Přichycení při nevěře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
14.5.16 09:31

@kratkonožka a co tě teda vadí, nerozešli jste se a vadí tě že tě načapal? Měla jsi říct že je konec ale to se tě nechtělo, jenže ne každý chlap chce doma ženskou co souloží i s jinýma :lol: :lol:. měli jste se bud definitivně rozejít a nebo jste se nerozešli tak bych taky neočekávala že ten druhý bude mít sex s jinym :jazyk: Volnější vztah jsi mu nejspíš neřekla co znamená :mrgreen: :mrgreen: teda v tvém pojetí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
14.5.16 09:41
@Markéta80 píše:
@kratkonožka a co tě teda vadí, nerozešli jste se a vadí tě že tě načapal? Měla jsi říct že je konec ale to se tě nechtělo, jenže ne každý chlap chce doma ženskou co souloží i s jinýma :lol: :lol:. měli jste se bud definitivně rozejít a nebo jste se nerozešli tak bych taky neočekávala že ten druhý bude mít sex s jinym :jazyk: Volnější vztah jsi mu nejspíš neřekla co znamená :mrgreen: :mrgreen: teda v tvém pojetí :mrgreen:

No byli jsme zrovna trochu pohadani a ja jsem si vzala domu kamose no a dopadlo to jak to dopadlo :-(. Prusvih. Pripadala jsem si silene, kdyz tam prisel pritel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
14.5.16 09:46

@kratkonožka :jazyk: tak jste se asi rozešli ne :?, zase před nim nic nemusíš tajit, pro něj asi nic moc pohled :?. tohle prostě nepochopim no, pohádat se a vyspat se s jinym to by mě prostě nenapadlo :?. No to že tam přišel se dalo čekat když má klíče ale asi je klidas když píšeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.5.16 09:50

@kratkonožka

No a jak tedy tvůj přítel zareagoval? Mluvili jste spolu o tom, jak to bude dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.5.16 09:55
@Malaga píše:
možná to tu už zaznělo, ale:
Přítel, s kterým už nebydlíš - takže bývalý?
Má klíče od bytu, ale musí se ohlašovat?
Nějak tomu nerozumím, asi jsem z jiné planety…jdu to dočíst…
:think: ahoj marťanko… tady druhej marťan.. taky tomu nerozumím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.5.16 09:56
@kratkonožka píše:
No byli jsme zrovna trochu pohadani a ja jsem si vzala domu kamose no a dopadlo to jak to dopadlo :-(. Prusvih. Pripadala jsem si silene, kdyz tam prisel pritel..

aha.. počkej takže tys řešila hádku tím že sis vzala do postele jinýho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
14.5.16 10:05
@Markéta80 píše:
@kratkonožka :jazyk: tak jste se asi rozešli ne :?, zase před nim nic nemusíš tajit, pro něj asi nic moc pohled :?. tohle prostě nepochopim no, pohádat se a vyspat se s jinym to by mě prostě nenapadlo :?. No to že tam přišel se dalo čekat když má klíče ale asi je klidas když píšeš :mrgreen:

Jiste, potom jsme se rozesli, bylo mi jasne, ze bude konec potom co se stalo. Rekl, tak takhle je to? A pry si mam hned druhy den odvezt veci co u nej mam. Jenze jsem to nemela kam dat, tak to tam ma porad. Pak vim, ze se v baru strasne opil, ze i upadl. Ted jsou to 3 mesice, nebavime se. Ja jsem potrebovala si vzit letni kola a to mi udelal zase silenou scenu, rval na me, ze uz se mnou nechce mit nic spolecneho, at si vsechno odvezu, rekla jsem mu, ze to fakt nemam kam dat. Choval se naprosto silene a co jsem nepochopila, obvinoval me, ze pry ja ho sleduji nebo co, ze mu neco provadim, ani jsem nepochopila co. Napsala jsem mu pak smsku, ze se s nim chci normalne domluvit. Pak mi volal zase jako by se nic nestalo a pry, no tak povidej. Jenze jsme se zase pohadali, vycetla jsem mu, ze na me rval. Nakonec mi druhy den zase volal, ale nebrala jsem to, nemela jsem na to uz nervy. Jen jsem mu napsala, ze se nechci hadat, radeji budu jezdit na zimnich. Asi za hodinu mi napsal, ze kola mam uz doma. Podekovala jsem zase smskou a poprosila at mi tam ty veci zatim jeste necha. On bez odpovedi. Mlceni je souhlas, snad. Silene emoce. Nejhorsi je, ze se mi po nem asi styska :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
14.5.16 10:22

@kratkonožka jenže to je Tvůj problém že ty věci nemáš kam dát. Vždyt někde bydlíš ne ;) Jeho chápu no, klidně tě věci může vyházet ven takže si odvez vše co potřebuješ a zbytek neřeš. Tobě se nelíbí e na tebe řve a Ty se mu divíš? Já fakt ne, udělala jsi prostě hnusnou věc a navíc on to viděl. Ukonči to a nech ho být, věci si odvez, tohle být naopak věci zabalim a naházim k popelnici a ne si furt jitřit rány kdykoliv ten druhý napíše že si něco odveze :cert: :cert: Zkus se vžít do jeho pocitů, jak by jsi se ty cítila přijít do bytu přítele a on aby tam měl cizí holku v posteli :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.5.16 10:23

@kratkonožka
Já se jeho chování ani nedivim, má tě rád a má v tom bordel. Já jse své ženě na nevěru přišel a pocity mam střídavé, občas mi v hlavě přeskočí a nejradši bych jí odstěhoval. No a načapat jí v posteli s jiným :nevim: nevim jak bych se pak choval. Být tebou tak si vše odstěhuji a nebo se to snaž dát dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
14.5.16 10:33
@Ellusa píše:
Aha, takže to, co ses tu ptala, ohledně té nevěry, se stalo už dřív, někdy před těmi 3 měsíci? A až potom následovalo to odstěhování věcí do garáže, akce zimní/letní pneu, že ti to odveze vše do sběrného dvora atd.?

Veci v garazi mam uz od leta minuleho roku. Ted jsem potrebovala ty pneu, tak jsem si o ne rekla a bylo zle a vyhrozovani sbernym dvorem atd. Ja vim, ze to bylo hnusny a tezky pro oba, z my strany to byl jen ulet, myslim ta nevera.Driv, po mem odstehovani jsme si s pritelem rekli, ze nebudeme nas vztah nijak definovat, ze tomu nechame volny prubeh. Pravda je, ze kdyz jsem v nasem vztahu citila nejistotu, casto jsem se v nem pokousela vyvolavat zarlivost, ale aby to doslo tak daleko to jsem nechtela. Chtela jsem si o tom s nim promluvit, byt k nemu uprimna, coz jsem vetsinou moc nebyla, rict mu, ze ho mam rada, ale nemela jsem odvahu. Ted uz ji po te scene nemam vubec. Rikam si, ze to chce cas, pak se to treba trochu srovna, snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.5.16 10:44
@kratkonožka píše:
Jiste, potom jsme se rozesli, bylo mi jasne, ze bude konec potom co se stalo. Rekl, tak takhle je to? A pry si mam hned druhy den odvezt veci co u nej mam. Jenze jsem to nemela kam dat, tak to tam ma porad. Pak vim, ze se v baru strasne opil, ze i upadl. Ted jsou to 3 mesice, nebavime se. Ja jsem potrebovala si vzit letni kola a to mi udelal zase silenou scenu, rval na me, ze uz se mnou nechce mit nic spolecneho, at si vsechno odvezu, rekla jsem mu, ze to fakt nemam kam dat. Choval se naprosto silene a co jsem nepochopila, obvinoval me, ze pry ja ho sleduji nebo co, ze mu neco provadim, ani jsem nepochopila co. Napsala jsem mu pak smsku, ze se s nim chci normalne domluvit. Pak mi volal zase jako by se nic nestalo a pry, no tak povidej. Jenze jsme se zase pohadali, vycetla jsem mu, ze na me rval. Nakonec mi druhy den zase volal, ale nebrala jsem to, nemela jsem na to uz nervy. Jen jsem mu napsala, ze se nechci hadat, radeji budu jezdit na zimnich. Asi za hodinu mi napsal, ze kola mam uz doma. Podekovala jsem zase smskou a poprosila at mi tam ty veci zatim jeste necha. On bez odpovedi. Mlceni je souhlas, snad. Silene emoce. Nejhorsi je, ze se mi po nem asi styska :,(

Promiň, tohle je všechno nějak na hlavu. Chováte všichni jako malé děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
14.5.16 10:49

@Ellusa jen kdyby to bylo naopak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
14.5.16 10:57

@kratkonožka na tvem miste bych ho nechala na pokoji a odvezla bych si ty veci. Nemas pravo vyuzivat jeho prostory a vubec bych se mu nedivila, kdyby ti to vyhodil. Tahle diskuze, hazi na tu tvoji minulou naprosto jine svetlo.
Chudak chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.5.16 10:58

Kdy si jsem četl o nějaké slečně, která se pokoušela zachránit vztah potom, co její přítel přišel neočekávaně dřív domů a našel ji, jak má „plnou pusu práce“. No byli spolu, a byl to docela masakr, protože tohle si člověk z hlavy jen tak nevymaže. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
14.5.16 11:09

@Ellusa mě asi ani ne, bohatě stačí co tady už napsala. Tohle ničim neokecá a o to horší že je viděl :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí