Přespávání kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
10.9.12 22:21

No já teda nevím, ale mám zkušenost, že jsme s kamarádama klidně přespávali v jedný posteli… a bylo to jen kamarádský. Prostě jsme večer popíjeli, žvanili, a bylo fajn si povídat ještě pod peřinou. Ale pravda je, že jsem tou dobou byla singl, a že kdybych měla přítele, tak bych si to rozmyslela.

Spíš mi přijde fakt smutný, že on nechápe, že se Ti to nelíbí. Nulová empatie, je to sobec, co k tomu dodat… To je podle mě větší problém, než to, že si ji bere k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
10.9.12 22:23
@zuzkazuzkazuzka píše:
Jenomže v pozici té špatné jsem já, a on si vůbec nepřipouští, že je něco divně a prý si ve svém bytě může dělat, co chce, pravdou je, že jsem mu to na začítku zatrhla a on souhasil, že se to nedělá, ale ted to udělal vlatně za mými zády, neřekl mi to a ta jeho kamarádka to ale napsala na fb, tím se to provalilo, ale není na tom prý nic špatného, dělá ze mne akorát blbce, ale on je pan úžasnej

Zuzko hele je čas na nůž na krk - vyber si bud kamarádka nebo já..a ono se ukáže jak to ve skutečnosti je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.9.12 22:24

Hale nevěřim že vedle sebe jen leží:-D a nevim co na to napsat. Myslim si že normální žena by ho už dávno poslala do řitního otvoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT1
10.9.12 22:31

Ahoj, tady je třeba si to vyjasnit. Jeho názor je prostě názor, ale blbost je prostě vážně blbost. Takže když jeho názor je blbost, protože to absolutně normální není, tak to nemůžeš brát na velkou váhu.

Neznám holku, která by se mnou nebo z některým mých kamarádů nevyběhla.

Kdyby toto řešil aspoň trochu inteligentní kluk, tak by to tajil nebo řekl, že on přespí aspoň jinde (místnost). To je nehorázná drzost, že to tak řekne a tvrdí jak je to normální.

Vzhledem k tomu, že jsi mu to zakázala, tak jednej, protože tak to ho nemůžeš naučit se chovat. Může dělat co chce, ale taky to může dělat sám. Pokud nemáte děti, což asi nemáte, tak ve vodě je tolik ryb, že bych zkusil ještě chytat.

Řekl bych, že se pohoršit si moc nemůžeš. Přinejhorším, najdeš zase chlapa co tě někdy podvede, ale ruku na srdce, myslíš, že tento snad ne? Především z rodiny si bere příklad snadno.

Já bych řekl, že si můžeš jen polepšit, ale je třeba vybírat. Nejhorší je se bát změny a zůstat ve spatném vztahu.

@zuzkazuzkazuzka píše:
  • Citovat
  • Upravit
zuzkazuzkazuzka
10.9.12 22:34

Díky

• Citovat
  • Upravit
3832

Já jsem žárlivka a tohle bych nesnesla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39

No, já to znám akorát z té druhé strany, z pohledu té kamarádky…

Po jedné, spíš jen dlouhé a ani ne moc alkoholové akci, jsem u sebe nechala přespat kamaráda, kterýmu ujel poslední autobus domu. Já v tý době byla nezadaná, on měl půl roku před svatbou. A byla jsem si naprosto jistá, že kdybych mu dala sebemenší náznak, kdybych jakkoliv pozitivně reagovala na jeho svádění, k něčemu by došlo. Naštěstí jsem se ovládla, byla k němu prostě chladná a asexuální a šla spát na jinou postel. On byl tak taktní (a nebo takovej ťuňťa? :think: ), že to na mě nevybalil přímo a nevynutil si tak přímé odmítnutí. Ale teda spát s ním na jedné posteli, vím naprosto přesně, co by následovalo po ulehnutí a vůbec netuším, jak bych ty všetečné ruce odstrkovala a jestli bych to dokázala, zas tolik si nevěřím a navíc je to docela pěknej chlap… Mé domněnky mi pak po čase potvrdil, „hmm, kdybys mi tak tenkrát neutekla…“ + zasněný pohled

Takže věřím tomu, že chlapi jsou schopní využít každé příležitosti bez ohledu na svou případnou zadanost. Takže z mýho pohledu spíš závisí na té kamarádce, jestli to zvládne, ale já teda, pokud bych měla špatné svědomí, určitě bych se s tim nechlubila na FB, kde by si to mohla přečíst partnerka dotyčného…

Stejně ale vidím jako větší problém, že ti řekl, že něco neudělá a pak to udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.9.12 22:46

Promin ale na.100000 % spolu spi (sex)!!! kdyz je mu i jedno ze by vedle.tebe lezel kamarad moc mu na.tobe asi nezalezi. a timhle. chovanim se nevedomky doznava k nevere!!! jdi odnej najdes LEPSIHO!!! ;) ;) dela z tebe akorat k.avu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.9.12 22:47

Jak bych reagovala? S velkou nevraživostí :mrgreen:

Jinak teda z pozice té holky - kdybych u někoho spala a brala to jen čistě jako nocleh, tak bych to rozhodně nepsala na FB. A i kdybych to napsala jako ve smyslu, že děkuju, že mě nechal přespat, rozhodně bych nepsala, že jsem spala s ním na posteli - to je naprosto nadbytečná informace a pokud ji uvedla, tak jistě z nějakého důvodu.

Je i celkem možné, že on ji nechce a nedochází mu to, ale ona jeho jo. Ženské jsou mrchy a nevěřím jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.9.12 22:48

Nejsem řárlivá, takže si nemyslím, že by s ní musel hned něco mít. Ale co bych nesnesla, že se nějaká ženská roztahuje na mojém místě. Ať si lehne ona nebo on jinam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.9.12 22:50
@zuzkazuzkazuzka píše:
Ahoj holky, mám dotaz, jak byste reagovaly, kdyby u vašeho přítele přespávala kamarádka na vašem místě na letišti…

S*alo by mě, že mi to tam zaprdí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT1
10.9.12 22:55

Přeci jen, lidi nejsou až tak hloupý. Ona to FB dala záměrně nebo je hodně hloupá. Chce ho pro sebe, nic víc za tím není třeba hledat.

Taky si myslím, že chlap využije skoro každou příležitost, kterou má, protože v ten okamžik má přeci jen trochu zatemněno, ale to nikoho neomlouvá. Protože ne vždy, on musí být iniciátorem, ale odmítnout s holkou sex? Doma sám, pokoj, atd. žádné riziko (ona 100km)? Znám maximálně jedno kdo toto odmítl, to je taky kádr. Každý dokáže podlehnout snadno, ale vydržet a být věrný to je teprve výzva hodná zamyšlení.

• Citovat
  • Upravit
1065
10.9.12 22:58

Co to je za dotaz proboha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.9.12 23:04

Ty jo, tak tohle bych, ja osobne, neprekousla :think:.
Asi bych si v tu chvili sehnala honem rychle nejakyho kamarada a napsala partnerovi, ze ted prave vedle me lezi kamarad, ale nic spolu nemame, ze mi musi verit :mrgreen:. Mozna bych mu to jen tak napsala, ze mi bylo smutno, tak jsem cinkla kamosovi, ze je muj „starej“ s jeho kamoskou nekde v tahu a spi spolu na posteli a on mi poskytl rychlou pomoc v nouzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
10.9.12 23:04

Tak já osobně si nemyslím, že když je holka s klukem v jedné posteli, musí k něčemu dojít. Mám nejednoho dobrého kamaráda se kterým jsem spala buď ve stanu nebo u něj nebo u mě a nikdy jsem s nima nic neměla.
Ale pokud přítel ví, že ti to vadí, přijde mi bezohlede, když to dál dělá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky