Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ajka23 píše:
Tak z tebe se mi dělá zle, Tobě prostě vadí, že už proste nejsi na prvním mistě! že všecky peníze a pozornost proste nejdou uz do tebe. Jsi sobecké rozmezlené děcko a povim ti, že velice brzy narazis! tvuj pritel te brzy opusti a bdue vychovavat sve dite s tou druhou slecnou. Smir se s tim ze ho ma a bud rada, ze si ho muzes vyzkouset v otcovske roli jeste pred tim, nez budes mit sama mimino! Ted by ses mela strat o to dite spolecne s pritelem, a nediv se rodine, ze jsou uneseni, dite je zazrak a ma vzdycky prednost!
A nie je nahodou Ajka23 ta slecna co porodila to dieta, a hodila by sa jej dalsia pomocna a financujuca ruka? ![]()
Ale ciastocne ma pravdu… anonymka je este stale decko, ked si dovoli… ehm… s*rat na hlavu takymto sposobom.
Ajka23, zní jako kdyby byly v situaci té slečny s dítětem
, jinak takové názory nechápu.
S tímhle názorem narazí spíš Ajka a to nejspíš na někoho pěst ![]()
@Ajka23 píše:
Tak z tebe se mi dělá zle, Tobě prostě vadí, že už proste nejsi na prvním mistě! že všecky peníze a pozornost proste nejdou uz do tebe. Jsi sobecké rozmezlené děcko a povim ti, že velice brzy narazis! tvuj pritel te brzy opusti a bdue vychovavat sve dite s tou druhou slecnou. Smir se s tim ze ho ma a bud rada, ze si ho muzes vyzkouset v otcovske roli jeste pred tim, nez budes mit sama mimino! Ted by ses mela strat o to dite spolecne s pritelem, a nediv se rodine, ze jsou uneseni, dite je zazrak a ma vzdycky prednost!
Jsi normální? Tak holku chlap podvádí, zrobí té druhé děcko, a ty snad po ní chceš, aby z toho měla ještě radost? Vždyť je to hrůza, jak se k ní zachoval a ani nedokáže udělat to rozhodnutí, s kterou vlastně bude. A jeho rodinu sice svým způsobem chápu, že mají radost z miminka, ale nechápu, že mu tež něco neřeknou, až se vzpamatuje a nějak to už sakra vyřeší, a místo toho jsou ještě tak natvrdlí, že se z toho radujou před zakladatelkou, no to teda nechápu, co je to za spolek blbců. No a pokud má teda dítě přednost, tak přece musíš uznat, že kdyby byl aspoň trochu co k čemu, tak se teda v tom případě má se zakladatelkou alespoň slušně rozejít a jít za tou s dítětem, a ne z ní dělat před všema blbce! Já bych se musela asi propadat hambou.
Než jsem před půl rokem našla tenhle servr - můj život byl plný radostí a slunce pořád svítilo…ale teďka mám občas chuť jít páchat harakiri ![]()
a proč by přítelkyně měla milence platit alimenty na haranta? no uuuf.
@Phaia píše:a proč by přítelkyně měla milence platit alimenty na haranta? no uuuf.
Protože, když je to opačně a žena si užene dítě mimo manželství, tak manžel platit na kukačku musí. ![]()
@Phaia píše:
a proč by přítelkyně měla milence platit alimenty na haranta? no uuuf.
Pokud žije s mužem ve společné domácnosti, jejich příjem se posuzuje společně, myslím.
@Jabadabadu píše:
Protože, když je to opačně a žena si užene dítě mimo manželství, tak manžel platit na kukačku musí.
Tomuto nerozumím, promiň…
@Jabadabadu píše:
Protože, když je to opačně a žena si užene dítě mimo manželství, tak manžel platit na kukačku musí.
jo to je presne
jen to asi nezjisti (pokud to neni cernousek)
kazdopadne doufam ze se me tyhle story vyhnou..
Koukám, že se diskutuje o více příspěvcích různých anonymních. Přítel se už pochlubil i rodině a známým. Říká, jak si budou obě děti spolu hrát, jak je bude obě brát na víkendy, dovolené… Samá pozitiva. Jeho rodiče mu našeptávají, aby byl s ní, protože já nejsem úplně zdravá a oni se bojí, abych jejich synovi nezůstala jednou na krku. I on sám řekl, že když já odejdu, tak by byl s ní. Že je mu to celkem jedno. Že tedy se mnou zůstane, ale tu druhou budu muset respektovat jako kdyby to byla třeba bývalá manželka i to dítě. Že mi dává půl roku na to, abych si to dítě zamilovala, jinak ať jdu. Že on chce mít konečně klid, neustále ho stresuju.
@Anonymní píše:
Koukám, že se diskutuje o více příspěvcích různých anonymních. Přítel se už pochlubil i rodině a známým. Říká, jak si budou obě děti spolu hrát, jak je bude obě brát na víkendy, dovolené… Samá pozitiva. Jeho rodiče mu našeptávají, aby byl s ní, protože já nejsem úplně zdravá a oni se bojí, abych jejich synovi nezůstala jednou na krku. I on sám řekl, že když já odejdu, tak by byl s ní. Že je mu to celkem jedno. Že tedy se mnou zůstane, ale tu druhou budu muset respektovat jako kdyby to byla třeba bývalá manželka i to dítě. Že mi dává půl roku na to, abych si to dítě zamilovala, jinak ať jdu. Že on chce mít konečně klid, neustále ho stresuju.
Jaj tak už se neponižuj a upaluj, tohle už je fakt síla! ![]()
@Anonymní píše:
Ježiš, to je fakt sobec maximální… anonymní, je mi to hrozně líto, ale já to psala už jednou, já bych od něj fakt odešla, ne kvůli tomu co provedl, ale kvůli tomu jak se celkově chová, mj. finance, jeho požadavky - servis doma, a jak se staví k této situaci s dítětem… prostě celkově se mi vůůbec nelíbí a to co jsem zvýraznila to je už jen ta poslední třešnička na dortu, věřím že jemu je FAKT JEDNO s kterou z vás bude, tohle by milující chlap nikdy neudělal, já bych si tohohle hňupa nemohla už vůbec vážit… jen si matně vzpomínám jak jsi psala že přijde s tou účtenkou - bože!!! by letěl jak namydlenej!!
Přeju Ti at je líp a nejdeš někoho normálního, ne tohohle vyčuránka ![]()
@Anonymní píše:
To teda ctu s otevrenymi usty
. nemam slov, co to je za lidi??? proboha… ![]()
neměla by,,partnerovi,, ještě děkovat?
bych ho hnala sviňským krokem. Pokud mám partnera tak chci abych byla já a naše děti na prvním místě. A pokud by to bylo jinak, udělala bych mu peklo na zemi