Čeká dítě s jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
1.10.17 14:59

@Poustevnice Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
1.10.17 15:06
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi a žádám o zachování anonymu - citlivé téma. Přítel mi byl nevěrný a nyní s tou ženou čeká dítě, ona je vdaná, její manžel nemá o ničem tušení. Přiznal se mi až po té, co jsem našla jeho facebookovou korespondenci.
Odcházet ode mě nechce, říká, že pokud ho opustím, s ní stejně nebude. Máme spolu pětileté dítě. Ona chce dělat před svým manželem, že je dítě jejího manžela. Vůbec nevím, co mám dělat. Je mi z nich zle.

Hmmm, vyrazila bych s ním dveře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
1.10.17 15:10

Vykonny kanec teda. Chudak chlap te co se pelesila s tvym, ze zakona musi na kukacku platit i kdyz se to dozvi nebot roztahovala v dobe manzelstvi. A ten tvuj nadsamec z toho vyjde jako vitez, kdyz ho vykopnes tak nebude zrejme platit ani tobe…nic moc volby pro tebe:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.10.17 15:12
@Poustevnice píše:
Paní je vdaná, takže pro ní je to „lehčí“ situace - nemusí nic říkat, dítko bude automaticky jejího manžela, protože bylo počato v době trvání manželství. Pokud ona nemá zájem, aby tvůj přítel platila alimenty přes soud, tak paní bude zticha. Tvůj přítel předpokládám taky nemá zájem, aby se hlásil přes testy otcovství, že bude platit. Takže já bych mu odpustila a svému malému dítku nebourala rodinu.
Jo, něco jiného by bylo, kdyby přítel zahořel a chtěl tebe a tvé ditko vyměnit. To bych mu to osolila přes soudy.
Pokud je to jinak dobrý člověk, tak bych to nechala. To samozřejmě neznamená, že kdyby se to opakovalo, že mu to zase projde.

A jak k tomu přijde ten pan manžel, že bude vychovávat kukačku? :(
Nechtěla bych být v jeho kůži, vždyť je to na něj podvod do konce jeho života.

• Citovat
  • Upravit
1.10.17 15:31

A tobě zakladatelko vube nevadí, že spal s jinou?
Osobně bych se začala stěhovat, pokud byt není tvůj, poresila alimenty a brnkla manželovi, ať si udělá testy otcovství.
Takový podraz, mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
1.10.17 15:43

No, když se to manžel nedozví, tak nebude nic řešit. Samozřejmě, že to není vůči jemu fér, ale to je už na svědomí těch dvou nevěrníků. Tak to v životě chodí a nebude první ani poslední…Znamená to ovšem umět mlčet a navždy to pohřbít ve svém nitru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.17 15:45
@Poustevnice píše:
No, když se to manžel nedozví, tak nebude nic řešit. Samozřejmě, že to není vůči jemu fér, ale to je už na svědomí těch dvou nevěrníků. Tak to v životě chodí a nebude první ani poslední…Znamená to ovšem umět mlčet a navždy to pohřbít ve svém nitru…

Možná to bude řešit, až zjistí, že se mu dítě nepodoba. Ale to je otázkou let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
1.10.17 15:45
@Poustevnice píše:
Paní je vdaná, takže pro ní je to „lehčí“ situace - nemusí nic říkat, dítko bude automaticky jejího manžela, protože bylo počato v době trvání manželství. Pokud ona nemá zájem, aby tvůj přítel platila alimenty přes soud, tak paní bude zticha. Tvůj přítel předpokládám taky nemá zájem, aby se hlásil přes testy otcovství, že bude platit. Takže já bych mu odpustila a svému malému dítku nebourala rodinu.
Jo, něco jiného by bylo, kdyby přítel zahořel a chtěl tebe a tvé ditko vyměnit. To bych mu to osolila přes soudy.
Pokud je to jinak dobrý člověk, tak bych to nechala. To samozřejmě neznamená, že kdyby se to opakovalo, že mu to zase projde.

Jenže on byl ten kdo se tu rodinu pokusil zbourat, kdyby milenka nebyla vdaná tak by třeba s ní byl a ohledy by nebral. Chudák ten manžel, bude vychovávat cizí dítě? Co když se na to stejně přijde? Ne, s takovým člověkem bych nebyla, nedivím se že je zakladatelce z nich zle, vždytˇkdyby nepřišla na tu konverzaci tak by taky nic nevělděla… Hnus fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
1.10.17 15:48
@Klopotkova píše:
A jak k tomu přijde ten pan manžel, že bude vychovávat kukačku? :(
Nechtěla bych být v jeho kůži, vždyť je to na něj podvod do konce jeho života.

V nějakém filmu byl chlap, který říkal: „Radši budu šťastnej otec než nešťastnej paroháč.“ Vůbec mi nepřipadá jednoduchý vybrat správný postup. Jasně že by bylo poctivější mu to říct, na druhou stranu tím nenarozené dítě pravděpodobně přijde o milujícího otce. Na místě zakladatelky bych se určitě necpala do role toho, kdo to rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
1.10.17 15:51

Však já nikde nepíšu, že to bude lehké…Ale v té množině špatných řešení mi toto přijde jako nejméně špatné…
Tady je dobře vidět, že svými neuváženými činy zasáhneme i ty nevinné…ale to je na jinou debatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
1.10.17 15:53
@blobfish píše:
V nějakém filmu byl chlap, který říkal: „Radši budu šťastnej otec než nešťastnej paroháč.“ Vůbec mi nepřipadá jednoduchý vybrat správný postup. Jasně že by bylo poctivější mu to říct, na druhou stranu tím nenarozené dítě pravděpodobně přijde o milujícího otce. Na místě zakladatelky bych se určitě necpala do role toho, kdo to rozhodne.

Taky nevím, co by bylo „správné“. Ale pro mě nejhorší varianta je, že to zakladatelka donese podváděnému manželovi. To mi připadá jen jako pomsta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
1.10.17 16:11

@ivašot horsi pro koho? Trpet nekdo bude vzdycky. Nevim, kolik chlapu by radeji nevedelo a vychovavali kukacku, nez zjistili, ze zena je behna a superlharka a nemuseli 20 let zivit cizi dite. Ja bych to rozhodne vedet chtel a tech chlapu, kteri by radsi zili v iluzi dokonaleho manzelstvi a otcovstvi asi moc nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.17 16:21

Jak bych se zachovala nevím… Pokud by manžel chtěl zůstat se mnou tak bych rodinu asi nebourala, tomu druhému bych také nic neříkala, však ona se potrápí sama. Pokud nebude dítě vzhledově stejné ( bude třeba snědší nebo naopak nebo prostě cokoliv co upoutá pozornost) a nebo nedej Bůh kdyby to dítě bylo nemocné a potřebovalo dárcovství, tak samozřejmě,,otec,, by se šel nechat testovat. Nikdy neví co jí život přinese a bude se celý život bát. Jediné co vím jistě je, že bych to dítě v životě nechtěla vidět ani o něm slyšet, to by byla prostě moje podmínka pro udržení manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.10.17 16:30
@Chytrak píše: @ivašot horsi pro koho? Trpet nekdo bude vzdycky. Nevim, kolik chlapu by radeji nevedelo a vychovavali kukacku, nez zjistili, ze zena je behna a superlharka a nemuseli 20 let zivit cizi dite. Ja bych to rozhodne vedet chtel a tech chlapu, kteri by radsi zili v iluzi dokonaleho manzelstvi a otcovstvi asi moc nebude…

Souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
957
1.10.17 16:31

Já jsem nevěru odpustila (ale nezapomněla). Nicméně žádnou výhodu pro náš vztah to
nepřineslo a je to pořád blbý.
Máme dceru a chtěla jsem udělat vše pro to, abysme zůstali spolu jako rodina.
Nevím, jak bych se zachovala, kdyby zjistila, že čeká dítě s jinou… to bych už asi nezkousla.
Ale dopředu nikdo neví… taky jsem myslela, že nevěru nikdy neodpustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí