Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslim, ze jsem velmi tolerantni clovek, ale tohle je teda pres moji hranici.
Nejsem zarliva, nejsem paranoidni, ale urcite by mi vadilo, kdyby vedle meho pritele ve stejne posteli na mem miste spala jeho kamardka..A i kdyby spolu nic nemeli, tohle se preci nedela.Jak by se citil asi on, kdyby v tvy posteli spal tvuj kamarad??Muzu se zeptat, proc tam prespava?
Heh, a jak by reagoval on, kdyby jsi mu z čista jasna napsala třeba zítra, že u Tebe spí kamarád?
Každopádně jsem teď se svým drahým v našem pelechu, četla jsem mu Tvůj dotaz a říkal, že chlap vedle sebe nemůže mít takto ženu, aniž by k ničemu nedošlo a dodal, že je to hnus od něj, že prý se víceméně doznává k nevěře, aniž by to tušil. Normální zdravý chlap vedle sebe jen tak ženu mít nemůže v posteli bez sexu. Souhlasím s ním.
Nebyla bych s ním už ani minutu, místo v jeho posteli patří jen Tobě a žádné kamarádce!!
![]()
Jezdí spolu na letecké akce a ona je zdaleka, taku něj spí, když mu řeknu, zda-li by se mu to taky líbilo, poví mi, že by mu to nevadilo, že mi věří
Jejda, to je husté téma. já bych to nejspíš nikdy nedovolila, aby spala vedle mého přítele a otce dvou dětí kamarádka. a to ani kdyby jsme děti neměli. to přece nejde. podle mě v té posteli na tvém místě máš bejt ty, a ne nějaká kamarádka. jejda, jak to bereš? příjde ti to v pohodě? neštve tě to? já bych to nesnesla, ale je spousta povah. každý podle svýho gusta, hodně síly, přeju, at to dopadne jen dobře pro tebe, ale nevěřila bych a řádila jak černá ruka, bych mu ho nejspíš utrhla… ![]()
@zuzkazuzkazuzka píše:
Jezdí spolu na letecké akce a ona je zdaleka, taku něj spí, když mu řeknu, zda-li by se mu to taky líbilo, poví mi, že by mu to nevadilo, že mi věří
A to má jen jeden malý pokoj? Není tam místo, kde by jinde spala (gauč, jiný pokoj), nebo kde by si lehl jinde on? Je nevhodné, aby zadaný muž spal takto s jinou ženou v posteli. ![]()
Nejsem žárlivá ale toto bych neskousla
myslím si že toto se nedělá
vše má své hranice a tohle je už za těma hranice.. ![]()
Jenomže v pozici té špatné jsem já, a on si vůbec nepřipouští, že je něco divně a prý si ve svém bytě může dělat, co chce, pravdou je, že jsem mu to na začítku zatrhla a on souhasil, že se to nedělá, ale ted to udělal vlatně za mými zády, neřekl mi to a ta jeho kamarádka to ale napsala na fb, tím se to provalilo, ale není na tom prý nic špatného, dělá ze mne akorát blbce, ale on je pan úžasnej
@zuzkazuzkazuzka Pusť ho k vodě, je to vůl
Najdeš si lepšího, který si tě bude vážit ![]()
@zuzkazuzkazuzka píše:
Jenomže v pozici té špatné jsem já, a on si vůbec nepřipouští, že je něco divně a prý si ve svém bytě může dělat, co chce, pravdou je, že jsem mu to na začítku zatrhla a on souhasil, že se to nedělá, ale ted to udělal vlatně za mými zády, neřekl mi to a ta jeho kamarádka to ale napsala na fb, tím se to provalilo, ale není na tom prý nic špatného, dělá ze mne akorát blbce, ale on je pan úžasnej
Holka, přečti si to po sobě pořádně, co píšeš a pak si sama řekni, jestli takový vztah má smysl? Tolik hodných, milých mužů lítá po světe, co takovou věc berou jako tabu, aby vůbec dopustili, že vedle nich by spala jiná žena.
Ten můj bere jako tabu i scházení se s kamarádkami na kafíčka. S kamarády ano, nebo když je jich tam více, tak i kamarádky ano, ale nestýká se sám se ženami a není to z mé hlavy, že bych mu to zakazovala, ale z jeho. Některé věci se ve vztahu nedělají. Sice můj názor není tak utažený za vlasy, mi by bylo jedno, kde se s kým můj muž schází, ale aby vedle něj spala jiná žena v posteli, kde se třeba i medvědíkujem, to se mi otevírá kudla v kapse při té představě
![]()
@zuzkazuzkazuzka To se mi vůbec nelíbí - na něčem jste se snad domluvili, měl by to respektovat a ne dělat za tvými zády přesný opak
A ještě argumentuje tím, že si u sebe může dělat co chce
Omlouvám se, ale Bože, to je vůl ![]()
Letěl by, že by se nestihl ani otočit… ![]()
jako kde to sme? popravdě, i kdyby napsal, že spí v obýváku, jsou 100km od tebe, takže je to prašť jako uhoď.
Mě se jednou ten můj, už před lety, taky snažil namluvit, že ta kamarádka u nás jen přespala, že se neměla jak dostat domů (já byla v práci)…
no jasně, že jí vojel, jak jsem zjistila pár týdnů nato - doma bylo hodně husto, odstěhovala sem se, ať si vybere, jestli kámošky nebo já…
jako já mám asi dvě kamarádky, kterým natolik věřim, že i kdyby spaly na mém místě v naší manželské posteli, byla bych vklidu a ráno jim ještě udělala snídani na vidličku ![]()
a už u nás i párkrát spaly, s jednou z nich sme jako rodina, několikrát u nás přespávala tak, že sme se všichni čtyři, s jejím partnerem, naskládali do naší postele a pohoda ![]()
ale JEHO kamarádky? ne-e