Chlapi nedrbaj :-D

1663
12.9.12 07:27

Chlapi nedrbaj :-D

Já s mým partnerem jsem seznámila mojí kolegyni z práce s přítelovo kolegou. Vznikl z toho vztah, ze kterého máme radost, protože se opravdu k sobě hodí. Ale jak to tak bejvá občas v práci něco s kolegyní prohodíme co se týká našich partnerů. Ale tím to končí, za to nai partneři si povídají a respektivě drbou od rána až do večera. Minule mi domu přišel přítel a říká mi že ta jedna kolegyně, které je 45 má zajíčka a že její manžel na to přišel. Tak jsem na něj tak koukala odkud to ví a on že z práce ( ze svojí ). Pak jsem pochopila, jak to bylo, kolegyně partner šel do práce za ní a zrovna se to tam řešilo, on jedno velké ucho zprávu předal dál. A to bych mohla vyprávět. Takže jsme se s kolegyní domluvily, že něco na ně vymyslíme ať se v tom vykoupou, ale pořád se nedostavil " ten nápad ". Byla bych ráda za nějaký nápad či aspoň radu :-) a pak že ženský jsou drbny. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
731
12.9.12 07:30

Drbou víc jak my a ještě k tomu do detailů :lol: Myslím, že stačí vypustit něco o potenci, nejlépe šéfa… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.9.12 07:35

Ten můj teda nedrbe…nevynáší nic o mě a našem vztahu. Občas přinese zaručenej drb, ale já ho vyvedu z omylu, protože vim, jak to je a jemu se to třeba pomotalo. Takže ten můj pro mě zdrojem zajímavých informací není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT1
12.9.12 07:41

Nepřehledné. Celkem 5 lidí, tedy nějaká další kolegyně 45 má zajíčka.

Chlapy taky pěkně drbou, ale na rozdíl od Vás se v tom nebabráme do mikro drobností, kromě mě (to se, ale nepočítá!). Co chvíli takhle něco drbem :D, je to docela sranda. A hlavně jsou chlapy mezi sebou víc upřímnější, u Vás je taková skrytá rivalita nebo proč. Není to pravidlo, ale většinou.

• Citovat
  • Upravit
lihow
12.9.12 07:44

taky bych řekl

Taky bych řekl, že chlapi tolik nedrbou. Je možné, že s nějakými ženami, jak popisuje zakladatelka ano. Ale co se týče pánské společnosti, tak tam drby o vztazích, či rozebírání partnerů není zdaleka tématem jako u ženských dýchánků.

• Citovat
  • Upravit
731
12.9.12 07:47

Ehm,
ano, do detailů. Když přišla nějaká dotyčná za někým do práce - stačilo se podívat na určité preferenční tvary a bylo jasné, kterého že to je partnerka. Btw - a to jsem, osobně, ty jejich drby vždy zaslechla nechtěně v rámci pohybu po pracovišti apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
12.9.12 07:50
@lihow píše:
Taky bych řekl, že chlapi tolik nedrbou. Je možné, že s nějakými ženami, jak popisuje zakladatelka ano. Ale co se týče pánské společnosti, tak tam drby o vztazích, či rozebírání partnerů není zdaleka tématem jako u ženských dýchánků.

Dovolím si nesouhlasit aspoň v mém případě. Tam nejde o to, že by drbali okolí, ale jen nás dvě a naše okolí ( kamarádky, práce, koníčky atd. ) Třeba to ani nemohu nazvat drbání, ale řešení nás dvou.
Proto je chceme nějak vytrestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
12.9.12 07:52
@Marion84 píše:
Dovolím si nesouhlasit aspoň v mém případě. Tam nejde o to, že by drbali okolí, ale jen nás dvě a naše okolí ( kamarádky, práce, koníčky atd. ) Třeba to ani nemohu nazvat drbání, ale řešení nás dvou.
Proto je chceme nějak vytrestat.

Jo to by kdyby chlapi měli „trestat“ každou, která je „řeší“ s kamarádkami, tak se utrestají :D

• Citovat
  • Upravit
528
12.9.12 09:35

Myslím že chlapi jsou někdy větší drbny než ženský :mrgreen: Teda u toho mýho určitě, dycky ví všechno dřív než já třeba co se týká našich kamarádů a přijde mi, že se docela v tom vyžívá narozdíl ode mě, mě to třeba ani nezajímá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
12.9.12 12:10

Můj chlap drbe ostošest :-) Ale mluví o sexu, našich holkácha a vymýšlí kraviny s kolegou, co je partnerem kamarádky a všichni se tak známe, že když se sejdeme, nemusíme mluvit :-) My už víme :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
12.9.12 12:15
@kissi píše:
Můj chlap drbe ostošest :-) Ale mluví o sexu, našich holkácha a vymýšlí kraviny s kolegou, co je partnerem kamarádky a všichni se tak známe, že když se sejdeme, nemusíme mluvit :-) My už víme :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Asi tak… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr84
12.9.12 12:20
@Marion84 píše:
Já s mým partnerem jsem seznámila mojí kolegyni z práce s přítelovo kolegou. Vznikl z toho vztah, ze kterého máme radost, protože se opravdu k sobě hodí. Ale jak to tak bejvá občas v práci něco s kolegyní prohodíme co se týká našich partnerů. Ale tím to končí, za to nai partneři si povídají a respektivě drbou od rána až do večera. Minule mi domu přišel přítel a říká mi že ta jedna kolegyně, které je 45 má zajíčka a že její manžel na to přišel. Tak jsem na něj tak koukala odkud to ví a on že z práce ( ze svojí ). Pak jsem pochopila, jak to bylo, kolegyně partner šel do práce za ní a zrovna se to tam řešilo, on jedno velké ucho zprávu předal dál. A to bych mohla vyprávět. Takže jsme se s kolegyní domluvily, že něco na ně vymyslíme ať se v tom vykoupou, ale pořád se nedostavil " ten nápad ". Byla bych ráda za nějaký nápad či aspoň radu :-) a pak že ženský jsou drbny. :mavam:

A kolik má ten zajíček roků? :lol:

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
12.9.12 12:35

Ale kde že nedrbou, chlapy jsou strašné drbny, proberou spolu úplně všechno… :lol:

• Citovat
  • Upravit
1663
12.9.12 12:48

Petr 84 Tak ten zajíček má 36 a ten druhej je starší kus a má 45 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr84
12.9.12 14:25
@Marion84 píše:
Petr 84 Tak ten zajíček má 36 a ten druhej je starší kus a má 45 :)

36-letý chlap je zajíček jo? Já jsem si představoval, že to bude alespoň klučina do 26 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky