Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Stalo se mi TO SAMÉ! Můj přítel si udělal dítě s jinou, akorát s tím rozdílem, že já bych dítě chtěla a nemám, nemám dostudované, nemám práci a děti jsem chtěla po svatbě. Strašně to bolí, strašně mě to zranilo a cítím hroznou křivdu!
A také mi přítel řekl, že se s nimi scházet bude a tečka! A že alimenty půjdou i z mého příjmu mu vůbec nevadí, to je prostě hotová věc. A ani mu nevadí, že naše případné děti připravil o dědictví, příjem, pozornost.
S tou ženskou být nechce, chce být se mnou, prý se s ní jenom vyspal, ona mu tvrdila, že bere prášky, svobodná matka. Malé město, všichni se tam zanjí, já jsem za totální chudinku/blbku/nevímco.
Nejhorší je ale jeho rodina - jdou se přímo po*** z dítěte. Vůbec jim nevadí, že když o něm přede mnou mluví, tak mě to bolí. Já jsem méněcenná, protože jsem ještě neporodila, oni jsou přítelova rodina. Já se mám obětovat.
jo a třešnička na dortě bylo, když mi řekl, že dvě děti, které jsem chtěla mít, si už nemůže dovolit díky tady tomuto, co má mimo s jinou ženou.
to je taky hrůza!!! a hlavně ta poslední věta??? to si snad dělá srandu??? je mi to líto!! tak se holky držte obě!!!a přeju hodně pevné nervy, síly a odhodlání nakopat je do prde…
![]()
@lihow píše:
Taky bych nepřeceňoval děti s úplných rodin. Pár jich znám a jsou to pěkní rozmazlenci.
Myslím, že čteš, co v mém příspěvku vůbec není
@lihow píše:
A chlapů co mají více dětí s různými ženami je vice a nemusí to být nutně grázlové. Nakonec i různé ženy mají děti s různými muži. To je život a ne pohádka..
To je, ale nemají je stejně staré!
Opakuju, když dotoho nevidím, jak to měli, co u nich neklapalo, nebudu bleskem odsuzovat. Co se týče těch dětí z úplných rodin. Reagoval jsem na to, že z dětí hned prý budou grázlové atd..
@PaníBovaryová píše:
On přece není tady ten, co si může diktovat podmínky. Nebo ano?
A to samé řekl i té druhé?
no tak v jejich vztahu si evidentně diktuje podmínky stále jen a jen on… to je zřejmé.. zakladatelka by už asi měla prozřít… píší jí to tady všechny…
@lihow píše:
A chlapů co mají více dětí s různými ženami je vice a nemusí to být nutně grázlové. Nakonec i různé ženy mají děti s různými muži. To je život a ne pohádka..
To je život a je třeba se k němu nějak postavit. Mně přijde odsouzeníhodné, že dotyčný postaví partnerku před životní situaci, kde účinkoval pouze on sám (neb ona mu to dítě s jinou partnerkou nezplodila) a požaduje, aby řešení určila ona, k čemuž jí vyjmenoval podmínky (nutnost respektovat následnou milenku jakožto plnohodnotnou partnerku s jeho dítětem, případně rozchod, který on ovšem nechce a podle toho se dají předpokládat reakce). Tohle není chlap ![]()
@lihow píše:
Opakuju, když dotoho nevidím, jak to měli, co u nich neklapalo, nebudu bleskem odsuzovat. Co se týče těch dětí z úplných rodin. Reagoval jsem na to, že z dětí hned prý budou grázlové atd..
Z těch dětí nebudou grázlové protože by byly z neúplné rodiny, ale protože budou možná po tatínkovi ![]()
@nicolinda píše:
no tak v jejich vztahu si evidentně diktuje podmínky stále jen a jen on… to je zřejmé.. zakladatelka by už asi měla prozřít… píší jí to tady všechny…
Tak ona očividně prozřela, když to sem píše a jak to sem píše. Problém bude v citové zavázanosti a naději, že se to v dobré obrátí ![]()
@PaníBovaryová ale jo, tak já netvrdím že je stále zaslepená, pomalu se rozkoukává, měl jí chlapec prostě fáákt jako dobře zmanimulovanou, že spousta šílenejch věcí jí po těch letech s ním už připadala normální… Já jí držím palce, at udělá to rozhodnutí a jde prostě od něj, čím dřív tím líp…
Mozna souhlasim, jedine co si myslim ze by mel udelat aby neznicil obe zeny s detmi zaroven…mel by byt s tou kterou ma alespon trochu rad, pokud ovsem jednu z tech dvou ma rad, jedna nebo druha se stim casem vyrovna, o deti by se mel starat o vsechny… ale s dvema opravdu nemuze byt zaroven, myslim si ze se takove veci dejou ojedinele ale dejou… byva to tim, ze v manzelstvi neco nefunguje, jinak by chlap jinam nesel…
Oživuji diskuzi a žádám o zachování anonymu - citlivé téma. Přítel mi byl nevěrný a nyní s tou ženou čeká dítě, ona je vdaná, její manžel nemá o ničem tušení. Přiznal se mi až po té, co jsem našla jeho facebookovou korespondenci.
Odcházet ode mě nechce, říká, že pokud ho opustím, s ní stejně nebude. Máme spolu pětileté dítě. Ona chce dělat před svým manželem, že je dítě jejího manžela. Vůbec nevím, co mám dělat. Je mi z nich zle.
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi a žádám o zachování anonymu - citlivé téma. Přítel mi byl nevěrný a nyní s tou ženou čeká dítě, ona je vdaná, její manžel nemá o ničem tušení. Přiznal se mi až po té, co jsem našla jeho facebookovou korespondenci.
Odcházet ode mě nechce, říká, že pokud ho opustím, s ní stejně nebude. Máme spolu pětileté dítě. Ona chce dělat před svým manželem, že je dítě jejího manžela. Vůbec nevím, co mám dělat. Je mi z nich zle.
Nebyla bych s nim ani omylem. Pokud mas zázemí, tak by letěl ![]()
Letěl by, jak raketa a obávám se, že s mojí povahou nesnášenlivosti takové falše, bych to oznámila i jejímu muži. Pokud je tak ubohá, že spí s někým jiným a otěhotní s ním, pak si nezaslouží mít možnost nasadit kukačku do hnízda
Nevěra se může přihodit, ale toto je za hranicí, kterou by měli lidé překousnout.
@Anonymní píše:
Ja bych od nej odesla (nemohla bych to překousnout) a jeste bych to řekla tomu manželovi, že bude mít kukačku.
Paní je vdaná, takže pro ní je to „lehčí“ situace - nemusí nic říkat, dítko bude automaticky jejího manžela, protože bylo počato v době trvání manželství. Pokud ona nemá zájem, aby tvůj přítel platila alimenty přes soud, tak paní bude zticha. Tvůj přítel předpokládám taky nemá zájem, aby se hlásil přes testy otcovství, že bude platit. Takže já bych mu odpustila a svému malému dítku nebourala rodinu.
Jo, něco jiného by bylo, kdyby přítel zahořel a chtěl tebe a tvé ditko vyměnit. To bych mu to osolila přes soudy.
Pokud je to jinak dobrý člověk, tak bych to nechala. To samozřejmě neznamená, že kdyby se to opakovalo, že mu to zase projde.