Chlap bez řidičáku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
10.6.16 14:02
@zoidberg píše:
Já bych chtěl holku se svářečským průkazem a vlastní svářečkou :jazyk:

zlato, jsem tady, mám i tu svářečku. Umím vařit i argonem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
10.6.16 14:02

@pohledzdruhestrany No, zrovna barvoslepost je co tak vím překážkou pro vydání řidičáku, pokud nerozlišuje červenou a zelenou a i se na to při vyšetření pro řidičák dělají testy (měly by se, známe, jak to tu funguje). A jinak potmě opravdu včas nepoznáš zda to světlo, co svítí je nahoře nebo dole, pokud již svítí a nevidíš ho přeskočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.16 14:03
@káťa píše:
tak pro mě je velký rozdíl bez auta nebo bez řidičáku ;)

přesně tak, o to jde, bez auta být může, ale bez řidičáku chlap?

• Citovat
  • Upravit
21111
10.6.16 14:04
@Gnaar píše:
A hlavně musí mít tu káru pořádně vytuněnou, když s ní přijede na zábavu :mrgreen:

protože chemie je v jezdci, přijíždějícím z neznáma, schopném svým nezdegenerovaným genetickým materiálem oplodnit a evolučně občerstvit nejednu po rozplození toužící samici… no a v dnešní době to plní aura kcháry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.6.16 14:05
@Gnaar píše:
Tak když má třeba limuzínu s osobním šoferém, řidičák nepotřebuje? :mrgreen:

Ale stejně by mi víc imponoval, kdyby ho měl ;)

• Citovat
  • Upravit
21111
10.6.16 14:07
@j.a.n.i1 píše:
@pohledzdruhestrany No, zrovna barvoslepost je co tak vím překážkou pro vydání řidičáku, pokud nerozlišuje červenou a zelenou a i se na to při vyšetření pro řidičák dělají testy (měly by se, známe, jak to tu funguje). A jinak potmě opravdu včas nepoznáš zda to světlo, co svítí je nahoře nebo dole, pokud již svítí a nevidíš ho přeskočit.

podle mě po tmě to poznáš víc, protože svítí do tmy - je to víc výraznější v rámci přechodu světlo/tma, spíš když svítí slunce přes den, máš problém rozeznat, co vlastně svítí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.6.16 14:07
@Annci píše:
@pohledzdruhestrany Tak oni všichni lidi (poměrně překvapivě) nežijou ve velkoměstech, kde v noci všechno svítí jak vánoční stromeček. Někde jsou holt křižovatky osvětleny hůře. Podle mě roli hraje taky vzdálenost, na kterou můžeš reagovat.Za mě prostě pochopil svoje limity a smířil se s tím. To není nic, zač se stydět. Než by měl někoho sejmout, protože přehlídl semafor.

V noci jsou semafory stejně vypnutý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21111
10.6.16 14:09
@káťa píše:
V noci jsou semafory stejně vypnutý :mrgreen:

nene, blikaj oranžově :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.6.16 14:10
@Mango_Lassi píše:
Kde by se měli ještě pohybovat prazaci? Mně teda vadí, že je tu málo cyklostezek zase. Aut mám fakt dost

Já nevím, ale bydlet v Praze, tak se budu snažit alespoň na víkend vypadnout někam mimo shon.
Jinak s těma cyklostezkama máš pravdu. Ty chybí všude.

• Citovat
  • Upravit
965
10.6.16 14:10
@pohledzdruhestrany píše:
podle mě po tmě to poznáš víc, protože svítí do tmy - je to víc výraznější v rámci přechodu světlo/tma, spíš když svítí slunce přes den, máš problém rozeznat, co vlastně svítí :nevim:

To se fakt divím, vždyť podle pozice je to přece hrozně jednoduchý, ne? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
10.6.16 14:12
@Bora-Bora píše:
@pohledzdruhestrany @Gnaar pánobé, ale vy zajisté řidičák i auto máte, že?

ano, ale, mám pochybnosti, že můj (náš) rodinný vůz se třema dětskejma sedačkama vzbuzuje u nezúčastněných divaček pocit sexuálních vibrací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
10.6.16 14:13

Já jsem měla v životě dvě známosti bez řidičského průkazu. Docela mi to u nich vadilo. Hlavně z praktického hlediska. Nemůže nic přivézt, odvést třebas k lékaři atd. Vše by bylo na mě. Takže řidičák u mužů je u mne dost podstatný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
10.6.16 14:13
@Annci píše:
To se fakt divím, vždyť podle pozice je to přece hrozně jednoduchý, ne? :*

tu pozici, když na to praží slunce, nevidím ani jako nebarvoslepej, tak je to vlastně jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
10.6.16 14:14
@pohledzdruhestrany píše:
tu pozici, když na to praží slunce, nevidím ani jako nebarvoslepej, tak je to vlastně jedno :mrgreen:

Nojo, ale ty to poznáš podle barvy, on ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
10.6.16 14:16

@terinka4444 nejsem schopna řídit, dělala jsem si kdysi řidičák na ještěrku a v okamžiku, kdy jsem se posadila za volant, prostě konec. Nepoznám pravá, levá, dokonce nejsem schopna točit volantem tak, abych zatočila, kam chci. Prostě mi chybí na to zřejmě nějaké spoje v mozku :) Já i na kole raději slezu a křižovatku přejdu po chodníku. Prostě to tak mám a jedna dcera taky. Ta druhá řidičák má a řídí ráda. Manžel ho má, ale bere léky, se kterými by neměl řídit. Takže taky neřídí. Já myslím, že je to naopak zodpovědné. Cítím, že na to nemám, tak se tam necpu a nejsem tak nebezpečná ostaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí