Čeká dítě s jinou

Anonymní
11.9.12 15:33

Čeká dítě s jinou

Ahoj holky, potřebuju se vypsat. Můj přítel, se kterým mám malé dítě, ani ne roční mi byl nevěrný a teď bude mít dítě i s tou druhou. Přítel před vším strká hlavu do písku, dělá jako že je to v pohodě. Jsme spolu hodně let, je nám oběma 30. Rozhodnutí nechává na mě. Když odejdu, tak je to moje rozhodntí a on bude chudáček, protože jsem ho opustila a sebrala dítěti otce. Když ne, je to taky můj problém a musím počítat s tím, že on k té druhé taky něco cítí a měla bych to respektovat. Rodiče mám daleko, vlastní podnájem s mateřskou je taky utopie, to bychom umřeli hlady. Brigádu hledám, ale s dítětem za zadkem bez hlídání je to skoro bez šance. Ta druhá ho uhání co může, neustále mu volá, láká ho na kafíčka, výlety, společné víkedny…Jeho zdůvodnění nevěry bylo to, že po 10 letech už je vztah nuda a chtěl dobrodružství, které se mu ale trochu vymklo z rukou. Tak já nevím, dostane ten chlap rozum? Nechápe, že bigamie je v tomhle státě nelegální? Co teď? Naše mimčo má rád a říká, že se těší i na to druhé.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Imane
11.9.12 15:40

To je myšleno vážně :?: Jen se opravdu ptám.

• Citovat
  • Upravit
Bohemund
11.9.12 15:40

Bigamie jo nevěra nelegalní není, což by jistě bylo zajímavé

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
11.9.12 15:41

Tak to je teda síla 8o jako četla jsem tady toho už dost o chlapském zapírání a bizardních nevěrách, ale tohle se mi zdá moc!!! Jak to psychicky zvládáš? Miluješ ho ještě a myslíš, že on tebe? Já bych asi kvůli financím vypočítavě zůstala s ním, ale tak nějak tajně bych se snažila si budouvat cestičku a zadní vrátka a jak by zkončila mateřská, tak bych se zpakovala a kašlala na to, že já budu ta špatná…to by se reálně asi dalo co??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Chová se jako psychický tyran, jako že ty můžeš za nevěru, další dítě a musíš to snášet. Upřímně, já bych od takového člověka utíkala co nejdál a nechala si platit jak na sebe tak na dítě. Nenech si to líbit, teď si dovolil tohle, co si dovolí příště? Má Tě teda pěkně zmáklou!

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.

Vím, že to bude těžké, postavit se na vlastní nohy, ale třeba ti někdo přece jen pomůže. Je to hrůza, co ti provedl, a nejhorší je, že tě v tom nechává plavat a sám se dál schází s tou druhou ženou. Jen ať si ho ta ženská klidně nechá, jak se říká, starého psa… a nic bych za to nedala, že s takovou povahou si brzo najde další objev… Netrap se kvůli němu, nestojí ti za to. Tohle už není žádné dobrodružství ani povyražení, to je regulérní bigamie… To je teda pěkný chudáček. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Táta Pavel
11.9.12 15:42

Bigamie je sice nelegální, ale ne tak dlouho, jen pár staletí. A je to proti přírodě. Tak a teď mě můžete kamenovat.
Jinak ti to nezávidím, ale přistup k tomu tak, co je pro tebe do budoucna lepší, přijmout to a postupně se s tím zkusit vyrovnat, případně si otevřít cestu k jinému vztahu, nebo do toho říznout a osamostatnit se hned za cenu obrovského uskromnění a pravděpodobného konfliktu o dítě, i když, pokud ten tvůj nic neřeší, tak to asi nebude velký problém, prostě půjde k druhé a za vašim dítětem bude chodit, jak to umožníš, možná i méně. Ekonomicky to asi zvládnout nějak půjde, ať už pomocí alimentů nebo sociálních dávek, ale nuzota to bude určitě.
Zkus se taky vžít do role té jeho druhé holky, ale i do jeho postavení, co bys dělala na jeho místě? Co bys dělala na místě té druhé holky? Třeba je na tom taky tak ekonomicky špatně a ve stejně bezvýchodné situaci. Co kdybyste si promluvily vy holky? A na chlapa se domluvily?

• Citovat
  • Upravit
Imane
11.9.12 15:43
@Anonymní píše:
Chová se jako psychický tyran, jako že ty můžeš za nevěru, další dítě a musíš to snášet. Upřímně, já bych od takového člověka utíkala co nejdál a nechala si platit jak na sebe tak na dítě. Nenech si to líbit, teď si dovolil tohle, co si dovolí příště? Má Tě teda pěkně zmáklou!

Ty jo, jestli je to tak, jak zakladatelka píše, tak je to fakt regulérní blázen. Ani se mi tomu nechce věřit :think:.

• Citovat
  • Upravit
78
11.9.12 15:43
@elis_an3 píše:
Tak to je teda síla 8o jako četla jsem tady toho už dost o chlapském zapírání a bizardních nevěrách, ale tohle se mi zdá moc!!! Jak to psychicky zvládáš? Miluješ ho ještě a myslíš, že on tebe? Já bych asi kvůli financím vypočítavě zůstala s ním, ale tak nějak tajně bych se snažila si budouvat cestičku a zadní vrátka a jak by zkončila mateřská, tak bych se zpakovala a kašlala na to, že já budu ta špatná…to by se reálně asi dalo co??

přesně děvče, a počítej s tím že se k tobě bude chovat hůř, nechci tě strašít ale vím o čem mluvím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
11.9.12 15:45

No to je hrdina, opravdu chlap pro život :cert: A to ještě čekáš druhé :roll: Kopla bych ho někam, ať si jde za dobrodružstvím :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
11.9.12 15:46

Jo, chlap udělal blbost, nezodpovědný krok, ale stalo se. A teď holky, co ten chlap, který se dostal do takové situace, má dělat? Zkuste to vymyslet? Jak by se ten chlap měl zachovat? Hnát druhou na potrat, takže vyřešit problém zabitím dítěte? Opustit tu druhou a nechat ji na pospas osudu? Opustit tu první a nechat ji na pospas osudu? Rozjet plnou bigamii se zajištěním obou žen a dětí? Co je podle vás nejsprávnější?

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
11.9.12 15:47

@Táta Pavel zasloužilá kecalko :-D předpokládám, že jsi muž, jak jasně ukazuje přezdívka, jen by mě zajímalo, jaký máš názor na nevěru, přecejen chlapi na to koukají jinak, myslím čistě mužskou nevěru, myslíš, že to je běžné, že je to logcké a že muži většinou nevěrní bývají? Třeba jen jednou, příležitostně, pod vlivem alkoholu atd…ale myslíš, že muži nedokáží být věrní, že mají tak silné pudy? Jsem se do toho zamotala, ale zajímá mě prostě názor muže, co si budem povídat, ten můj nemlže odpovědět nezaujatě že, takže od cizího čekám upřímnost, v mém okolí je totiž tolik něvěry (ne jen mužské), že mi to hloubá v hlavě. Děkuji za odpověď a názor :-)

• Citovat
  • Upravit
6256
11.9.12 15:48

No ty kráso 8o 8o a ty s ním opravdu zůstaneš :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 15:48

@Táta Pavel měl by se rozhodnout se kterou ženou bude mít rodinu a kde bude mít jen dítě a s matkou už to dál nepotáhne. Copak ženská nemá právo na klidný život?

• Citovat
  • Upravit
3011
11.9.12 15:49

@Táta Pavel Nenazvala bych to blbostí - úletem, udělal to zjevně záměrně, protože se ve vztahu nudil a hledal dobrodružství a to je velký rozdíl! A co by měl dělat? Hlavně zpytovat svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí