Chování Babiše - kdo ho podporujete?
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Cenarius píše: Více
Nedodrží žádný z těch slibů, protože ví, ze to nejde.
A az začne někdo, že splnil, ze zruší poplatky ČT a ČR, tak sice na oko ano, na druhé ne, protože daňový poplatník to stejně zaplatí, jen se to pak odkloni některým firmám.🤣
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ircav píše: Více
Nemusíš, to je v pořádku. Svůj názor na vedení země vyjádříš za 3 roky ve volbách. I já. Ať bude výsledek jakýkoli, já jej budu respektovat. Nicméně si stojím za tím, že to konfrontační peklo, urážky a napadání vyvolávají příznivci současné opozice, kteří se nesmířili s výsledkem demokratických voleb.
Příspěvek upraven 12.07.26 v 16:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanča1234 píše: Více
Vybrečel u soudu? Jako co to je za výraz? Lidi si k soudu chodí vybrečet spravedlnost? Ty máš problémy s právním státem, že se ti nelíbí, když se lidi domáhají spravedlnosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
Na rozdíl od planých slibů Fialy opravdu něco dělá. Například zrušení vypalneho za ČT velmi vítám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 toto konfrontační peklo má na hrbu ublizeny Turek s pomstychtivým Macinkou, kteří drží slabého premiéra v šachu.
Opozice se také nechová adekvátně.
Všichni by měli makat a ne kecat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelíbí se mi jeho chování, není to slušný člověk. Nechápu, že mu všechno pořád prochází. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sysi píše: Více
Ten prezident, který si ohýbá ústavu, demokracii a parlamentní systém, jak se mu zrovna hodí? Ten prezident, který ještě v roce 2016 prohlašoval, že on by se do vrcholné politiky v životě nehrnul, protože jeho oborem je vojenství a voják nemá ve vedení státu co pohledávat? Jeho slova - každý se má držet svého kopyta.. Ten prezident, který lže, kudy chodí o své minulosti a tajné služby kryjou a likvidují složky s důkazy o jeho činech před r. 89? Tohle ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jemu to vyhovuje.
Je humbuk okolo, ale to hlavní a to, jak cvičí s rozpočtem, zadlužuje stát a jde mu jen o sebe, tak to už se nevidí. Kauzy Macinky, Turka i toho Okamury odvedou pozornost.
O lidi téhle vládě fakt nejde… Upřímně nechápu, že se najdou lidé, kteří ho podporují. O politiku a dění se více zajímám poslední asi rok, dva, ale udělala jsem síň dost jasný obrázek.
Jasně, nikdo není svatý, každý má na svém kontě nějaké neduhy. Jenže zatímco například vláda za Fialy udělala jeden průser, tak na to konto má Babiš dalších 15. Bohužel… co stačili napáchat na půl roku za průsery a to je jen začátek.
Děsím se toho, jak to bude vypadat za ty 4 roky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teroonka píše: Více
Slušným a charakterním prezidentem pro mě není člověk, který schvaloval okupaci vlastní země.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sysi Tak v tomhle případě mluvili někteří ústavní právníci i třeba bývalý ministr zahraničí Cyril Svoboda, jako jeden z těch, co se podíleli na ústavě, že kompetenční žaloba není určena na takový druh sporu, že nebyla informována vůbec písemně druhá strana, nemohla se tudíž ani vyjádřit. Takto že to vůbec nemělo proběhnout. Za mě je úplná tragédie, že nejsou schopní se nijak dohodnout a že neustále vynáší své spory na světlo a nejsou zticha, ani jedna strana.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malachi píše: Více
Přesunul poplatky z lidí do rozpočtu, kde to lidí zaplatí z daní. To samý je ta jeho levnější elektřina. Prostě místo aby to platil člověk. Tak to přesunul na stát, kde se na to vezme drahý úvěr a doplatí na to další generace. Ale ty jej moc nevolí, tak mu to je jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
Je jenom dobře vyrobenou loutkou. Hraje to skvěle a jak vidno, na ty davy to zabírá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teroonka píše: Více
Babiš taky vykládal jak nepůjde do politiky a jak nebude kandidovat na prezidenta…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
Konfrontační peklo začalo už dávno před posledními volbami, nikoli až po nich
A MMCH je to vláda, kdo kope do Ústavního soudu. Je to vládní ministr, kdo se netají tím, že ho politika nudila, tak provokuje. Je to premiér, kdo na tiskovkách vyjíždí po novinářích a uráží je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!