Chlap bez řidičáku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6650
10.6.16 09:07

Závisí kde žijete, kamarádi po odstěhování do Prahy taky pár let auto neměli a pořídili si ho až když čekali prcka. Ono auto, které se nevyužívá je hodně drahá legrace. A co se řidičáku týče, znám pár chlapů co ho nemají někteří ze zdravotních důvodů a jeden si ho neudělal protože měl strach, že může někoho přejet, protože povahově je zmatkař a ví to o sobě.
Jinak mě by víc vadilo, že po údajných sedmi letech odloučení se nerozvedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
10.6.16 09:07

Můj táta měl řidičák od 18 a za celý život jsem ho neviděla řídit, prostě to nepotřeboval. Nevím, v čem vidíš problém, že nemá řidičák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.6.16 09:08
@Lily Evans píše:
Můj muž řidičák nemá, takže majitel auta a řidič jsem u nás já - a zcela mi to vyhovuje :mrgreen: aspoň se mi necpe za volant a nepindá do výběru případného nového auta. Sice nevím, kdo mě poveze do porodnice, ale jinak mi to nevadí, proč bych ho nutila do něčeho, co dělat nechce.

Já jsem si odřídila cestu do porodnice 35 km sama :mrgreen:. A to jsem měla stahy po 4 minutách a malá se narodila asi 2 hodiny po příjezdu do porodnice. Exmanžel měl nalomená žebra a řídit nemohl.

Kromě toho, že by mi vadilo, že je ženatý, tak mě prostě chlap bez řp a auta nesedí. Už jenom to, že by nebyl schopen dostavit se na rande tak, jak se nám to hodí, ale jak mu něco jede, že je vše odvislé od toho, kam mu co jede a kdo ho kam doveze…
Pokud to nemá vyloženě ze zásady (tzv. striktní přírodní typ), tak by mi to prostě vadilo a to si myslím, že nejsem povrchní.

• Citovat
  • Upravit
1155
10.6.16 09:08

Možno nemôže mať vodičák… sú choroby, pri ktorých by sa vodičák nemal robiť… a nechce ti to povedať takto, tak povie, že auto nepotrebuje :nevim:
Ale ak to tak nie je a je zdravý, úplne ho chápem. Ja som mala X krát možnosť si robiť vodičák a nikto ma neprinútil.. neviem si predstaviť seba za volantom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.6.16 09:09

A to že má průměrný plat a není finančně extra za vodou zmiňuješ proč? Jako jestli se s ním máš vůbec „zahazovat“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.6.16 09:10
@vokishka píše:
@terinka4444 já nemám řidičák a nikdy mít nebudu, jedna dcera je po mně. Nepřipadá mi to jako velká újma.

no a já to nechápu. Nic víc nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
10.6.16 09:11
@Malaga píše:
A to že má průměrný plat a není finančně extra za vodou zmiňuješ proč? Jako jestli se s ním máš vůbec „zahazovat“?
:mrgreen: :mrgreen: asi a nemá ani to auto :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7220
10.6.16 09:12

Já nevím, ale posuzovat chlapa podle toho jestli auto má nebo ne 8o My auto nemáme, chlap je prof. řidič a po 12 hodinách toho má prostě dost a raději jede MHD než zase sedat za volant. Znamená to že je socka? :think:

Ad. řidičák, ty ho máš? Já třeba ne, a nevidím důvod si ho dělat když nemáme auto a ještě tak dva, tři roky ho neplánujeme. Abych se tím mohla ohánět jak jsem super partie nebo proč? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
10.6.16 09:14

Ja nemam ridicak a na 90% ho ani neplanuji, ridit nechci, nepotrebuji a mam z toho respekt. Sem zmatkar a furt bych bourala, brzdila a vsechny ohrozovala. A treba to ma on stejne. A kecy typu „to se nauci kazdy“ nejsou pravda a cpou mi je vsichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.16 09:15

Kazdy chlap by mel mit ridicak, jinak pro me trochu ztrati na lesku. Auto mit nemusi, bud mam svoje nebo firemni, to neresim. Jednou jsem zila s jednim, co prisel na rok o papiry - trouba. Takze ja si uzila rok permanentniho rizeni, v praci po Praze cely den a o vikendech neustale vylety, kdy jsem samo zase ridila jen ja. Jak rizeni miluju, fakt jsem to auto zacala nenavidet :)
Nechapu proc neni rozvedeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
10.6.16 09:16

Jeden známý nemá řidičák ani auto, protože je barvoslepý. Rozhodně to z něho ale nedělá míň chlapa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
10.6.16 09:17
@terinka4444 píše:
Neumím so představit v dnešní době chlapa, tedy ani ženskou, co nemá řidičák. Vím, že takoví mezi námi žijí, ale nechápu to.

A já zas nechápu, že ho dají každému, protože to, co člověk potkává na silnici je občas tragédie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
10.6.16 09:19

@starápaštika na výlet se dá jet vlakem nebo autobusem a nemusela jste řídit, nevím proč by každý chlap musel mít řidičák, to není povinnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
10.6.16 09:20
@j.a.n.i1 píše:
No, přemýšlím, jestli hledáš partnera nebo osobního řidiče :think: ale jinak by mi vadilo to, že není rozvedený, auto si snad můžeš pořídit ty, pokud ho chceš / potřebuješ…

naprosto souhlasim. Nejdriv bych resila, proc je zenaty (i kdyz moji rodice jsou take v manzelstvi, ale uz 8 let spolu neziji ve spolecne domacnosti, jenom nechteji prochazet rozvodem, takze se dohodli, ze spolu zit nebudou, ale rozvadet se taky ne).

Auto bych rozhodne neresila, ani chlap neni povinny mit ridicak a mit auto, ne? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.6.16 09:20

Ahoj,
tady je jedna věc. Ten člověk tvrdí, že řidičský průkaz nepotřebuje. Nemá smysl přesvědčovat takového člověka. Znám pá lidí, kteří řidičák nemají (já sám jsem přestal jezdit když m zjistili cukrovku). Jeden z těchto lidí prohlásil : Já se znám, já si zajdu na chalupě na pivko, a vzhledem k mé lenosti bych do té hospody jezdil autem. Druhý prohlásil : Proboha a na co? Já si raději zajdu na čundr, a do lesa se autem stejně nedostanu. I k ježdění autem musí být vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí