Česká pošta - balík do ruky

1.4.20 16:29

Česká pošta balík do ruky

Ahoj holky chci se zeptat co znamená věta Geografická data z pokusu o doručení? Objednala sem si balík a dnes ráno přišla SMS že balík mi bude doručen dopravcem nejpozději do 14:30… Čekala sem do teď a nic a najednou mi přijde SMS že sem nebyla zastizena přitom sem čekala předbarakem a určitě vím o tom že tu nikdo nebyl tak nechápu ????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1504
1.4.20 16:45

@Jenniferstojkova sice nevím, co ta veta znamena, ale vcera mi prisla sms doruceni mezi 13-19, ve 13.30 vidim posta auto pred barakem, ridic s nekym telefonuje, tak jdu ven, ze urcite vola mne, kdyz jsem vysla, odjel, mne nevolal. (ac jsem presvedcena, ze jel s mym balikem) V 19.30 na sledovani zasilky jsem mela, ze balik nebyl dorucen z duvodu upresneni adresata. Dnes mi prisla sms o znovu doruceni mezi 13-19, byla jsem nakoupit v 11 a postak vola, ze je pred barakem s balikem 🤷🏻‍♀️ asi toho maji moc.. Sice me to nastvalo, protoze na ten balik cekam uz docela dloujo, na druhou stranu, ted se vse kupuje online a dopravci nestihaji. Chapu je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
1.4.20 16:49

Co na tom nechápeš? Tohle dělají běžně, neobtěžujou se k tobě jet a rovnou ti pošlou, že si nebyla doma. Zavolej tam nebo napiš a požádej o znovudoručení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
1.4.20 17:28

Já vím, že je to smutný, mizerný, nespravedlivý, na houby a tak vůbec, taky mě to pokaždý dovede nas.at, ale to se ti stalo poprvý a překvapilo tě to? Tohle jsou standardní služby Český pošty i v době, kdy kolem neřádí koronavirový šílenství a všichni z toho nepadaj na hubu. Tentokrát bych ale asi byla shovívavější než „za běžného provozu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.4.20 18:37

Tyhle SMS ale neposilaji ridici, je to z automatu ;) ( kamosky mamka dela na CP )

• Citovat
  • Upravit
22931
1.4.20 18:37

Bohužel běžná praxe, zavolej si o znovudoručení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22931
1.4.20 18:39

Jinak já se na to číslo poštákovi v životě nedovolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
1.4.20 18:40

@lucynka25 tak když máš číslo zásilky, tak si to můžeš vyžádat na jejich stránkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
1.4.20 18:45

Běžná praxe české pošty, balíky nedoručují, ať si každý balík vyzvedne na poště. Hlavně že si za to nechají pořádně zaplatit jako balík do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
1.4.20 18:46

@korneli balík do ruky si taky nechá poslat jen blázen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
1.4.20 20:33

V současné chvílí prý nedoručují z důvodu toho že se nemají přibližovat k lidem, takže házejí oznamení o nedoručení. Že si pak musejí jít lidé na poštu kde jich přijde 10- 15 a ohrožuju poštarku jim je asi jedno. Ale buď ráda že aspoň ty balík došel. Mě ho podle všeho ukradli na depu jak se k tomu vyjadřili na stížnostech poté co jsem začla zjištovat co se děje

• Citovat
  • Upravit
17472
1.4.20 21:47

Smsku posílá automat.. jsem jen doručovatelka, ale co jsem mluvila s kolegou balíkářem, je toho teď děsně moc.. lidi se nudí, tak nakupují přes net.. a já se teda upřímně nedivím, že pošťák nezazvonil, nosím balíčky z aliexpresu, když se nevejdou do schránky, zvoním, ale jen dvakrát! mi přišli otevřít v roušce.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
1.4.20 21:49
@lucynka25 píše:
Jinak já se na to číslo poštákovi v životě nedovolala.

Podle me cisla na poštu ve skutečností míří nekam do jiné galaxie :lol:
Jinak mne dorucovali v pondělí, posilali sms, mail a ještě rabo volali, jestli budem doma 8o a doručili.

• Citovat
  • Upravit
22931
1.4.20 22:21

@lebambule mě to vždycky vytočí úplně. V sms je číslo přímo na řidiče a nikdy nic, vždycky to zkouším, třeba zda by mi řekl, jak to vidí, abych nečekala jak trubka a ne, nikdo to nezvedne a ani nepříjde :cert:
Jedině koho můžu hrozně pochválit, je naše doručovatelka, ta mi vše nosí do bytu, případně nechá za rohem u babičky v práci, když to je jen obyč, co se nevejde do schránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.12.23 17:57

Prosím, jak funguje balík do ruky. Myslela jsem, že mi ho má předat řidič nebo ho budu mít na poště. Sice to byla bublinková obálka, ale se štítkem Balík do ruky. Našla jsem ho ve schránce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák