Chlapi, kterým nevadí malé děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Andelskej_Satan píše: Více
Jak jsem psala..méně než by sis myslel Řešení je žena s dětmi, abyste byli ve stejné životní etapě, měli podobné starosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pouze za sebe můžu říct, že mně by to vůbec nevadilo…protože já mám děti rád…
Mám na ně jakési štěstí a rád se jim věnuju…
Sám vychovám syna…a jediné, z čeho bych měl trošku obavy by bylo, jestli by ty cizí děti si mě obíbily…
Když jsem poznal ale svoji (teď už bývalou) manželku, tak jsem k nim přišel, když měla dceru z předchozího manželství…měla tehdá 3 roky a já se snažil se o ni starat jako o vlastní…darem za mám to, že mě do dnes říká tati…a to vlastné její táta nejsem a ona to ví…
Sama říká, že jsem se k ní choval jako táta, takže proto mě tak bere…což je pro mě nejlepší co jsem kdy dokázal…
Takže ANO, existují i chlapi, kterým nevadí, když přijdou do rozpadlé rodiny…a exiatují i takoví, ve kterých většina žen tady na fóru vůbec nevěří a mají v tom zatvrzelej názor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěl jsem děti aspoň dvě…hlavně mě žit pro rodinu baví… věřte nebo ne… ale vždycky jsem chtěl mít úplnou rodinu, spolu se smát, trávit čas a být jeden pro druhého…bohužel se mě takového štěstí nedostalo…a myslím si že už ani nedostane…ale kdyby mohla vyprávět tady bývalá žena, sama by vám řekla…
Nečekám, že by tady byl někdo, kdo by tomu věřil, ale je to tak…i ty vyjímky existují…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit