Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně by to vadilo z principu, že nebyl schopný za celý život si ten řidičák udělat a pokud to není vyloženě přírodní typ, co si užívá přírodu vlak a kolo, tak je jasné, že prostě celý život spoléhá na někoho, že ho někam hodí a zaveze a to já nemám u chlapů ráda. jednoho bez řidičáku znám a vím, že to má svůj důvod, že prsotě na to byl za celý život líný.
No, přemýšlím, jestli hledáš partnera nebo osobního řidiče
ale jinak by mi vadilo to, že není rozvedený, auto si snad můžeš pořídit ty, pokud ho chceš / potřebuješ…
Můj muž řidičák nemá, takže majitel auta a řidič jsem u nás já - a zcela mi to vyhovuje
aspoň se mi necpe za volant a nepindá do výběru případného nového auta. Sice nevím, kdo mě poveze do porodnice, ale jinak mi to nevadí, proč bych ho nutila do něčeho, co dělat nechce.
Že člověk, který je odjakživa zvyklý se všude dopravovat hromadnou dopravou nebo na kole opravdu auto nepotřebuje. Prostě tomu nikdy nepřišel na chuť, je to zbytečná zodpovědnost a provoz auta stojí spoustu peněz.
A proč je auto důležité? Pokud má vše v dosahu, tak jej vůbec nepotřebuje. Je to jen žrout peněz a ekologické zatížení pro planetu.
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímá mě jenom názor, chlap kterému je 43 let, má 20letého syna, s manželkou prý nežijí spolu už 7let (rozvedený ale není…)o co jde - docela se mi líbí, měli jsme pár schůzek, jenže za prvé mi dost vadí, že není rozvedený a za druhé jen tak mezi řečí říkal, že nemá auto ani řidičák (přijde mi to prostě u chlapa divný, on že prý auto nepotřebuje..)
co myslíte?
auto mi přijde docela důležitý, ale on teda finančně není nějak extra za vodou, myslím, že má průměrný plat
Klasická ženatá socka..jsou jich plné seznamky…
A co jako? tak nemá když ho nepotřebuje. pokud ani finančně nic moc tak by třeba ani na auto neměl. Ty určitě řidičák i auto máš tak můžeš řídit sama
. osobně bych neřešila řidičák u chlapa ale že je ženatý
Prý? ono se toho nakecá ale pravda je kolikrát zcela jiná
Vidíš, pro tebe auto je důležité tak si ho kup, pro něj ne, neni mu 20 tak mu asi auto nechybí ![]()
Neumím so představit v dnešní době chlapa, tedy ani ženskou, co nemá řidičák. Vím, že takoví mezi námi žijí, ale nechápu to.
Vadilo by mi, že není rozvedený.
Mě by vadilo, že není rozvedený.
Auto asi nepotřebuje, to je jeho věc.
A jestli Ty auto a řidičák máš, tak bych to neřešila…
@ontar píše:
Klasická ženatá socka..jsou jich plné seznamky…
no dobře ty
![]()
Manžel si delal řidičák až teď a já byla snad radši, když ho neměl. Nemá na to totiž buňky
jinak auto nemá spousta lidi a normálně funguji - pokud ho mas ty, tak není problém ne? A pokud ho nemáš, tak jste na tom stejně
@Lily Evans do porodnice mne vezl kamarád a zpátky taťka ![]()
@terinka4444 já nemám řidičák a nikdy mít nebudu, jedna dcera je po mně. Nepřipadá mi to jako velká újma.
Ahoj, zajímá mě jenom názor, chlap kterému je 43 let, má 20letého syna, s manželkou prý nežijí spolu už 7let (rozvedený ale není…)
o co jde - docela se mi líbí, měli jsme pár schůzek, jenže za prvé mi dost vadí, že není rozvedený a za druhé jen tak mezi řečí říkal, že nemá auto ani řidičák (přijde mi to prostě u chlapa divný, on že prý auto nepotřebuje..)
auto mi přijde docela důležitý, ale on teda finančně není nějak extra za vodou, myslím, že má průměrný plat
co myslíte?