Přespávání kamarádky

zuzkazuzkazuzka
10.9.12 21:19

přespávání kamarádky

Ahoj holky, mám dotaz, jak byste reagovaly, kdyby u vašeho přítele přespávala kamarádka na vašem místě na letišti…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5164
10.9.12 21:21

A ty spíš kde, když je tam kamarádka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304

A on spí kde? Předpokládám, že není doma když jí takto půjčí byt a postel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377

Nijak, uz by to nebyl muj pritel a jestli ty tomuhle veris, jsi blazen a myslim ze v naproste vetsine vztahu to normalni neni..

Jestli mu to potrebujes vysvetlit, tak si pozvi na prespani kamarada.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzkazuzkazuzka
10.9.12 21:22

Je u něj na návštěvě a spí spolu v jedné místnosti a posteli, já jsem 100 km daleko

• Citovat
  • Upravit
69235
10.9.12 21:23

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to tady nemůžu napsat, co bych takovému přítelovi řekla, by to admin smazal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.9.12 21:24

Bych mu řekla nazdar. Jak by se asi tvářil on, kdyby ve tvé posteli a s tebou spal tvůj kamarád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139

Myslím, že takové věci se ve vztahu prostě nedělají. Přítel by to měl sám vědět a nenechávat ji tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzkazuzkazuzka

Taky na to nevěřím a je to i dost ponižující, když spí na mém místě, ale tvrdí, že mezi nimi nic není, že je to normální a já jsem žárlivá a paranoidní a musím mu věřit, jinak to prý nejde

• Citovat
  • Upravit
1304
@zuzkazuzkazuzka píše:
Je u něj na návštěvě a spí spolu v jedné místnosti a posteli, já jsem 100 km daleko

Hm tak velice slušně a korektně řečeno bych teda doopravdy řádila jak tajfun, nelíbilo by se mi to a byl by problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429

@zuzkazuzkazuzka To asi záleží, jak moc svému příteli a kamarádce věříš. Podle mě je rozdíl, když jedu někam, kde mě takto ubytují (tam bych to snesla) nebo když někdo spí v mé posteli na mém místě, tam bych asi nepustila nikoho

Příspěvek upraven 10.09.12 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
10.9.12 21:26

Já bych si teda našla nového přítele a ti dva můžou dál vedle sebe „platonicky“ přespávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
10.9.12 21:29
@zuzkazuzkazuzka píše:
Taky na to nevěřím a je to i dost ponižující, když spí na mém místě, ale tvrdí, že mezi nimi nic není, že je to normální a já jsem žárlivá a paranoidní a musím mu věřit, jinak to prý nejde

I kdyby měl pravdu, když ti to vadí, neměl by ji tam nechat spát. Jestli chce být gentleman a pustit kamarádku do postele, může se vyspat na zemi nebo na gauči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
10.9.12 21:30

Normální to není vůbec! Zažila jsem to taky… Poznala jsem svého nynějšího přítele tak že sem si s ní vyrazila a ona mě s ním seznámila… Ona se v té době rozváděla a jeho strašně chtěla …ale on se zamiloval do mě… já jelikož sem bydlela u rodičů a práci mám na směny a ze začátku jsem to chtěla ututlat před okolím jsme se videli tak 2krát za týden… No a kamarádka s ním spala na mém místě v posteli, chodili spolu na kafe atd. vše v mé nepřítomnosti…
Pak se mu řekla že mě trápí at se rozmyslí co chce - jestli jí nebo mě?! Rozhodl se pro mě ale nechápal co mi vadíí… přisel na to až po snad roce co jsme spolu byli…A ještě jednu věc ti řeknu… nemůžu se zbavit pocitu (ženská intuice) že spolu spali!!! NIKDO mi to nevymluví ani kdyby mi to říkal milionkrat! :cert: v ten moment bych jí nejradeji zfackovala! a jeho taky! :D :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
10.9.12 21:30
@Z.jev píše:
I kdyby měl pravdu, když ti to vadí, neměl by ji tam nechat spát. Jestli chce být gentleman a pustit kamarádku do postele, může se vyspat na zemi nebo na gauči

Moje řeč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria