Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Každý, ale no tak… Děle, jak ti to vyhovuje, ale nepovysuj se nad ostatní.
Nevadí
co to je za dotaz. Kdyby to všem vadilo, tak se takové výrobky snad neprodavaji, ne?
Gratuluju ti k vyřešení beďarů, teď ještě trochu doladit psychiku.
Používám spoustu přírodních věcí, část kosmetiky si i vyrábím, ale zatím to zvládám bez takových výkřiků do tmy. ![]()
Já jsem tohle nikdy moc neřešila
Ale akné jsem neměla ani v pubertě a exemy taky ne. Nemám alergie atd
Nevadí. To je pokračování diskuse o tom, jak máme místo drahých plastik a kabelek podporovat útulky? ![]()
Doporučuju nastudovat téma více do hloubky, úžasný je například kanál slovenské youtuberky Drew, hodně se tímto tématem zabývá. Ne vždy je vše tak jak se na první pohled zdá, jsme hodně manipulovaní marketingem a pod. Např. její video CLEAN BEAUTY a môj názor. Má objektivní vhled do problematiky a hluboké znalosti z kosmetologického průmyslu.
Nejak tomu nerozumim, co je to za trend, nejak zmenit sam sebe a pak se pohorsovat, ze ostatni to tak nemaji ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
ráda bych znala vaše názory.
Je mi 25 let a už je to fakt dlouho, co jsem vysadila HA a přišlo peklo. Beďary, boláky, ekzemy a další. Abych se toho zbavila, začala jsem běhat, lépe jíst a teď to hlavní. Nalítla jsem do koupelny a vyházela jsem uplně vše. Od té doby nepoužívám žádnou kosmetiku, která nemá světový certifikát, jako důkaz o přírodním složení. Prostě jsem se rozhodla, že nebudu dávat tisíce za krémy, které, jak jsem viděla na složení, jsou z ropy a dalších humusáren. Používám jen ZAO kosmetiku. Doma jsem se zbavila pracího prášku, používám bio vločky mýdlové a už se mi podařilo zbavit se i chemikálií na úklid. Prostě už mi do domu nesmí nic, co obsahuje hnusy. Došla jsem tak daleko, že i doma je vše ze dřeva, používám čističku vzduchu a světe div se, všechny kožní problémy jsou pryč, zhoustly mi vlasy a mám víc energie. Všude kolem sebe ale vidím, jak to na sebe každý patlá a ptám se: vám to nevadí? Já dřív složení neřešila, ale co to vím, tak se děsím, co tam jsou schopní dát! Ještě když za to chtějí tolik peněz.
„Chládek mi nevadí. Ten má všechno dřevěný.“ ![]()
Kazani hodlas poradat kazdy patek vecer nebo bude jiny rozvrh? A je opravdu duvod pro anonym?
Pouzivam hodne bio kosmetiky a prostredku na uklid, ale ze bych touzila vychovavat jine, to teda ne. Zejmena s ohledem na cenu to pro nektere neni tak jednoduche.
To spíš zabrala psychika, srovnaly se hormony
. Nevadí mi funkční kosmetika, vadí mi dogmatismus.
Ahoj holky,
ráda bych znala vaše názory.
Je mi 25 let a už je to fakt dlouho, co jsem vysadila HA a přišlo peklo. Beďary, boláky, ekzemy a další. Abych se toho zbavila, začala jsem běhat, lépe jíst a teď to hlavní. Nalítla jsem do koupelny a vyházela jsem uplně vše. Od té doby nepoužívám žádnou kosmetiku, která nemá světový certifikát, jako důkaz o přírodním složení. Prostě jsem se rozhodla, že nebudu dávat tisíce za krémy, které, jak jsem viděla na složení, jsou z ropy a dalších humusáren. Používám jen ZAO kosmetiku. Doma jsem se zbavila pracího prášku, používám bio vločky mýdlové a už se mi podařilo zbavit se i chemikálií na úklid. Prostě už mi do domu nesmí nic, co obsahuje hnusy. Došla jsem tak daleko, že i doma je vše ze dřeva, používám čističku vzduchu a světe div se, všechny kožní problémy jsou pryč, zhoustly mi vlasy a mám víc energie. Všude kolem sebe ale vidím, jak to na sebe každý patlá a ptám se: vám to nevadí? Já dřív složení neřešila, ale co to vím, tak se děsím, co tam jsou schopní dát! Ještě když za to chtějí tolik peněz.