Přespávání kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.10.17 08:47
@Malaga píše:
a bavili jste se někdy o budoucnosti ev. nějakém sestěhování?
Podle toho co píšeš, to on moc asi posouvat nebude chtít, jemu to vyhovuje, tobě evidentně ne…

Bavili. DO budoucna by prý chtěl všechno. Že to prý bere opravdu vážně. Často říká, že mě miluje, je hodný jinak. Ale já tedy po včerejšku nevím :( :nevim:. Možná ví, že se mnou nemůže kouřit trávu a nějak víc pít. Ne, že by „nemoh“, ale já alkohol moc nepiju a trávu nekouřím. Ani cigarety. Říká vždy, že je hrozně rád, že taková nejsem.

• Citovat
  • Upravit
192
7.10.17 08:52
@Anonymní píše:
Bavili. DO budoucna by prý chtěl všechno. Že to prý bere opravdu vážně. Často říká, že mě miluje, je hodný jinak. Ale já tedy po včerejšku nevím :( :nevim:. Možná ví, že se mnou nemůže kouřit trávu a nějak víc pít. Ne, že by „nemoh“, ale já alkohol moc nepiju a trávu nekouřím. Ani cigarety. Říká vždy, že je hrozně rád, že taková nejsem.

On je to evidentně schopný manipulátor, k tomu ještě feťák a alkoholik. Utíkej, co Ti nohy stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.10.17 08:54
@Anonymní píše:
Bavili. DO budoucna by prý chtěl všechno. Že to prý bere opravdu vážně. Často říká, že mě miluje, je hodný jinak. Ale já tedy po včerejšku nevím :( :nevim:.Možná ví, že se mnou nemůže kouřit trávu a nějak víc pít. Ne, že by „nemoh“, ale já alkohol moc nepiju a trávu nekouřím. Ani cigarety. Říká vždy, že je hrozně rád, že taková nejsem.

tak to mi přijde jako větší problém než to, že tráví víkend s kamarády…asi jste každý jinak nastavený…no asi bych s ním do budoucna nepočítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
7.10.17 08:55

Tak já nevím no. Ze svého pohledu říkám, že bez partnera bych takhle nikde u známých nezůstala přes noc a vím, že ani ten můj by o to nestál někde zůstat beze mě. Jsme prostě nejraději spolu. Neříkám nezajít na návštěvu, to je samozrejmě naprosto ok a normální, ale ne tam spát. Ale tak, co přijde normální a nenormální mě může jiným připadat úplně jinak :D. Ale je důležité se v partnerství na tom shodnout, nebo lepší jít od sebe. To je můj názor :think:.
EDIT: jo tak hulič trávy a ještě chlastá. Tak to by mě asi trápilo víc, než to přespávání a utíkala bych co nejrychleji pryč, na co čekáš?
 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.17 09:03

Nechtěla jsem právě řešit tu trávu :(. Se mnou když je tak nehulí nikdy. Dá si tak jednou týdně. A když je s kamarády tak asi víckrát :(.
Ale chodí do práce, vydělává, je to slušnej chlap jinak :think:

• Citovat
  • Upravit
192
7.10.17 09:21
@Anonymní píše:
Nechtěla jsem právě řešit tu trávu :(. Se mnou když je tak nehulí nikdy. Dá si tak jednou týdně. A když je s kamarády tak asi víckrát :(.
Ale chodí do práce, vydělává, je to slušnej chlap jinak :think:

:-) slovní spojení SLUŠNEJ CHLAP mě v případě tohoto zmetka velmi pobavilo :D :D :D :D Je mi jasné, že máš růžové brýle a prostě nechceš vidět, že je to řasnatec. Za pár let, až s ním budeš mít děti a on Ti uteče za nějakou kamarádkou, tak si vzpomeneš na tuhle diskuzi a varování nás ostatních. Teprve pak si uvědomíš, že to byl promiskuitní alkoholik a feťák. Teď to nevidíš, protože to vidět nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
7.10.17 09:32

Já vidím problém v tom, že ty už máš rodinu a on se chová jako dvacetiletý nezodpovědný floutek. Můj taky přespával někdy v pátek u kamaráda, když spolu popíjeli, ale to mu bylo 25 a neměli jsme ještě rodinu. Teď už by mi přišlo divné, kdyby pravidelně přespával jinde než doma. Jako trojku spolu asi nedělají, takže v tomto ohledu bych nežárlila, spíš mi přijde, že vy dva chcete každý něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.17 09:44
@Sofie2013 píše:
Já vidím problém v tom, že ty už máš rodinu a on se chová jako dvacetiletý nezodpovědný floutek. Můj taky přespával někdy v pátek u kamaráda, když spolu popíjeli, ale to mu bylo 25 a neměli jsme ještě rodinu. Teď už by mi přišlo divné, kdyby pravidelně přespával jinde než doma. Jako trojku spolu asi nedělají, takže v tomto ohledu bych nežárlila, spíš mi přijde, že vy dva chcete každý něco jiného.

On říká že až se mnou se stává zodpovědnějším, chtěl by přestat kouřit úplně, že by chtěl i rodinu se mnou jednou. Pravda je, že mi taky přijde jak dvacetiletý v něčem :(

• Citovat
  • Upravit
14630
7.10.17 09:44

Ty řešíš jako velký problém, že přespává u kamarádů a přitom z tebe jen tak mimochodem vypadne, že hulí a rád si přihne :lol: „Do budoucna“ se chce sestěhovat, to je takový pěkný, slibem nezarmoutíš, že… A jak dalekou budoucnost tím tak myslí, v pětatřiceti? Si asi připadá minimálně o deset let mladší :lol: Nevím, podle mě jste každý jinde a po roce už by ten vztah měl vypadat trochu jinak, pokud spolu máte vybudovat rodinné zázemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.17 09:47
@Michelle_M píše:
Ty řešíš jako velký problém, že přespává u kamarádů a přitom z tebe jen tak mimochodem vypadne, že hulí a rád si přihne :lol: „Do budoucna“ se chce sestěhovat, to je takový pěkný, slibem nezarmoutíš, že… A jak dalekou budoucnost tím tak myslí, v pětatřiceti? Si asi připadá minimálně o deset let mladší :lol: Nevím, podle mě jste každý jinde a po roce už by ten vztah měl vypadat trochu jinak, pokud spolu máte vybudovat rodinné zázemí.

Že si přihne…který chlap si někdy nedá pár piv :nevim:? Není to žádný alkoholik. Kouří tak, že si potáhne 2× z marihuany jednou týdně s kamarády. Není to žádný závislák. Ale chápu, že to může i tak vyznívat.
Ano a já vím, že je pomalejší. Jinak se ke mně chová moc hezky.

• Citovat
  • Upravit
14630
7.10.17 09:48

Víš něco o jeho předchozích vztazích? Totiž, čím blíž je svobodný bezdětný chlap ke čtyřicítce, tím začíná být „podezřelejší“, jestli chápeš… Zda je vůbec použitelný pro „dospělý“ život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
7.10.17 11:26
@terien píše:
8o sám s ženskou a chlapem?? A v tom je jako problém jo? Ty se s žádnými ženami a muži nestýkaš? Navíc spolu nebydlíte, nemusí ti snad hlásit všechno co má v plánu. Přijdeš mi jako žárlivá stíhačka.

Třeba mu jen poskytujou alibi. Vcelku dobrá výmluva pro noc s milenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
7.10.17 18:11

@Malaga tam je napsáno, že si ASI nesedli. Čili zakladatelka si vyrábí nějaké domněnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.10.17 18:35

Tak ale nejspis z nich nečiší pratelska atmosfera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.10.17 18:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat