Chlap, děti a práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24380
6.12.22 21:20

My jsme měli novostavbu, takže jsme budovali jen zahradu, kůlnu, gabion, plot, záhony…šlo to pokud bylo mimino tak malinké že spalo třeba dvě tři hodiny v kočárku, mohli jsme makat oba. Ale samozřejmě s myšlenkou že kdykoliv musí být jeden ready jít se postarat. Pak dítě samozřejmě spalo méně a méně, naopak pohybovalo se více a volně. Takže buď jeden dělal, druhý max. sem tam něco podal ale primárně hlídal to dítě. Protože ač to nebyl nějaky nebezpečný pozemek, kdykoliv může to mrně někam spadnout, vzít kramle někam kde na něj není vidět a buď škodit nebo si ublížit. Jindy se zase prohodit. Ono už jen to, že si tam nemůžeš nechat ležet žádný nářadí materiál, protože to dítě okamžitě po tom jde, je hrozně únavný. Pořád jen přerušovat tu danou činnost, z toho je člověk akorát otrávený, nehledě na to že to trvá násobně dlouho. Pokud byla nějaká činnost kde fakt byli plnohodnotně potřeba oba, tak vyžebrat hlídání.
Třeba jsou takový děti, co si celé odpoledne spokojeně vozí písek v kolečku a tátu nechají vedle v klidu betonovat. Osobně neznám takové :)

Jak říkám, úplně mi takto stačily tři roky budování toho exteriéru. Rekonstruovat či stavět celý barák a venek k tomu s dvěma tak malými, to je jednosměrka do pekel. Pokud chlap nechápe tak tuplem.

Asi pokud by zakladatelka měla prostředky tak by si to nechali dokončit firmou. A dát děti na hlídání je jistě už taky napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
7.12.22 09:59

Nejak nechapu, proc tem chlapum neustale vsechno chystate, kdyz se staraji o vlastni dite ve vlastni domacnosti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
7.12.22 10:08
@obycmamca píše:
Potrebuju si ulevit. Ten můj chlap mě tak štve! Máme dvě malý děti. Jednomu bylo rok a půl, druhému přes tři. Máme velkej rozdelanej dům a zahrada je v podstatě pole. Nedodelana. Takže prostě hodně práce. A on pořád ceka, že mu s tou prací budu pomáhat a deti že si asi budou hrát někde bokem dvě tři hodinky aniž by potřebovali hlidat. Teď jsem byla s detma venku. Potřeboval pomoct. Tak jsem doufala že si deti budou hrála a ja budu moct chvíli dělat. Ale to jako vždy vydrželo tak deset minut a už jsem za nima zase musela běhat, protože dělali blbiny a chlap pak jenom řve že je všude po nich bordel a že všechno zničej! Už tři roky mu říkám (a i to vidi) že s detma se nedá NIC dělat, ale on to prostě nechápe. A ještě mi odpoví, že dá. Do pr… nedá! Ne s našima detma. Pottebujou nonstop dozor. Jsou to trochu devastatoři. Sem ráda že uklidim navarim vyzehlim plus a nima práce. Ani se v klidu nenajim. Nevím kdy naposledy mě nechali najíst! A on má pořád takový řeči z kerejch plyne že já jsem neschopná. Už mě to fakt štve. Co mám jako dělat? Občas je pohlída a sám vidí že nic mezitím neudělá tak proč pořád říká takový blbiny. Co mu na to mám jakio říkat?

poslala bych ho do pr.dele, kdyby zase začal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová