Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 píše:
@Ellusa mě asi ani ne, bohatě stačí co tady už napsala. Tohle ničim neokecá a o to horší že je viděl
Nemel ke me chodit, normalne to neudelal, i kdyz mel klice, vzdy jsme se domluvili kdy prijde. S tim jsem nepocitala, jako by to udelal schvalne
@kratkonožka stačila nechrápat s cizim, je to tvoje blbost. To je stejné jako bych napsala že manžel měl noční tak jak je možné že přišel dřív
. Ano třeba měl tušení nebo naopak tě chtěl jen překvapit
. Nehledej výmluvy, chybu jsi udělala jen ty ne expřítel a ted s emu divíš že je uražený? Stát se to mě tak vim že bych jen neřvala
![]()
@Mrazivý dech píše:
Kdy si jsem četl o nějaké slečně, která se pokoušela zachránit vztah potom, co její přítel přišel neočekávaně dřív domů a našel ji, jak má „plnou pusu práce“. No byli spolu, a byl to docela masakr, protože tohle si člověk z hlavy jen tak nevymaže.
No co tak asi byla zvědavá, jestli od jiného samce to jeho nechutná třeba po jahodách
Předpokládám, že pak byla naštvaná, že ten její chlap jí to nenechal dokončit a nedošli do finále…
@kratkonožka píše:
Nemel ke me chodit, normalne to neudelal, i kdyz mel klice, vzdy jsme se domluvili kdy prijde. S tim jsem nepocitala, jako by to udelal schvalne
Je vidět, že jsi fakt zahleděná do sebe, jak píše Ellusa a zajímá tě jen tvé ego.
Už jen to cos napsala v prvním příspěvku mě dostalo, být naštvaná na druhého, že tě nachytal, tak svědčí o tvé naprosté bezohlednosti, sobeckosti a nulové sebereflexi. Sorry, ale tomu tvému bude daleko líp bez tebe ![]()
@kratkonožka píše:
No jak se říká, náhoda je blbec. Chlap taky celé roky neřídí s hladinkou a nikdy ho nestaví. Jednou si dá pivko a najednou dýchá.
Hele měli jste nebo máte vztah nevztah. Mě přijde, že vlastně ani nevěra nebyla. Jasně asi se mu na to koukalo blbě, že jeho(?) holku právě obdělává jinej sokolík, ale zase na druhou stranu lézt někomu do soukromí, aniž by dal vědět je docela fuj. Kdyby zavolal, že se staví, aby by jste měli o hodně méně problémů. ![]()
Když spolu chcete být, buďte, když nechcete, tak nebuďte, tak jednoduchý to je. ![]()
@KPKristy píše:
Tak to je těžký no. Jestli jste se nerozešli, tak jsi byla nevěrná, a teď se k tomu musíte nějak postavit
Taky záleží, proč jste se rozestěhovali, a jak vztah fungoval poté.Já to třeba vidím tak, že pokud už spolu někdo bydlí, a pak se odstěhují od sebe, tak se vlastně rozejdou. Na pauzy zásadně nevěřím..
přesně mám to s pauzama stejně..to je nějaká nová moda nebo co ![]()
bud´ten vztah funguje nebo nefunguje a když nefunguje, tak se snažíme o to, aby fungoval a když to nejde, t ak to holt rozpustíme a rozstěhujeme se…ale pauzu používám akorát když si pouštim videa ![]()
@boball píše:
Ten kdo je tak blbej, že se nechá chytit, tak musí být věrnej
@fkubrt píše:
Zatim se to řeší, spíše urovnává jsou to teprve dva měsíceMusíme se snažit vše změnit a to od základu. Chybu jsme udělali oba, po devíti letech společného žití a dvou dětech jsme spadli do stereotipu. Šup a pokušení se odolává těžce, dyž to tak láká. Základ je vše změnit a hlavně komunikovat spolu.
můžu se zeptat, jak si na to přišel? nebo ti to řekla? jinak já můžu potvrdit, že nevěra je důsledkem toho, že ve vztahu něco nefunguje, alespoń u nás to tak je…i když u mě k té nevěře po 17 letech a 2 dětech nakonec nedošlo..už jsem to tu psala v jiné diskuzi - byla jsem hodně blízko a vpodstatě jsem milencovi utekla z postele aniž by k sexu došlo..
Určitě je nevěra důsledek že něco nefungovalo, tomu se nebránim. Nevěnoval jsem se jí tak jak každá žena chce. A jak jsem na to přiše? Měl jsem podobnou zkušenost s ex a člověk začne pokaždé dělat stejné chyby, změní chování, tíché tony telefonu, usměvy při čtení sms a výmluva že je to kamarádka která otravuje s kravinami, skládání střípků. Do určité doby jsem tomu nepřikládal velkou pozornost.No a když toho bylo moc tak jsem ji vlezl do tel.
@kratkonožka píše:
stačí se nechovat jako rozhoďnožka a bylo by vše ok ![]()
možná to schválně udělal, třeba ti nevěřil a chtěl mít jistotu - a tu dostal ![]()
no máš poučení do budoucna
@kratkonožka ty jo, devce, ty jsi asi uplne mimo, ne? kolik ti je?
bydlis u pritele a pak se odstehujes, ale chces s nim dal byt.das mu klice od sveho bytu (asi ti je neukradl) a pohadce se s nekym vyspis, on te nacape a ty jsi nas.ana?
no nemel se ti jeste omluvit „pardon, ja dojdu pozdeji“?
Kdyby prisel, otevrel si a tys tam nemela jineho, tak bys asi nastvana nebyla, co?
rekla bych, ze to nemas v hlave uplne oukej. misto, aby ses omluvila, ze se pelesis v posteli, kde asi spavas i se svym partnerem, se nase.es na nej, ze te pristihl
hanba mu!!!
K tomu jsem si měla udělat popcorn. To je tak zapletené, že už ani nevím, jak se jmenuju. Stejně se divím, kolika lidem stojí za to si komplikovat život nevěrami.
@fkubrt ach jo a z tý konverzace sis tedy poskládal, že k tomu došlo, uhodil si na ni a ona se přiznala nebo jak
myslim, jestli seš si fakt jistej tj. i tím, že ona už s ním není v kontaktu…
jako kdyby si manžel přečetl tu naší tak nevim nevim teda
a to k ničemu nedošlo a už ani nedojde…
jinak přeju at´ to překonáte
my snad taky…
Jo jo přesně tak. Konverzace člověk kterého skoro neznala, viděla ho jednou vživotě, chtěla snim jít na víno(semnou ho pít nechce),na otázku proč ho oslovila mu odpověděla jsem znuděná panička co má vše a takové ty správy, bylo to hezké, měla jsi mě rovnou hodit do auta… To už je pádný důvod uhodit hřebíček na jhlavičku né? Jo pak vše přiznala a hned to ukončila. Jestli je to pravda nevim, ale musim se přes to přenést a věřit tomu. Mimochodem srdce mam zdravé a silné, ale zamávolo to semnou jako z hovnem. ![]()
@Malaga píše:
@ruzovaprincezna dík…ale stejně tomu moc nerozumím…nejdřív píše zakladatelka o pauze, pak s postupujícím časem, že teda pauza nebyla a byl to regulérní rozchod kdy on teda nevrátil klíče…
nicméně na emimi se průběžně dovídám, jak jsou pro pohodový vztah důležité výlety…
kde se píše o výletech _?
@fkubrt píše:
Jo jo přesně tak. Konverzace člověk kterého skoro neznala, viděla ho jednou vživotě, chtěla snim jít na víno(semnou ho pít nechce),na otázku proč ho oslovila mu odpověděla jsem znuděná panička co má vše a takové ty správy, bylo to hezké, měla jsi mě rovnou hodit do auta… To už je pádný důvod uhodit hřebíček na jhlavičku né? Jo pak vše přiznala a hned to ukončila. Jestli je to pravda nevim, ale musim se přes to přenést a věřit tomu. Mimochodem srdce mam zdravé a silné, ale zamávolo to semnou jako z hovnem.
A kde ho našla?
Někde na seznamce?
Myslím, že by to zamávalo s každým… ![]()