Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavně si vyřešte vztahy mezi sebou. Možná tvůj bývalý přítel ještě nerozdýchal že tě chytil jak si to rozdáváš s jiným.
@kratkonožka to je ten co Tě načapal s jinym v posteli? Pokud toho psa zn tak ho m asi taky rád, sama bych navrhla že jestli chce může si ho někdy vzít sám ven a ne se chovat jak blzen ![]()
@kratkonožka píše:
Je to uz par mesicu co jsme se s pritelem rozesli. Obcas se potkavame v hospode, kam oba chodime. Pred rozchodem jsme se v sobe myslim dost zklamali a mame k sobe urcitou zast. V hospode se bavime vzdy kazdy zvlast, nevsimame si jeden druheho. Jen ja jsem tam vzdy s moji fenkou a on za mnou tam vetsinou prileze a zacne hladit meho psa. Jsem na to alergicka, asi je to divny, ale prijde mi jako kdyby hladil me a je mi z toho fyzicky spatne. Hodne drsne jsem ho uz nekolikrat pred celou hospodou poslala pryc, ale on to dela znovu a znovu. Naposledy vcera zase prisel a rekla jsem mu: „vy..er se na myho psa“, tak odesel. Pak me to trochu mrzi, ze jsem na nej takhle hnusna, ale on to priste udela znovu. Chape me v tom nekdo nebo jsem divna?
No, asi ho baví tě vytáčet no
tak si toho prostě nevšímej, pohladí si psa a odejde. Čím víc dáváš najevo že ti to vadí, tím víc jeho to baví.
@Markéta80 píše:
@kratkonožka to je ten co Tě načapal s jinym v posteli? Pokud toho psa zn tak ho m asi taky rád, sama bych navrhla že jestli chce může si ho někdy vzít sám ven a ne se chovat jak blzen
Počkej, jakože on načapal ji a ona teď má k němu odpor skrz nevěru? Tak to už jsem zmatená úplně ![]()
@KPKristy
zakládala diskuzi https://www.emimino.cz/…vere-258714/ a má toho tady víc, samé lepší ![]()
Kdyby tvuj pes mel separacni úzkost tak vyje i když jses v praci. Muj pes ji ma a vzdycky ma zajistene hlidani. Absolutně nechapu jak muzes psa tahat do hospody. Takové povly primo nesnáším. Já radeji zustanu doma s hafanem ať netrpi a ne ze jdu vylemtavat pysk. Jak to probuh budes delat az jednou budes mit dítě? Dam ti radu, radeji si ho neporizuj… ![]()
@kratkonožka píše:
Je to 8lety pes, to uz pujde tezko. Kdyz jsem v praci je hodna. Rozezna kam jdu, je vycurana potvora
Asi nema separacku, kdyz mu neadi, ze chodis do prace. Spis ti naznacuje, ze mas min chlastat a obcas ho vzit ven do prirody. Bohuzel z toho nakonec vyjde vzdycky prochazka do hospody… ![]()
@Zujabuja
mě by nikdy nenapadlo vzít psa do hospody, proč? Tomu psu je lépe doma
pro jeho zdraví to v hospodě musí být nádhera ![]()
@Markéta80 píše:
@Zujabujamě by nikdy nenapadlo vzít psa do hospody, proč? Tomu psu je lépe doma
pro jeho zdraví to v hospodě musí být nádhera
Proste omezena trumpeta, která se nudila a koupila si psa…
A hospoda je asi taky skvělá… hygienické normy ma asi taky v cici
@Zujabuja
už jen to že bych musela řešit psa ale ani já nechodim do zakouřených prostor tak pro psa by to bylo jak plynová komora
Ještě někde hlásit že m pes separačku
, tak se mu má věnovat
a ne se divit že jí ex šahá na psa, navíc pro psa to neni nikdo cizí. my když jeli na víkend tak tam psi být můžou jenže j pak řekla že bude doma protože sama na pokoji a my v restauraci? pak řešit venčení, no lépe jí bylo doma
Už jen to že to někoho napadne vzít psa do zahulené hospody lecos vypovídá
+ další její diskuze a každý si udělá obrázek velice rychle ![]()
Mne prijdes trosku jako zbytecna hysterka. Misto do hospody, kde se potkas s byvalym, bez se psem do lesa na vychazku a vsem bude lip ![]()
@Markéta80
Chudák pes… ale ma prece sve navyky…nereknu kdyz treba po prochazce na zahradce, na hodinku, ale ne sedet a chlemtat a bavit se kde jak dlouho…absolutní sobectví…
@Zujabuja pro psa to musí být super zábava, ještě že o občas někdo rozptýlí pohlazenim ![]()