Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mela jsem kamarada a pouze se spolu spali. Pak jsi nasel pritelku, city tam porad byly z me strany a on mi rekl ze jehovvztah je utvrzeny ze to chlapy berou jinak. Ze hledaji tim co jim u partnerky chybi…takove odreagovani. Zensky do toho tahaj city a chlapy si jdou jen vrznout. Kazdopadne nejak to vysumelo a uz nic mezi nama neni ani se nevidame
U nas to bylo trochu jinak, nejdriv jsme spolu bydleli-velka laska. Jenze on bydli v dome s matkou a ja tam nemela moc soukromi, tak jsem si nasla byt a doufala, ze se tam prestehuje, ale neudelal to. Navic se urazil, ze jsem tam nezustala. Pak to pokracovalo s nim dal, nejdriv mi rekl, ze do myho bytu nevkroci, pak me tam pomahal se prestehovat. Pak tam byl poceny, vareny. Neslo jen o sex, byly vylety, pomahal mi atd.
@Ellusa píše:
@kratkonožka Pak to moc nechápu. Tam jsi psala, že jste se rozešli (tuším 3 měsíce zpět, nechce se mi to hledat) a on ti dělá schválnosti. Působilo to na mne, že oba víte, že jste se rozešli, že to není tak, že máte jen pauzu, ale ve skutečnosti počítáte, že se k sobě vrátíte, a máte k sobě stále nějaké závazky a povinnosti? Tak pokud jste se rozešli a ty sis našla někoho jiného, tak je to přece konec a nový vztah, ne? Pak tě nenachytal při nevěře, ale s novým přítelem, což je sice trapas, ale nic víc?
A v tomto případě teda ano, byla bych na něj naštvaná, že mi leze bez dovolení do bytu ![]()
@kratkonožka píše:
Ja s pritelem uz nebydlim, ale obcas ke me chodi domu, ma klice od meho bytu a prave toho zneuzil a vlitnul ke me bez ohlaseni. Je to normalni?
možná to tu už zaznělo, ale:
Přítel, s kterým už nebydlíš - takže bývalý?
Má klíče od bytu, ale musí se ohlašovat?
Nějak tomu nerozumím, asi jsem z jiné planety…jdu to dočíst…
@Malaga Radši si to přečti..
(to není rýpání) Jenom 5 stránek to dáš, je to ale celkem zamotanější..,tak čti.. ![]()
@kratkonožka to jsou otázky jako na přípravu článku o nevěře ![]()
@ruzovaprincezna dík…ale stejně tomu moc nerozumím…nejdřív píše zakladatelka o pauze, pak s postupujícím časem, že teda pauza nebyla a byl to regulérní rozchod kdy on teda nevrátil klíče… ![]()
nicméně na emimi se průběžně dovídám, jak jsou pro pohodový vztah důležité výlety…
@Malaga I když já už v tom mám taky bor.del..
Už ani nevím jestli teda spolu byli nebo nebyli..V tom případě by se to pokaždé řešilo jinak, už taky nevím čí jsem..
Možná se na to vykašlu a půjdu něco dělat.. ![]()
Donedávna jsem si myslel(i mí známí) že bych nevěře podlehl spíše já a nakonec to byla má žena. Nevěra se odpustit dá, ale zjískat důvěru je horší, to je tvrdý oříšek. Většina chlapů ma jen sexualní potřebu, prostě jim doma něco chybí. Vystříknout se a jít domů k ženě. Ženy chtějí to co jim nedává ten jejich, pochoponí, pochválení a porozumění, víc pozornosti…a tím do toho zahrnují i city. Problém je vždy v komunikaci obou dvou. ![]()
@ruzovaprincezna píše:
@Malaga I když já už v tom mám taky bor.del..Už ani nevím jestli teda spolu byli nebo nebyli..V tom případě by se to pokaždé řešilo jinak, už taky nevím čí jsem..
Možná se na to vykašlu a půjdu něco dělat..
Já to chápu takhle: Zakladatelka nechtěla bydlet v domě u tchýně, tak se odstěhovala. Čímž se nejspíš vztah s klukem změnil v pouze milenecký. On si ji ale nejspíš nárokuje, zatímco ona to vzala jako volný vztah a má dalšího milence. Tudíž to přistižení při nevěře. Pokud ale ona na to má takovýto náhled, neměla mu nechávat klíče. Potom se nesmí divit, že si chodí do jejího bytu jako do holubníku ![]()
@Ellusa To už se prý řešilo v jiné didkusi, no hledat se mi to nechce, musím dohnat co jsem zameškala doma.. ![]()
@Ellusa píše:
A proč jí pak milenec dělá problémy s odstěhováním jejích věcí z jeho garáže?Já tomu nerozumím
Jiné její diskuse jsem nečetla, takže vycházím pouze z této. Mají to nějaký zmatečný ![]()
@Ellusa píše:
Jsi to odhalila a já konečně vím, proč jsem se rozvedla![]()
my nejezdili na výlety!
![]()
@Ellusa Asi nějaké erupce budou, navíc je pátek 13.tého..Kousek od nás dnes někdo skočil pod vlak..
(měli zpoždění)..Takže dnes asi není moc fajn den na řešení různých situací..
@kratkonožka píše:
Asi by me zajimal spis nazor chlapu, ale tech je tu asi malo. Jak jsem zjistila, chlapi maji na neveru docela jiny nahled nez zensky, berou ji jako beznou vec (tedy pokud se ji dopusti oni)
Nikdy se mi to nestalo, ale nachytat takhle svoji holku, tak ji nechci nikdy videt. ![]()