!! :pocitac:
To je děs, chudák dítě, co má takovou matinku :lol: Já znala jednu, která se chlubila, že dáva 5-ti měsíční dítě do chodítka a v tu ránu jsem věděla, že bych si s takovou nikdy už nepovídala, pač by se mi otvíral nůž v kapse :cert: Někdy si říkám, že by některé před otěhotněním měly projít psychotesty :roll:

A to má už 2 dítě 8-o to první ve 2 letech jedlo klasický brambůrky,a teď v 5-ti letech jezdí na předním sedadle favorita.Bez sedačky 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.10.10 22:00

No proč ne, prostě každý je jiný, i ty máš právo nechodit do MC :wink:
Já do MC chodím, ale ne že bych si nějak povídala s ostatníma maminama. V tomhle MC se nějak neseznamuju a vůbec mi to neva, prostě se tam na hodinu plácnu a koukám jen, jak si synek hraje a nijak mě to nenudí. Má radost, že tam jsou i jiné děti, přestože zatím si spolu nehrají v pravém slova smyslu. V MC jsou ještě takové hry, ale to je pro mne spíš utrpení, páč synek jaksi nesnáší nějaké koordinované aktivity a řve skoro celou půlhodinu. Pak chodíme na Yamahu - zpívání a tam kupodivu spolupracuje. Mají tam propracovanější metodiku, jednu písničku třeba 4 x opakují a děti opakování milujou. Pak ještě chodíme plavat a to se řehtá a má radost celou dobu, co jsme v bazénu, i mne to baví. To plavčo nám oběma asi bude chybět nejvíc.
Mám spíš pocit, že MC je přínosem pro synka, než pro mne a co bych pro něj neudělala, že :mrgreen: Až se narodí druhý, bude to jistě logisticky náročnější a už nebudeme vymetat všechny akce, tak si užívám teď, dokud se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
15.10.10 22:03

Já s malým do MC nechodím,taky zrovna nemusím poslouchat o plínkách apod.Taky jsem přemýšlela že bych s ním chodila na nějaký cvičení, ale on vůbec nespolupracuje,nedokáže vydržet na jednom místě natož cvičit,je pořád strašně v pohybu.On je strašně rád venku tam mu stačí pozorovat auta sbírat kamínky at.Teď v zimě to bude horší,tak se chystm do nějaké herny,ale spíše kvůli němu protože si myslím že mu chybí děti.Když máme příležitost být s dětmi stejného věku tak je nadšenej.
Ale jinak jsem taky teda hrozně líná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.10.10 22:03
momi33 píše:
sieta.m píše:
momi33 píše:
sieta.m píše:
momi33 píše:
Ahoj,já do MC nechodím,nejsem moc společenský typ :roll: a taky se bojím,že bych tam narazila na maminky typu mojí sousedky,které jen říkají:Náš Jeníček už od 5m sedí,od 10m chodí,kousá chleba,kadí do nočníku,a co VY???
Já vím,nejsou všechny maminy takové,aspoň tady na emiminu určitě.
ale i tak mi stačí plavání.I když si myslím,že malému by taky kontakt se stejně starými dětmi prospěl.
Nekamenujte mě prosííím :oops:
Těmhle typům maminek jsem se vždy úspěšně vyhýbala. :-)
Já se té krasavici snažím taky vyhýbat,ale někdy mi přijde,že ona na mě čeká.
Zatínám zuby,abych jí něco neřekla,když malého posazovala,a teď ho tahá za ruce,abych viděla,jak chodí.A to je přeci o 2 m mladší než ten náš!! :pocitac:
To je děs, chudák dítě, co má takovou matinku :lol: Já znala jednu, která se chlubila, že dáva 5-ti měsíční dítě do chodítka a v tu ránu jsem věděla, že bych si s takovou nikdy už nepovídala, pač by se mi otvíral nůž v kapse :cert: Někdy si říkám, že by některé před otěhotněním měly projít psychotesty :roll:
A to má už 2 dítě 8-o to první ve 2 letech jedlo klasický brambůrky,a teď v 5-ti letech jezdí na předním sedadle favorita.Bez sedačky 8-o
:cert: to je ale ..... :cert:
  • Citovat
  • Upravit
23847
15.10.10 22:07

Jeje, v MC jsem ještě v životě o plínkách, ani o hovnu :mrgreen: neslyšela, máte zkreslené představy :wink:
A ta kámoška, co všechno vysmýčila - seznam nás, pozvu ji na pracovní návštěvu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na úklid jsem děsně líná, radši se váááálííím 8-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.10.10 22:10

Ja byla s malym parkrat v herne, ale ze bych si nejak odpocala :roll: Vecne mu stojim za zadkem, protoze on je ten typ ditete, ktere vytrhava ostatnim hracky, jde jak buldozer,a kldine prevalcuje polovicni dite jak krajinu :oops:
Takze za nim poskakuju, mam oci na stopkach, zaroven samozrejme, aby jemu neublizil nekdo vetsi :zed:
To uz se mi zabavi lip doma a opravdu na nej jen obcas hodim oko. Na nejake krouzky mi prijde casu dost. Potykame se dost se vzteklosti, takze nevim, jak bych se tam tvarila, kdyby svym reve a valenim po zemi rusil ostatni.

S ostatnimi maminkami si splknu tady na emimi v domovske diskuzi.

Samozrejme sve dite nechci izolovat, ale myslim, ze do tech 3 let to zas az tolik nevadi, ze nema pravidelny kontakt s detmi a ja jsem stejne nejradsi sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.10.10 22:11

nápodobně :-), vloni jsem tam byla občas v podstatě jsem se nudila - malého to bavilo, ale já jsem neměla moc s kým mluvit :-), letos jsem už taky párkrát zavítala - změnila jsem taktiku a většinou se s někým domluvím… malý je nadšený, já si v relativním klidu pokecám (ne s cizími a o čemkoliv), v podstatě nikdy jsem se nebavila s nikým cizím dýl jak pár minut… chodím tam kvůli němu - myslím, že děti a nové hračky neuškodí, ale i pro mne to určitá změna je :-)…a to mluvím o volné herně, programů se účastní jen ten, kdo má zájem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.10.10 22:17

tak to jsem ráda, že nejsem sama-už jsem si připadala jako nějaký exot. Taky mě to jaksi nebere. Jednak jsem taky jak už ut někdo psal takový typ člověka, co nerad chodí někam, kde to nezná a nikoho tam-šla jsem jednou, když bylo hnusně i s ´kamoškou, obě poprvé-ti jsou z toho nadšení, ale mě to teba vůbec nebralo. Jednak jsem si připadala jako pitomec-nikoho jsem tam neznala a všichni ostatní se znali )já vím, že bych se později seznámila, ani s tím obvykle problém nemám, možná mi neseděla ta sestava lidí) ale taky nemusím takové ty organizované akce a malý už vůbec ne. Navíc on je strašně živý a lítá jak torpédo a mylně ho někteří nezasvěcení označují buď za nevychovaného, zlobivého nebo hyperaktivního…a prostě, kde nás neznají mám pořád pocit, že děláme ostudu, páč mi připadne jako jediný tak divoký. Radši se s ním proěhnu tady po dědině, kde nás všichni znají a vědí, že je to prostě divoch od narození a já se můžu petrhnout, abych to změnila a furt marně :-) teď jsem s ním zkusila jít jednou do takového jakoby folklorního souborečku pro tyto mrňata, ale taky se nechytal-lítal opět jak trdlo po celé sokolovně…i když tam jsem se mu ani nedivila, že ho to nechytlo tím stylem, jak k tomu přistupovali. Prostě je zatím takový, že se nerad podřizuje a nechce se mu dělat nějakou cvičenou opičku. Je sám sebou. A mně to v tom MC připadlo taky takové jakoby nucené…prostě mi to nesedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.10.10 22:20

Ja zase chodim casto a chodim rada, nejsem vubec matka, ktera plka o „hovne“, ani olympionicka, ktera rika, kdy delal tohle a tohle (naopak, nas starsi je trdylko, kterymu vse dlouho trva :lol: )..
Ted momentalne se to ustalilo 2× tydne MC, 1× tydne Yamaha a 2× tydne skolka.
Bavi me to, sedim tam v klidu, kdyz je v herne, tak si dam kafco nebo cokoladu, Domca si hraje, vetsinou sam, posledni dobou uz dokaze kooperovat s ostatnima detma. Na cviceni se tam aspon trochu rozhejbu a i kdyz je taky samorost a obcas to bojkotuje, tak ho to docela bavi a hlavne na Yamaze vidim super pokroky!
Vetsinou hovory nenavazuju, kdyz mi maminka nesedi, tak se s ni proste nebavim nebo slusne odpovim, na cviceni pro tehotny jsem naopak potkala spravny holky, kterejch neni nikdy dost..
Mladsiho to taky bavi, miluje spolecnost a aspon se mu muzu vic venovat, kdyz si hraje Domca s detma nebo cvici..
Doma se nenudime, ale Domcovi je byt hodne maly a zacina prudit, zvlaste v zime, kdyz je hnusne, takze jsem vdecna za MC :wink:
Takze jo, ja chodim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.10.10 22:21

ja bych sla ale nemam s kym:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
15.10.10 22:29

Ahoj, my do centra chodíme moc rády :palec: S maminkama se tam moc nebavím, vlastně na to ani nemám čas. :mrgreen: Chodím tam kvůli dceři, které se buď věnuji nebo na ni aspoň z dálky dohlížím. Taky jsem líná, radši bych seděla doma na zadku, ale kvůli dceři se ráda „obětuji“ :hug: Nicméně každému vyhovuje něco jiného. Jen chci naznačit, že ne každý, kdo do centra chodí, se tam chodí bavit o „hovínkách“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
15.10.10 22:30

Nechodím, protože to cítím jako autorka :oops:

Ale…asi budeme muset začít chodit, protože jsem si na Lukýnovi všimla, že má úplnou hrůzu z ostatních dětí a vždycky na ně jen vyděšeně zírá :nevim: S dopsělými je v pohodě, ale s dětmi nee..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.10.10 22:33

Nechodim,nejsem spolecensky typ,nerada se bavim o „detskych“ vecech,na to mam emimino :wink: ,jednou jsem se nechala zlakat na cviceni,mala stejne vubec nechtela,furt mi byla za zadkem…Navic my se doma nenudime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
maxak píše:
Jen chci naznačit, že ne každý, kdo do centra chodí, se tam chodí bavit o „hovínkách“ :wink:

Já přiznávám, že se klidně o hovínkách bavim ( ne doslovně). Každý se tu vdušuje, že se o hovínkách nebaví, ale když se kouknu na obsah zdejšího fóra, tak tedy nevím, kdo sem vlastně přispívá. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2667

Do MC chodím 1*týdně na 2 hod dolpoledny.I přes to,že můj syn ještě ani nesedí.CHodím buď sama nebo se sousedkou.A nepotřebuju se tam s maminkama bavit ,,o hovně,,Prostě si jen s malým hraju,občas si přijde jiné dítko pohladit mimi,vypiji si kávu,Honzík je mezi dětma.Já se naučím novou říkanku,kterou pak doma opakujeme.Navíc tam budu mít v letním semestru praxi,takže proč bych se předem něco nenaučila.
Teď npř.pořádáme bazárek dětských věcí,byla drakiáda,ke bylo 78 dospělých,masáže miminek,vyrábíme dekorace na okna atd.
Jsem ráda,že můžu jendou za týden vypadnou z každodenního stereotipu a ještě se něco naučím.A Honzík si zvykne na lidi a nebude z něj uřvanej mamánek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí