Chování 9 měsíčního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35415
14.8.14 14:50

Dcera 9,5 m ještě k tomuhle všemu kouše :pankac:
Kdykoli dělá něco, co se nesmí, ukončím činnost a řeknu důrazně NE. Zatím bez výsledku :mrgreen: Jo, a učím dělat malá - malá, taky bez odezvy, ale nevzdávám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.8.14 14:51
@Verculiinek píše:
@Fima Občas mu to řeknu, že takhle ne, ale asi mu to budu muset říkat častěji :-) Jinak když mu zakážu něco dělat (třeba že na záchod nesmí, tahá štětku :-)a potom ho tam načapu, tak se tváří takovým způsobem, jako že ví že nesmí, ale že prostě musí :-D Nebo když na něj zavolám a nic neslyším tak vím, že dělá něco zakázanýho :-)

Jé, Filípek. Taky mám mladšího Filipa. ;)

Jinak můj čerstvě roční minulý týden neustále chodil kolem linky v kuchyni a mlátil dvířkama. Reagovala jsem zvednutým ukazováčkem a „ty-ty-ty“. Dítě se na mě zakřenilo, zvedlo prstík a proneslo „ky-ky-ky“. Takže asi tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
14.8.14 14:56

Syn nikdy nic takoveho nedelal. Nestipal, nekousal, netahal za vlasy

• Citovat
  • Upravit
2612
14.8.14 16:25

Je to normální, náš kousal, dloubal do očí a šíleně tahal za vlasy. Dělal to cíleně, rozhodně ne, že se spletl…Vždy jsme se zlobili, říkali ne, to se nedělá a chytli mu ruku, ať udělá malá…Teď ve dvou letech ho občas ještě „rapl“ chytne, čapne vlasy, kousne, nebo dloubne do očí nebo nosu, ale už to moc dobře ví a malá dělá sám od sebe a říká auva auva nenene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.12.14 16:14

Ahoj, můj synek (9 měsíců) má podobné chování a vůbec mě nenapadlo, že by to byla agrese. Přijde mi to, že zkouší co umí s ručičkama poplácat a plácá všechno - -stůl, ruce, nohy, lidi :) a za vlasy asi tahá, protože takový materiál se mu do ruky nedostane. Hmmm, budu ho asi už taky muset začít vychovávat a říct Ne. Zatím to říkám, jen pokud prská jídlo. Tam teda říkám, že to nesmí, ale bez efektu - počítám že ještě tak milion krát a už to bude bez prskání…vymyslí něco jiného :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí