Přichycení při nevěře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
13.5.16 17:41
@fkubrt píše:
Donedávna jsem si myslel(i mí známí) že bych nevěře podlehl spíše já a nakonec to byla má žena. Nevěra se odpustit dá, ale zjískat důvěru je horší, to je tvrdý oříšek. Většina chlapů ma jen sexualní potřebu, prostě jim doma něco chybí. Vystříknout se a jít domů k ženě. Ženy chtějí to co jim nedává ten jejich, pochoponí, pochválení a porozumění, víc pozornosti…a tím do toho zahrnují i city. Problém je vždy v komunikaci obou dvou. :cert:

A vyřešili jste to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.5.16 17:43

@Halibar, tak já bohužel zkušenost mám. Jeden bývalý mě podváděl jako na běžícím pásu, všichni to věděli a já byla slepá a blbá. A nebyly to právě žádné úlety, jednorázovka v ovíněném stavu. Cílené a promyšlené akce. Já čekala doma s večeří a on se pelešil. A věděl, že čekám… :poblion:
A zajímavé je, že manžel tohle s jednou ženskou zažil taky. V bleděmodrým, z její strany, takže muži vs. ženy to vychází půl na půl :mrgreen:
To jsme se sešli.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
13.5.16 17:47

@KPKristy bože, no prožila sis, pravda.. já začla randit v 19 letech a vdávala se ve 23, takže jsem toho moc nezkusila, ale já si to přála tak mít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
13.5.16 17:54

@Ellusa no vidím to stejně, můj dobrý kamarád podváděl svou přítelkyni, ale tvrdil, že s ní chce být do konce života, dokonce i mluvil o prstýnku a pak mi došlo, že mi i říkal, že s ním nechce spát, že třeba jednou za měsíc, za dva… :think: nevěděla jsem jak se na to koukat… už teda spolu nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
13.5.16 17:56
@kratkonožka píše:
Chtela bych se zeptat, byli jste nekdy prichyceni pri nevere? Jake byly vase pocity? Meli jste spis pocit viny nebo spis vztek na partnera, ktery vas pristihl? Jak to vypadalo primo pri prichyceni a pak dal po nekolika tydnech, mesicich mezi vami a partnerem?

Ten kdo je tak blbej, že se nechá chytit, tak musí být věrnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.5.16 17:57
@Mrazivý dech píše:
A vyřešili jste to?
@Mrazivý dech píše:
A vyřešili jste to?

Zatim se to řeší, spíše urovnává jsou to teprve dva měsíce :zed: Musíme se snažit vše změnit a to od základu. Chybu jsme udělali oba, po devíti letech společného žití a dvou dětech jsme spadli do stereotipu. Šup a pokušení se odolává těžce, dyž to tak láká. Základ je vše změnit a hlavně komunikovat spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.5.16 17:59

Na každého se dříve nebo později přijde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
13.5.16 18:10

@fkubrt na kamaráda jeho přítelkyně nepřišla a to spolu byli 7 a z toho cca 5 let ji podváděl, už jsem to sem psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.5.16 18:39

To je to co jsem psal, my chlapy k životu ten sex potřebujem (teday aspon já)a když bude doma nemam nutnost chodit jinám. KOMUNIKACE JE ZÁKLAD VSTAHU :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
13.5.16 23:38
@fkubrt píše:
Zatim se to řeší, spíše urovnává jsou to teprve dva měsíce :zed: Musíme se snažit vše změnit a to od základu. Chybu jsme udělali oba, po devíti letech společného žití a dvou dětech jsme spadli do stereotipu. Šup a pokušení se odolává těžce, dyž to tak láká. Základ je vše změnit a hlavně komunikovat spolu.

Zase si tak nesypej popel na hlavu. Chybu udělala tvá žena, když to neřešila s tebou, ale našla si zbaběle milence. Odpustit můžeš, ale nezapomeneš nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.16 00:34
@jipo píše:
Zase si tak nesypej popel na hlavu.

To je marný. On neví, že se na české emancipované kasandry musí být krátký řetěz a jít na ně od lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.5.16 00:49
@Therminal Earth píše:
To je marný. On neví, že se na české emancipované kasandry musí být krátký řetěz a jít na ně od lesa.

Co to znamená konkrétně? :mrgreen: Dej nějaký příklad, ať mám nějakou inspiraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
14.5.16 05:25
@Therminal Earth píše:
To je marný. On neví, že se na české emancipované kasandry musí být krátký řetěz a jít na ně od lesa.

Zajímavé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.5.16 07:30

Jo jo v tom máte pravdu že se dnešní ženy musí držet na kratším řetězu. Asi jsem moc měkej a blbej. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
14.5.16 09:25
@Passenger píše:
V tom případě bych to už tehdy řešila tak, že bych se s ním normálně rozešla s tím, že kdykoli cokoli spolu budete chtít podnikat, není problém, ale partnerstvím bych to nenazývala. I kdyby mělo jít o pravidelný sex.
Klíče od tvého bytu bych mu nedávala (zabavila), když bude chtít přijít, domluvíte se. A to, s kolika chlapama se jako nezadaná stýkáš, už je jen tvá věc.

Odstehovala jsem se od nej, ale rozhodne to neznamenalo rozchod. Byli jsme spolu dal. Prece kdyz s nekym nebydlim, neznamena to, ze s nim nemam vztah. Je pravda, ze ja jsem nas vztah asi brala za volnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí