PPL - Problém se sledováním zásilky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
1.4.20 22:51

PPL-Problém se sledovanim zasilky

Dobrý den, chci se zeptat jestli nemá třeba někdo podobnou zkušenost a třeba i nějakou radu. V pátek jsem objednala na e-shopu, v pondělí ráno mi odtamtud přišel e-mail, že předali zásilku PPL a poslali sledovací odkaz. Jenže doteď u PPL neni žádná informace, kde se zásilka nachází, jen číslo zásilky
a název e-shopu. Psala jsem jim už 2× do chatu, včera a dnes,
nikdo neodpověděl, na infolinku jsem se nedovolala.zda se mi to podezřelé, když objednávka ze včera (z jiného e-shopu) už je dnes na cestě na doručovací depo. Vím, že to v téhle době nemají jednoduché, ale ta informace o přijetí zásilky se přeci zobrazí automaticky, když ji kurýr převezme…, že by se někde třeba ztratila… Takže, nevite někdo co s tím, o co se může jednat? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37121
1.4.20 23:18

Neni to ze zalanda? :D ja presne tohle mela tak 2 mesice zpatky, objednala sem, po par dnech prisla z ppl zprava, ze dostali info k baliku, na sledovani bylo porad vstupni depo, po par dnech sem tam volala a oni sice dostali info o baliku, ale odesilatel neodeslal ten balik fyzicky. Jakmile pplko dostalo balik do ruky, tak sem ho mela doma druhy den, problem byl u toho odesilatele, tak jeste vyzkousej kontaktovat jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
1.4.20 23:21

Já ještě před nouzovým stavem objednala z lékarny a než mu to přišlo byl měsíc pryč… Prý nějaké problémy, pak to vrátili zpět do lékárny ten balík takže jsem tam musela volat aby to poslali zase zpět… Pakarna. A minulý týden zase objednávka z jiného eshopu, dnes mi psali že balík doručí mezi 10 a 12, ve dvě přišla SMS že mají poruchu vozidla a doručí později a večer další SMS že doručí v následujících dnech.. Tak jsem zvědavá jestli se dočkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.4.20 23:33

@Kriss Tina Nene, Zalando to nebylo, tam mám zkušenosti zatím tak 2 a naštěstí obě velmi pozitivní :) Tohle je e-shop CCC. No divný je, že ta zásilka není právě ani na žádným vstupním depu, jako kdyby ani neexistovala 8o A děkuju, zkusím i jejich podporu zkontaktovat, jestli není chyba u nich. Zkusenost znameho, kdy si ho prehazovali e-shop a dopravce jak horkou bramboru, mi ale moc nepridava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.4.20 23:34

@el.leanor21 8o Noo, taky pěkný. Tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
2.4.20 07:58

@Silyyyaa můj osobní tip je ten, že to nepředal eshop dopravci pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák