Přespávání kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
10.9.12 23:05

Jiank by me tak, mimochodem, zajimalo, proc si neustele treba na gauci nebo na zemi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
10.9.12 23:07

To je fakt prdča, jak si ti chlapi dokážou všechno krásně odůvodnit…já jsem dobrá žárlivka, takže já bych z toho byla vyřízená :mrgreen:

fakt mi to nepřipadá jako normální situace a taky si myslím, že by to měla pochopit slečna…

teď je otázka, kdo z nich je víc „vyčůranej“ :think:

• Citovat
  • Upravit
39
10.9.12 23:08
@AnT1 píše:
Přeci jen, lidi nejsou až tak hloupý. Ona to FB dala záměrně nebo je hodně hloupá. Chce ho pro sebe, nic víc za tím není třeba hledat.Taky si myslím, že chlap využije skoro každou příležitost, kterou má, protože v ten okamžik má přeci jen trochu zatemněno, ale to nikoho neomlouvá. Protože ne vždy, on musí být iniciátorem, ale odmítnout s holkou sex? Doma sám, pokoj, atd. žádné riziko (ona 100km)? Znám maximálně jedno kdo toto odmítl, to je taky kádr. Každý dokáže podlehnout snadno, ale vydržet a být věrný to je teprve výzva hodná zamyšlení.

Nevím sice přesně, co napsala, ale taky mě napadlo, že to udělala proto, že ho chce pro sebe, i když je to jen spekulace…

Nejsem sice chlap, ale podle mých zkušeností nasbíraných v single období, by takovou situaci využil každej mužskej, ale ten, který chce být věrný a je rozumný, jedná tak, aby se do takového pokušení nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.9.12 23:16
@Dorothea píše:
To je fakt prdča, jak si ti chlapi dokážou všechno krásně odůvodnit…já jsem dobrá žárlivka, takže já bych z toho byla vyřízená :mrgreen:

fakt mi to nepřipadá jako normální situace a taky si myslím, že by to měla pochopit slečna…

teď je otázka, kdo z nich je víc „vyčůranej“ :think:

Pokud je to pravda, tak chlapec si pekne uziva a ma to jeste schvaleny partnerkou. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
10.9.12 23:18

Promě jen jednoducha věta!!! Je konec!!! Jako tohle bych netrpěla ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.9.12 23:18

Jako já bych ještě byla ochotná uvěřit, že je chlap takový „balík“, že mu nedochází, že je něco blbě, ale ta holka prostě ví, co dělá a že to není vhodné, to mi nikdo nevymluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.9.12 00:06

Není to normální. Pokud chce být přítel galantní a nechat jí spát pohodlně, at si on ustele na gauči nebo ne zemi :palec:

• Citovat
  • Upravit
2214
11.9.12 00:12

Ani slipy by si nestihl zabalit, ale teda vlastně on je ve své bytě a může si dělat co chce panáček hmmmmmmmm
Takže jediná věta zní: tak se tady měj a něco si přej…čau lááááááááááásko :mrgreen:

Rozhodně si nemyslím že je to ve vztahu normální :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.9.12 00:17

Souhlasím s ostatními, normální to určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.9.12 05:58

Ahoj. Podle mě žena může s mužem spát na jednom letišti, aniž by se mezi nimi něco odehrálo. To je zkušenost jak moje vlastní, tak mého partnera (který má spoustu kamarádek a s několika z nich prý také spal v jedné posteli a nic, prostě ho sex. nepřitahovaly - samo než jsme byli spolu).

Tahle situace by mi ale samozřejmě vadila, a to jsem hodně tolerantní. Vadilo by mi to, že to udělal tajně za mými zády, když jasně věděl, že mi to vadí. A taky by mi vadilo, že ta situace vůbec nebyla potřebná, prostě si mohl lehnout kamkoli jinam (sedačka…). I když věřím, že se nic nemuselo stát, tak jsou určité situace, které se prostě ve vztahu nedělají, i když o nic nejde.

Záleží na tom, jaký máte vztah a jak moc můžeš partnerovi věřit. Já tomu svému věřím, kdyby mi řekl, že s ní nic neměl, tak bych mu prostě věřila. To však nic nemění na tom, že by mě dost naštval. A proč to ona napsala na Fb - možná třeba proto, že jí „nedal“ a jí to žere, nebo taky „dal“, ale nechce být s ní ale s tebou - každopádně ho chce zřejmě klofnout a vypadá to, že on se nechce nechat a tak zkouší rozčílit tebe, doufá, že ho buď vyrazíš, nebo přinejmenším se hodně zhádáte… Vůbec do vašeho vztahu nevidím, nenapsala si o vás nic, ale pokud je jinak přítel super a jste spolu šťastni, tak jí tu radost neudělej ;).

• Citovat
  • Upravit
2193
11.9.12 08:43

Nemyslím si, že jde takto generalizovat. Mám nejlepšího kamaráda, vedle kterého klidně spím na 1 gauči a vím, že se ani jeden z nás o nic nepokusí. Vyříkali jsme si to už dávno, ještě před tím, než jsem se dala dohromady s mm současným partnerem.

Vedle nikoho jiného bych ale spát nechtěla, případně bych musela hodně zvažovat, zda mu opravdu natolik věřím.

Já v tom mám tedy jasno, ale pokud by mi můj partner řekl, že mu to vadí, tak bych to s ním nejprve probrala - co přesně mu dává ten pocit nejistoty, proč mi nemůže v tomhle věřit. A pokud bychom nedošli ke společnému kompromisu, tak bych ustoupila - partnerství má pro mě přednost před kamarádstím a i můj nejlepší kamarád to ví, a určitě by to respektoval.

Takže za mě - zakladatelko, co tě vede k této žárlivosti? Nevěříš jemu, jí, nebo oběma? Co takhle mu v klidu říct, proč tě to trápí… Unáhlené reakce typu „ani by si nestačil sbalit věci“, by tě jednou mohly hodně mrzet. Vždyť vztah není jen o sexu, je především o komunikaci a porozumění (a porozumění bez komunikace jde jen v málo věcech).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT1
11.9.12 09:54
Přesně tak, chytrý chlap nezajde ani tak daleko, aby byl v takové situaci.
@AneMa píše:
Nejsem sice chlap, ale podle mých zkušeností nasbíraných v single období, by takovou situaci využil každej mužskej, ale ten, který chce být věrný a je rozumný, jedná tak, aby se do takového pokušení nedostal.

@Květušík, @káťa… v hodně obecné rovině… osobně považuji život za moc krátký, abych mohl bezmezně věřit, protože vím, že existují meze, které má každý někde a poté je prostě překročí ač jinak říká cokoliv. Život se prostě neřídí našimi názory a jsou situace (ať již třeba jen alkohol, hádky), které pozměňují naše meze, ale zkusit ručit můžete jen sami za sebe.

Jinak samozřejmě věřím, že pokud je to holka, které by ho vzhledově/sexuálně nepřitahovala, tak je to snadné odolat. Ale skoro každý kamarád je takový, který nás i vzhledově přitahuje a nebo mi ho. Tak to je.

• Citovat
  • Upravit
21428
11.9.12 10:04

Já mám jednoho jediného kamaráda, vedle kterého bych si klidně lehla na letiště a věřím mu. Ale i tak bych to nikdy neudělala, kdyby to nebylo vysloveně nutné!
A nechtěla bych chodit s někým, kdo se vyspí vedle cizí ženy a „však co, normálka, ne?“ Na to mám moc tradiční pohled na vztah :| MOje hranice to také překračuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
11.9.12 14:03

Za sebe říkám, že bych to netolerovala, jelikož jsem dost žárlivá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
11.9.12 14:45
@zuzkazuzkazuzka píše:
Ahoj holky, mám dotaz, jak byste reagovaly, kdyby u vašeho přítele přespávala kamarádka na vašem místě na letišti…

jak bych reagovala??? Myslim, ze yb ani nestacil postrehnout moji reakci!!! :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
jako on to bere jako hotovou vec nebo jak? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria