Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KatkaX píše:
Já myslím, že přínos této debaty by byl pro všechny zúčastněné i nezúčastněné téměř nulový, tak asi jdu radši něco dělat
tak přeju hezkej orgasmus ![]()
@Arturus píše:
kdyby tě to nerozhodilo, tak na to vůbec ani nereaguješ
Psycholog? ![]()
Jo já jsem zmínila absenci řidičáku u přítele a pustili se do mě. Ono sice na tom vztah nestojí, ale na druhou stranu je to výhoda. Zajet si kamkoliv. Jo já třeba jsem strašpytel a za volant asi nesednu, takže by můj partner řídit měl. Kdyby to bylo naopak tak si nezatěžuju
Takže poučení z týhle diskuze je to, že bez auta si jeden ani nezapíchá.
![]()
@strýček sally píše:
Takže poučení z týhle diskuze je to, že bez auta si jeden ani nezapíchá.![]()
![]()
a když ho má, tak má navíc 4 gumy ![]()
@xavierka píše:
Jo já jsem zmínila absenci řidičáku u přítele a pustili se do mě. Ono sice na tom vztah nestojí, ale na druhou stranu je to výhoda. Zajet si kamkoliv. Jo já třeba jsem strašpytel a za volant asi nesednu, takže by můj partner řídit měl. Kdyby to bylo naopak tak si nezatěžuju
Jsem to asi špatně napsala… prostě kdybych řídila já a partner ne tak to neresim. A myslím že pokud partneři mají děti tak v dnešní době to auto nutné je. Ale taky záleží kde kdo bydlí.
@zuzouš píše:
Chlap bez ridicaku (neberu zdrav.stav vylucujici papiry) je pro me divnej, nechlapskej, nechtela bych ho. Stejne tak takovyho, co neumi ani zatlouct hrebik nebo co neni schopny zpacifikovat nekoho, kdo me ohrozuje. Prechazi me pomalu vlna zhnuseni pri predstave vychrtleho, bledeho cehosi, nahrbeny, bryle ples, zakoktava se a ve meste jezdi max 45. Ale i takovi najdou protejsek, nekomu imponuji. Mne ne. Mozna by mi ten rozvod ani nevadil tolik.
to je debilní názor, jen proto, že má někdo jiný jinak srovnaný priority. Škoda jen že ty božský mlýny nemelou. Že by třeba takovej vědec co vynalezl lék na nemoc by ti řekl, že ten lék tvým dětem nedá a poslal tě ať se jedeš raději projet novým bávem, že to zabere víc.
A bez auta taky… Ono taky na co řidičák když nemá čím jezdit ![]()
@strýček sally píše:
to je debilní názor, jen proto, že má někdo jiný jinak srovnaný priority. Škoda jen že ty božský mlýny nemelou. Že by třeba takovej vědec co vynalezl lék na nemoc by ti řekl, že ten lék tvým dětem nedá a poslal tě ať se jedeš raději projet novým bávem, že to zabere víc.
Asi tak, spousta zenskych je nechutne povrchnich, kam se na ne hrabou povrchni muzi. ![]()
@Scarabeuss píše:
Asi tak, spousta zenskych je nechutne povrchnich, kam se na ne hrabou povrchni muzi.
Tak teda jinak - chlap bez řidičáku je pro mě chlap, který má velice pravděpodobně úplně jiný styl života, jiné cíle, priority a tudíž si s ním svůj život neumím představit bez toho, abych se nemusela úplně změnit (nebo on) a pak pro mě takový člověk je pro vztah nevyhovující. Fakt to není o tom, že jdu na rande, ukaž řidičák a klíčky, hmmmm… nemáš, tak čau. Je to o tom, že mám určitou představu o tom, jak budeme trávit čas, řešit problémy, pracovat na sobě (a své kariéře) a prostě tohle tam do toho zapadá. Nebavím se o tom, kdyby stávající partner ze zdravotních důvodů už řídit nemohl, to je věc úplně jiná. Ale je fajn, že se tady umí sejít 5 (?) chlapů a vzájemně se plácají po zádech, co jsme to za povrchní kravky a jak jste nás prokoukli ![]()
@strýček sally píše:
Takže poučení z týhle diskuze je to, že bez auta si jeden ani nezapíchá.![]()
![]()
Spoustu veci chlapek musi delat jen kvuli tomu, aby si zapichal.
Prave i proto neverim na ty svatby a dlouhodoby vztahy, protoze spousta zenskych s nekym je, jen kvuli tomu, ze je to pro ni vyhodny. Ale o skutecny ja a inteligenci a tu „dusi“ ma zajem minimum zenskych. ![]()
@káťa píše:
Já nevím, ale bydlet v Praze, tak se budu snažit alespoň na víkend vypadnout někam mimo shon.
Jinak s těma cyklostezkama máš pravdu. Ty chybí všude.
Však my se snažíme vypadnout. Od toho máme oba celkem nabušený čeloodpružená poměrně drahá kola ![]()
Nebo jak jsi to s těmi víkendy myslela?
@KatkaX píše: .....Ale je fajn, že se tady umí sejít 5 (?) chlapů a vzájemně se plácají po zádech, co jsme to za povrchní kravky a jak jste nás prokoukli
a popravdě řečeno, to ještě nevíš kolik je nezaregistrovaných ženských který si myslí ještě horší věci, když se zmíním hláškou " holky na emiminu". Baník Ostrava je to nejslušnější slovo. ![]()
Příspěvek upraven 13.04.17 v 04:42
@Mango_Lassi vysvětli to jezeďákům, že v modrý zóně se blbě parkuje a že opravdu to auto nepotřebuješ, protože nemáš zapotřebí si večer dojet ukrást balík slámy. A na víkend třeba odjíždíš s partou vodáků či horolezců obytňákem.