Čeká dítě s jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8437
11.9.12 21:24

Asi budu zvracet…Nech si stanovit soudně výživné na sebe i na dítě. Klidně i dřív než se odstěhuješ.

@Anonymní píše:
Jak jsem psala, že ženská by neměla po chlapovi chtít peníze je i teď, když jsem na MD. Přítel platí bydlení a jinak na dítě nic nadává. Prý mám svůj plat a to je rodičák. Takže příjem mám. Z něj platím absolutně vše pro dítě, pro sebe a polovinu společných věcí jako je jídlo, prací prášek, toaleťák…atd. Snažím se každý měsíc si dát něco stranou. Když on koupí něco pro dítě, tak přijde s účtenkou a chce to proplatit. Vydělává velmi nadstandardně. Nikdy mi nekoupil nic drahého, k narozeninám zásadně čokolády a tak. Prý když něco chci, tak ať si to koupím za své. Takže je záletník, hrozný hamoun a zpracoval mě tak, že jsem si myslela, že to je normální. Je to strašný, když to vidím takhle hezky černé na bílém…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
11.9.12 21:25

Mě chlap předložit takovou účtenku, tak ho ju donutím sežrat. :cert:

@LuckaPt píše:
A ty mu ty účtenky proplácíš?
začni dávat účtenky na jídlo co mu uvaříš a na prádlo co pereš a žehlíš. Jsi přece doma s dítem a placená za to, že se staráš o dítě a ne o něj.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT1
12.9.12 07:08

Pokud chce proplatit celou účtenku, tak bych řekl a tvoje to dítě není? To ho živí jen stát z rodičovské? to je fakt LOL.

• Citovat
  • Upravit
4314
12.9.12 07:48
@Táta Pavel píše:
Jo, chlap udělal blbost, nezodpovědný krok, ale stalo se. A teď holky, co ten chlap, který se dostal do takové situace, má dělat? Zkuste to vymyslet? Jak by se ten chlap měl zachovat? Hnát druhou na potrat, takže vyřešit problém zabitím dítěte? Opustit tu druhou a nechat ji na pospas osudu? Opustit tu první a nechat ji na pospas osudu? Rozjet plnou bigamii se zajištěním obou žen a dětí? Co je podle vás nejsprávnější?

Ja si myslim, ze by se mel vratit k rodine a kat se, protoze zena a prcek jsou ti nejublizenejsi. Druha vec je, jestli milenka vedela, ze je milenka… Ten, co to nejvic spackal, je dle me on, proto by mel sklopit hlavu a doma skrabkat, ale to chlapska jesitnost moc nedovoli - vetsine.
Ja zastavam nazor, ze jeden ulet se da odpustit, ale vickrat je to uz vztah a clovek ma cas nad tim premyslet… Na prvni schuzce slecna asi neotehotnela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
12.9.12 08:12
@Anonymní píše:
Stalo se mi TO SAMÉ! Můj přítel si udělal dítě s jinou, akorát s tím rozdílem, že já bych dítě chtěla a nemám, nemám dostudované, nemám práci a děti jsem chtěla po svatbě. Strašně to bolí, strašně mě to zranilo a cítím hroznou křivdu!
A také mi přítel řekl, že se s nimi scházet bude a tečka! A že alimenty půjdou i z mého příjmu mu vůbec nevadí, to je prostě hotová věc. A ani mu nevadí, že naše případné děti připravil o dědictví, příjem, pozornost.
S tou ženskou být nechce, chce být se mnou, prý se s ní jenom vyspal, ona mu tvrdila, že bere prášky, svobodná matka. Malé město, všichni se tam zanjí, já jsem za totální chudinku/blbku/nevímco.
Nejhorší je ale jeho rodina - jdou se přímo po*** z dítěte. Vůbec jim nevadí, že když o něm přede mnou mluví, tak mě to bolí. Já jsem méněcenná, protože jsem ještě neporodila, oni jsou přítelova rodina. Já se mám obětovat.
jo a třešnička na dortě bylo, když mi řekl, že dvě děti, které jsem chtěla mít, si už nemůže dovolit díky tady tomuto, co má mimo s jinou ženou.

Vzhledem k tomu jak se k Tobě chová přítel i jeho rodina, tak bych neváhala ani minutu. Když už teď jsi kvůli cizímu děcku na druhé koleji…
PRYČ OD NĚJ!!! :cert:
Ty máš svůj život a máš právo na to ty dvě děti mít!!! Ty jsi nic nezkazila, tak nevím, proč bys Ty měla trpět za jeho chyby.
Ty si zasloužíš tu svatbu, co jsi chtěla, ale s někým jiným, pokud možno taky bezdětným, aby vaše děti měly plnou podporu a pozornost obou rodičů.

Nebo si myslíš, že se někdy smíříš s tím, že má dítě s jinou? že k Vám bude jezdit na víkendy a prázdniny…podle toho co jsi napsala je mi fakt na :poblion:

S takovým debilem bych neztrácela ani minutu drahoceného času. Nepíšeš kolik Ti je, ale opravdu zdrhej co nejrychleji, pokud bys měla možnost, uvažovala bych i o stěhování do jiného města…
Držím Ti palce.

• Citovat
  • Upravit
1563
12.9.12 08:44
@AnT1 píše:
Pokud chce proplatit celou účtenku, tak bych řekl a tvoje to dítě není? To ho živí jen stát z rodičovské? to je fakt LOL.

Tak nevím jak u nich ale u nás to tak je že přítel platí vše okolo a ja z rodičáku živím z rodičáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.9.12 09:25
@Anonymní píše:
Jak jsem psala, že ženská by neměla po chlapovi chtít peníze je i teď, když jsem na MD. Přítel platí bydlení a jinak na dítě nic nadává. Prý mám svůj plat a to je rodičák. Takže příjem mám. Z něj platím absolutně vše pro dítě, pro sebe a polovinu společných věcí jako je jídlo, prací prášek, toaleťák…atd. Snažím se každý měsíc si dát něco stranou. Když on koupí něco pro dítě, tak přijde s účtenkou a chce to proplatit. Vydělává velmi nadstandardně. Nikdy mi nekoupil nic drahého, k narozeninám zásadně čokolády a tak. Prý když něco chci, tak ať si to koupím za své. Takže je záletník, hrozný hamoun a zpracoval mě tak, že jsem si myslela, že to je normální. Je to strašný, když to vidím takhle hezky černé na bílém…

Ty nemáš plat, to je příspěvek na dítě - tebe má živit manžel :cert: :cert: :cert: Pokud bys ty od ěj odešla, tak on má ještě dva roky vyživovací povinnost i k tobě (pokud samozřejmě splňuješ určité podmínky, je to složitější, ale on ti musí zajistit stejnou životní úroveň, jakou má on sám).

No hele, v tomhle případě mám jednu radu - jednou táýdně bývá teď nevím jestli na sociálce nebo na pracáku (spíš na pracáku?) zdarma právník, se kterým se můžeš poradit. Takže si zjisti, jak je to u vás a poraď se, na co bys skutečně měla nárok a jak to dělají atd. I když vy vlastně nejste mnaželé, co :think: No v tom případě je to jinak, akorát teď nevím, jak. Bude lepší, když se poradíš s tím právníkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT1
12.9.12 10:15

Přesně tak, RD není o tom, že z toho člověk má vyjít sám. Otec se ze zákona musí postarat o dítě i tebe (asi pokud jsi manželka). Na to je zákonem stanoveno % z jeho příjmu a tečka.

On Vás bere na hůl víc, že kdyby jste byly sami. Dobře, platili by jste nájem atd. ale zde jsou možnosti, rodina, přátele, azyl atd. Hlavní je, že rozdíl v penězích není natolik velký, jak by se zdálo.

• Citovat
  • Upravit
AnT1
12.9.12 10:17

A pro mě osobně, jde to státem stanovené minimum, člověk se vždy může podílet i nad rámec. Pro malé děti mi přijdou ty % docela malé, ale to už je věc názoru.

• Citovat
  • Upravit
8437
12.9.12 13:38

Zakladatelko, doufám, že si vezmeš naše rady k srdci a dáš nám vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
12.9.12 13:52

To je ale idiot… na to není co říct!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
12.9.12 14:37
@brisco píše:
Zakladatelko, doufám, že si vezmeš naše rady k srdci a dáš nám vědět :mavam:

Dej vědět každopádně, na tebe budu hodně zvědavá. ;)

• Citovat
  • Upravit
10136
12.9.12 15:07

No teda.. 8o
mě přijít domů chlap, že má milenku a čekaj dítě a ještě se na něj těší, tak ho posílám expresem k milence i s kuframa.. když s nim může spát, tak mu může prát fusekle.. nechala bych si stanovit pořádný alíky a zažádala o dávky..vždycky to nějak jde, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajka23
13.9.12 18:22
@Anonymní píše:
Stalo se mi TO SAMÉ! Můj přítel si udělal dítě s jinou, akorát s tím rozdílem, že já bych dítě chtěla a nemám, nemám dostudované, nemám práci a děti jsem chtěla po svatbě. Strašně to bolí, strašně mě to zranilo a cítím hroznou křivdu!
A také mi přítel řekl, že se s nimi scházet bude a tečka! A že alimenty půjdou i z mého příjmu mu vůbec nevadí, to je prostě hotová věc. A ani mu nevadí, že naše případné děti připravil o dědictví, příjem, pozornost.
S tou ženskou být nechce, chce být se mnou, prý se s ní jenom vyspal, ona mu tvrdila, že bere prášky, svobodná matka. Malé město, všichni se tam zanjí, já jsem za totální chudinku/blbku/nevímco.
Nejhorší je ale jeho rodina - jdou se přímo po*** z dítěte. Vůbec jim nevadí, že když o něm přede mnou mluví, tak mě to bolí. Já jsem méněcenná, protože jsem ještě neporodila, oni jsou přítelova rodina. Já se mám obětovat.
jo a třešnička na dortě bylo, když mi řekl, že dvě děti, které jsem chtěla mít, si už nemůže dovolit díky tady tomuto, co má mimo s jinou ženou.

Tak z tebe se mi dělá zle, Tobě prostě vadí, že už proste nejsi na prvním mistě! že všecky peníze a pozornost proste nejdou uz do tebe. Jsi sobecké rozmezlené děcko a povim ti, že velice brzy narazis! tvuj pritel te brzy opusti a bdue vychovavat sve dite s tou druhou slecnou. Smir se s tim ze ho ma a bud rada, ze si ho muzes vyzkouset v otcovske roli jeste pred tim, nez budes mit sama mimino! Ted by ses mela strat o to dite spolecne s pritelem, a nediv se rodine, ze jsou uneseni, dite je zazrak a ma vzdycky prednost!

• Citovat
  • Upravit
lekno
13.9.12 18:44

Ajka 23 to si děláš prdel, ne? 8o to by byla pěkná kráva, kdyby se s tímto smiřovala…
Na Tvůj příspěvek nemám slov…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí