Přichycení při nevěře

151
13.5.16 09:54

Prichyceni pri nevere

Chtela bych se zeptat, byli jste nekdy prichyceni pri nevere? Jake byly vase pocity? Meli jste spis pocit viny nebo spis vztek na partnera, ktery vas pristihl? Jak to vypadalo primo pri prichyceni a pak dal po nekolika tydnech, mesicich mezi vami a partnerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
320
13.5.16 10:00

Pokud jsi partnerovi nevěrna, tak proc s nim vůbec jsi? Zkus se prevtelit do jeho kuze, jak by jsi reagovala kdyby jsi ho přistihla ty při nevěře? Zůstala by jsi s nim? Dokázala by jsi to? Myslím, že tohle je dost divná otázka. Asi jsem zastarala, ale ja nevěru neuznávám. Je to dost ponižující pro toho, kdo je podvaden. Pokud máš někoho s kym je ti lip, tak bud aspoň ferova k oboum stranám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.5.16 10:02

Já jsem kdysi chytla svýho chlapa v objetí s jinou v místním baru…vlítla sem tam jak tajfun, chrstla jim do ksichtu půllitr s pitím takovou vervou, že sem tou sklenicí jí málem nabila čumák, otočila se na podpatku a odkráčela.
Jak se cítil on? Nevím, ale každopádně, pokud by za mnou nepřišel, neprojevil okamžitou lítost atd. tak bych ho poslala do háje.
Můj osobní názor je, že pokud nevěrník nepocítí pocit viny, když je načapán, tak asi není co zachraňovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl

@kratkonožka Naštvaná na partnera, co tě přichytil??? No to snad ne!!! Tohle je fakt do nebe volající.

• Citovat
  • Upravit
15055
@Nikbrů píše:
Pokud jsi partnerovi nevěrna, tak proc s nim vůbec jsi? Zkus se prevtelit do jeho kuze, jak by jsi reagovala kdyby jsi ho přistihla ty při nevěře? Zůstala by jsi s nim? Dokázala by jsi to? Myslím, že tohle je dost divná otázka. Asi jsem zastarala, ale ja nevěru neuznávám. Je to dost ponižující pro toho, kdo je podvaden. Pokud máš někoho s kym je ti lip, tak bud aspoň ferova k oboum stranám. :kytka:

Vycetla jsi z toho víc než já. Asi máš křišťálovou kouli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
13.5.16 10:03

@Mar__tanka1983 Chyba. Pokud nevěrník nepocítí pocit viny již při tom, když podvádí (aniž by byl třeba načapán), pak není co zachraňovat.

• Citovat
  • Upravit
6590
13.5.16 10:09
@sunshinegirl píše:
@Mar__tanka1983 Chyba. Pokud nevěrník nepocítí pocit viny již při tom, když podvádí (aniž by byl třeba načapán), pak není co zachraňovat.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
13.5.16 10:12

A ty bys byla s frajerem, kterého bys načapala ve vaší posteli s jinou a zůstávala s ním dál, abys měla náhled „jaké to bude za pár měsíců“? :zed: Tak to tleskám tvé toleranci, pro mě je tohle okamžitý důvod k rozchodu, kdybych ho načapala v naší posteli s nějakou ***** :pocitac: :pocitac: Jinak mě se líbila jedna scéna z filmu, kdy je frajerka načapala při akci v jejich posteli, jí čapla za vlasy, vymlátila z bytu ven, ani jí nedala šanci čapnout si oblečení, prostě úplně nahou jí vykopala na ulici a frajerovi ho málem utrhla.. :lol: Moje reakce by byla asi dost podobná.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
31292
13.5.16 10:12

@sunshinegirl věc názoru (možná i věku nebo zkušeností?), záleží na mnoha okolnostech - pro mě není případná nevěra důvod k okamžitému automatickému (=unáhlenému) odchodu :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
13.5.16 10:16

@Mar__tanka1983 Pro mne taky ne. To jsme se jen nepochopily. Ale na oko litovat až když je načapán, to už je trošku pozdě. Pokud má blbej pocit, už když to provádí a ještě to třeba i přizná, je to dle mne důkaz toho, že to byl jen krok mimo a že mne miluje.

• Citovat
  • Upravit
320
13.5.16 10:19

@Kfětoslava ano mam, dokonce létající koště. :lol: :lol: tak nevím jak jsi to pochopila ty, ale z mého pohledu zakladatelka má milence a čeka az ji partner nachytá? :nevim: každopádně nevěra ani lez do vztahu nepatří. Ale bohužel ne každý to respektuje. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
13.5.16 10:20
@Bora-Bora píše:
@kratkonožka ne, nebyla jsem přichycená, pritože nebývám, nevěrná. :roll:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.5.16 10:26

@sunshinegirl jo takhle :D Tak to jo, s tím by se asi dalo souhlasit. Ale někdy se to tak semele, že člověk nestihne ani přemýšlet, natož se cítit vinnen :lol:. Stud a vina přichází až poté. Taky jsem v hluboké minulosti zažila pár morálních kocovin (a v ten okamžik mi to bylo docela putna :roll: )To ovšem neplatí pro dlouhodobé zahýbání, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
13.5.16 10:28
@sunshinegirl píše:
@kratkonožka Naštvaná na partnera, co tě přichytil??? No to snad ne!!! Tohle je fakt do nebe volající.

Souhlas!!! :palec:
No jistě, na*er se na partnera, že tě načapal. Je fakt hroznej, co si to vůbec dovoluje? :roll:
Zakladatelko skoč do zdi :roll:

Nachytaná jsem při nevěře nebyla, jsem věrná. Jinak bych ve vztahu nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
13.5.16 10:28

@Mar__tanka1983 v10.02 - no to z Tebe měli oba dobrou zábavu. To myslíš, že bylo dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí