Čeká dítě s jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elis_an3
11.9.12 15:50
@Táta Pavel píše:
Jo, chlap udělal blbost, nezodpovědný krok, ale stalo se. A teď holky, co ten chlap, který se dostal do takové situace, má dělat? Zkuste to vymyslet? Jak by se ten chlap měl zachovat? Hnát druhou na potrat, takže vyřešit problém zabitím dítěte? Opustit tu druhou a nechat ji na pospas osudu? Opustit tu první a nechat ji na pospas osudu? Rozjet plnou bigamii se zajištěním obou žen a dětí? Co je podle vás nejsprávnější?

tak asi by měl projevit alespoň nějakou lítost, já vím, že to je aasi už nuda po 10ti letech, ale samo o sobě by to u mě jako omluva neprošlo :-D já nevím, co má dělat, nejsem chlap :-D :-D měl si dávat pozor, jak zahýbal, teď by se měl snažit u té ženy o kterou stojí a počítat s tím, že ta druhá bude potřebovat finance na dítě+jeho současná mu asi nebude jen tak věřit a bude stíhat

• Citovat
  • Upravit
sophinka
11.9.12 15:50

Mám kamarádku co zažila prakticky totéž, jen naštěstí z není z toho dítě. Co mě ale fascinuje, že dotyčnou vodil domů, jezdil jí pomáhat na barák a očekává od kamarádky aby se víc snažila, aby doma nebyla nuda 8o. Prostě, že na to měl a má svaté právo 8o :cert: :cert: Vždycky jí říkám, mě se tvůj chlap dostat na měsíc do ruky, :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.12 15:51

Jo, jsem úplně v háji. Nevím, co mám dělat. Žiju s ním, tak dlouho, že už asi nevím, co je normální a co ne. Alimenty si nechám stanovit, ale je to podnikatel a papírově je vyložený chudák. Mám VŠ, jsem vysoká, štíhlá, po porodu jsem nic nepřibrala, ale mám sebevědomí na nule. Prostě si říkám, že když odejdu, tak už zůstanu sama a nikdo mě nebude s dítětem chtít.

• Citovat
  • Upravit
338
11.9.12 15:53

No ty kokso, to je teda exot, s tim bych vyrazila dvere :cert: Pardon :nevim:
Myslim hlavne ten jeho pristup, boze, ten si opravdu nevidi do huby :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
11.9.12 15:53
@yum-yum26 píše:
Ty jo, jestli je to tak, jak zakladatelka píše, tak je to fakt regulérní blázen. Ani se mi tomu nechce věřit :think:.

No znám jeden případ z okolí, kdy se stalo něco podobného. Chlápek přes 40, ženatý, už měl dospělého syna, zakoukal se do mladé holky, narodilo se jim dítě a světe div se, prý se o něj nemohla starat, takže svého času batole žilo u svého otce a jeho manželky. Pro dobrotu na žebrotu, nakonec si vybral stejně milenku a dnes svoje dítě už vychovávají spolu…

• Citovat
  • Upravit
Imane
11.9.12 15:54

@sophinka No,já vím zase o situaci, kdy milenka zazvonila v 10 večer u dveří jeho ženy i s dětmi, že ji její manžel vyhodil. A podváděná paní ji vzala dovnitř, uklidnila ji, děti nakrmila, vykoupala, dala spát…no, je křesťanka, tak jsem si říkala, zda je blázen či světice :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
11.9.12 15:54
@Anonymní píše:
Jo, jsem úplně v háji. Nevím, co mám dělat. Žiju s ním, tak dlouho, že už asi nevím, co je normální a co ne. Alimenty si nechám stanovit, ale je to podnikatel a papírově je vyložený chudák. Mám VŠ, jsem vysoká, štíhlá, po porodu jsem nic nepřibrala, ale mám sebevědomí na nule. Prostě si říkám, že když odejdu, tak už zůstanu sama a nikdo mě nebude s dítětem chtít.

já bych neodcházela hned s horkou hlavou, sama víš, že to není zrovna reálné, alimenty nebývají mnoho…já bych zatla zuby a vypočítavě bych zapracovala na novém životě, zvednout sebevědomí, snažit se něco ušetřit a jakmile bude po mateřské a ty budeš mít práci, tak frnk pryč…ať to zní jakkoli hnusně a vypočítavě, to by bylo nejlepší…jemu řekni, že s ním zůstaneš, ale ať nečeká hned sex a tak, že se ti hnusí…

• Citovat
  • Upravit
31594
11.9.12 15:55

Tohle by pro mě bylo naprosto jednoznačné, jsem hodně tolerantní tvor, ale pokud jste se na začátku vztahu nedomluvili na polygamii, tak mi přijdou kydy o těšení na druhé dítě a o tom, že k té druhé něco cítí, jako slova člověka, který si je tebou děsně jistý. Jestli se on bude chovat jako chudáček je bezpředmětné. Kopnout do zadku a poslat expresem k té druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
11.9.12 15:56

@yum-yum26 tak to je fakt dobré :-D ale asi překvapila svou chladnou hlavou :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.12 15:56

Ahoj, zakladatelko

Stalo se mi TO SAMÉ! Můj přítel si udělal dítě s jinou, akorát s tím rozdílem, že já bych dítě chtěla a nemám, nemám dostudované, nemám práci a děti jsem chtěla po svatbě. Strašně to bolí, strašně mě to zranilo a cítím hroznou křivdu!
A také mi přítel řekl, že se s nimi scházet bude a tečka! A že alimenty půjdou i z mého příjmu mu vůbec nevadí, to je prostě hotová věc. A ani mu nevadí, že naše případné děti připravil o dědictví, příjem, pozornost.
S tou ženskou být nechce, chce být se mnou, prý se s ní jenom vyspal, ona mu tvrdila, že bere prášky, svobodná matka. Malé město, všichni se tam zanjí, já jsem za totální chudinku/blbku/nevímco.
Nejhorší je ale jeho rodina - jdou se přímo po*** z dítěte. Vůbec jim nevadí, že když o něm přede mnou mluví, tak mě to bolí. Já jsem méněcenná, protože jsem ještě neporodila, oni jsou přítelova rodina. Já se mám obětovat.
jo a třešnička na dortě bylo, když mi řekl, že dvě děti, které jsem chtěla mít, si už nemůže dovolit díky tady tomuto, co má mimo s jinou ženou.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
11.9.12 15:57
@Anonymní píše:
Jo, jsem úplně v háji. Nevím, co mám dělat. Žiju s ním, tak dlouho, že už asi nevím, co je normální a co ne. Alimenty si nechám stanovit, ale je to podnikatel a papírově je vyložený chudák. Mám VŠ, jsem vysoká, štíhlá, po porodu jsem nic nepřibrala, ale mám sebevědomí na nule. Prostě si říkám, že když odejdu, tak už zůstanu sama a nikdo mě nebude s dítětem chtít.

Určitě nezůstaneš sama. To si říká každá, když skončí sama s dítětem, ale v 99% to není pravda. Potkáš jiného, zamiluješ se a budeš šťastnější, než kdy dřív. Ještě se chytneš za hlavu, že jsi žila s takovým blbcem. Základ je odejít, pak se z toho musíš trochu psychicky dostat, ale čas ti jistě ukáže, že to za to stálo…

• Citovat
  • Upravit
Imane
11.9.12 15:57

@elis_an3 Znám ji osobně, takže se to vážně stalo, žádné „jedna paní povídala“. Je to osobnost :palec:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.12 15:58
@Anonymní píše:

nezůstaneš sama, taky jsem to tak měla. Shromažďuj si důkazy o jeho příjmech mimo. Soud si může vyžádat i výpisy z účtu a u podnikatelů vědí jak to chodí a často jim stanoví nepřiměřené výživné.
Vem si prachy, nech dítě s chlapem a jdi ke kadeřnici, kup si nové oblečení a hlavu vzhůru, nenech se zaskočit. On udělal chybu, né TY! Hlavně se neobviňuj a nenech se ovládat. to chlapi vycítí a podle toho se k ženské chovají. Pokud ukážeš, že máš sebevědomí a že si poradíš i bez něj, uvidíš jak se začne smekat!
Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
11.9.12 15:59
@Anonymní píše:
Stalo se mi TO SAMÉ! Můj přítel si udělal dítě s jinou, akorát s tím rozdílem, že já bych dítě chtěla a nemám, nemám dostudované, nemám práci a děti jsem chtěla po svatbě. Strašně to bolí, strašně mě to zranilo a cítím hroznou křivdu!
A také mi přítel řekl, že se s nimi scházet bude a tečka! A že alimenty půjdou i z mého příjmu mu vůbec nevadí, to je prostě hotová věc. A ani mu nevadí, že naše případné děti připravil o dědictví, příjem, pozornost.
S tou ženskou být nechce, chce být se mnou, prý se s ní jenom vyspal, ona mu tvrdila, že bere prášky, svobodná matka. Malé město, všichni se tam zanjí, já jsem za totální chudinku/blbku/nevímco.
Nejhorší je ale jeho rodina - jdou se přímo po*** z dítěte. Vůbec jim nevadí, že když o něm přede mnou mluví, tak mě to bolí. Já jsem méněcenná, protože jsem ještě neporodila, oni jsou přítelova rodina. Já se mám obětovat.
jo a třešnička na dortě bylo, když mi řekl, že dvě děti, které jsem chtěla mít, si už nemůže dovolit díky tady tomuto, co má mimo s jinou ženou.

Jaj to je ještě horší, než zakladatelka. Proč ho nepošleš někam? To už nemáš žádnou sebeúctu?

• Citovat
  • Upravit
338
11.9.12 16:02
@Anonymní píše:
jo a třešnička na dortě bylo, když mi řekl, že dvě děti, které jsem chtěla mít, si už nemůže dovolit díky tady tomuto, co má mimo s jinou ženou.

No to je taky husty odvar, to ti reknu, a ta posledni veta, to je vylozene na ‚pres hubu‘ :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí