Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj chtěla bych se zeptat, jestli vám teď chodí balíčky ze zahraničních e-shopů, konkrétně by mě zajímal německý Amazon. Když bylo všechno v pohodě, tak balíčky chodily do týdne, ale ráda bych věděla, jestli se třeba doba doručení neprodloužila. Díky moc za odpověď.
Příspěvek upraven 05.04.20 v 13:30
Teď zrovna něco očekávám už pár dní po termínu, jenže ono to šlo původně z Číny, takže tam asi bude zakopaný pes.
Měla jsem objednáno 12.3., psali původně dodání do týdne, pak termín posunuli do 24.3., nic nepřišlo. Urgovala jsem telefonicky, na infolince velmi ochotní, původní objednávku změnili na dodání Prime a za 2 dny jsem měla zboží doma. Takže ano, doručí, ale připrav se na možné komplikace.
Ano, my jsme si minulý týden objednávali, připlatili jsme za expres doručení a zboží přišlo za 2 dny.
@mag12 píše:
Měla jsem objednáno 12.3., psali původně dodání do týdne, pak termín posunuli do 24.3., nic nepřišlo. Urgovala jsem telefonicky, na infolince velmi ochotní, původní objednávku změnili na dodání Prime a za 2 dny jsem měla zboží doma. Takže ano, doručí, ale připrav se na možné komplikace.
Hele, když mi balíček přijde za dva týdny, tak to tak hrotit nebudu. Hlavně aby přišel. Ale pro jistotu tam dám raději prime.
Bydlím v Německu a že tří balíčků z Amazonu přišly 2 po termínu, ale ne nijak extra, jen jeden a dva dny. Německá pošta nestíhá, takže se může stát, že se zpozdí.
A aliexpres? Cekam tri zasilky a nic se nekona. Teda avizo, ze to odeslo mam, kde se to kouslo
.