Chování Babiše - kdo ho podporujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107638
12.7.26 17:15
@Anonymní píše: Více

Kdyz te to vytaci, tak k založením politické diskuze si moc nepomůžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
@884135 píše: Více

Vtipné je, jak tím budováním kultu osobnosti má Pavel nejblíž k Putinovi, ke kterému měl velmi blízko i v dobách svého mládí před revolucí :D

Příspěvek upraven 12.07.26 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
@ircav píše: Více

A vy si vážně myslíte, že voliči ANO, SPD a Motoristů si nebyli vědomi, že se Babiš pokusí udělat tuhle vládní koalici, pokud se mu jeho původní záměr nepodaří? To je přece naprosto normální povolební průběh, je to běžná situace ve všech demokratických systémech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
12.7.26 17:19
@Anonymní píše: Více

Proc anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
12.7.26 17:23
@Zwetta píše: Více

Babišovy produkty jsou tak strašně nekvalitní, že je dnes Agrofert 3. největší exportér do zahraničí, po Škodě a Foxconnu a vyváží tam 65 % produkce. No ještě že aspoň v ČR ho lepší lidé prokoukli :zed:
A k jeho češtině se raději nevyjadřuj, když sama jsi schopna napsat biznismen, 3 chyby v jednom slově

Příspěvek upraven 12.07.26 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5685
12.7.26 17:24
@Catalina123 píše: Více

Přesně tak, čistý pragmatismus a matematika první třídy s počítáním do 10. V koalici vždycky sedí někdo, kdo mi sedí víc a kdo míň. Důležité je najít kompromis a nerozpadnout se před volbami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
12.7.26 17:30
@Monchichik píše: Více

Nejsem právník a ani jsem se nepodílela na Ústavě, ale měla jsem za to, že obecně vzato u předběžných opatření není nutné, aby se druhá strana vyjadřovala. Naopak, jde tam o rychlost rozhodnutí. V tomto případě v jeho rámci soud zachoval stávají stav (t. j. je zvyklostí, aby se prezident účastnil, Pavel se účastnit chtěl, tak vládě nařídil ho akreditovat) a čas na konečné rozhodnutí, jak to s těmi cestami prezidenta vlastně je, si nechal tuším na září. Věřím, že pak zástupci vlády svůj prostor dostanou. A myslím, že si za to vláda může sama. Kdyby Babiš nebyl zbabělec a neochotu mít prezidenta na summitu oficiálně potvrdil včas, Pavel by neměl důvod podávat předběžné opatření (resp. by mu soud nemusel vyhovět) a řádné soudní jednání mohlo proběhnout rovnou.

Ano, to, že se nedokáží dohodnout, vnímám jako velký problém. Na druhou stranu je to prezident, který k dohodě veřejně opakovaně vyzývá a je to vláda, která to naopak veřejně ignoruje a jenom po prezidentovi plive. Vyřešit spor přes soud mi přeci jenom přijde více civilizované, než výsměch a okopávání kotníků :nevim: Ale dobře mi z toho není, protože proto tady máme prezidenta, vládu, parlament a senát, musí být vzájemně schopni spolupracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20976
12.7.26 17:32
@malachi píše: Více

Ano, ale jsou to hlavně chemikálie a hnojiva. Potraviny to fakt netrhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20976
12.7.26 17:36
@884135 píše: Více

A tady ty řeči, jak už Ukrajinci bojovat nechcou. Jak je to vlastně všechno jen válka západních zbrojovek a jak by bylo lepší, kdyby se Ukrajina vzdala a další a další.

To vyhovuje nejvíce komu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
12.7.26 17:38
@rmot píše: Více

Ano, snad jako kdyby na tom pracoval stejný marketingový tým. Už jen amfory z moře, odklonit na rogalu hejno tažných ptáků a před ruskou ambasádou přeprat ruského medvěda. Chybí ještě účast ve Star dance a promenáda v plavkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
12.7.26 17:39

@sysi Taky nejsem právník ani jsem se nepodílela, jen píšu, co říkal ten, co se podílel…kompetenční žaloba se podává v případě, když něco vážného hrozí, což nejet na summit nesplňuje…zvyklost není důvod k žalobě, to, že se zúčastnit chtěl není důvod k tomu, aby podával kompetenční žalobu, která na tohle není určená…o tom, že ho tam Babiš nechce mluvil dost dlouho, ale bohužel šlo o prachy a zbrojení, takže tam prezident asi nutně musel…za mě naprosto nedůstojné, stejně jako zveřejňování sms, neustálé stížnosti na to co mu kdo řekl, napsal, špatně se podíval…stejně jako mi vadilo nejmenování Turka ministrem, protože tohle není v jeho pravomoci…prezident jmenuje…myslet si o tom mohl co chtěl…Turek se mohl sám znemožnit nebo osvědčit…to už bylo na něm. Ale tohle dohadování nemá cenu, každý si myslíme své, jen je potřeba tolerovat i jiné názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
12.7.26 17:42
@Veveří píše: Více

Asi tak, Fialova vláda byla taky jedna velká katastrofa, Piráti se taky předvedli :roll: bohužel tady nemáme nikoho schopného, jedna horší strana než ta druhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3297
12.7.26 17:45
@Monchichik píše: Více

Celý ten proces kompetenční žaloby svědčí o mnohem vyšším zájmu dostat se do Ankary než „z moci prezidenta chci vést delegaci“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
12.7.26 17:47

@Catalina123 toto zmínil Babiš právě v rámci povolebního vyjednávání, nechtěl je.

Všichni slibují, to nerozporuji. Také píšu, ze na současné politické scéně není žádný silný lídr.

No, je chyba voličů pirátů, ze neumí číst pokyny u volebních lístků. Strana jako taková nemůže voličům nařídit krouzkovani. Jak se dohodnou ty 2 strany, je na nich. Ale ani tak nemůžou rozhodovat za konkrétní voliče. Piráti byli v háji už před volbami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3297
12.7.26 17:48

Mimochodem kdyby nebylo Zelenského žebrání u skoro každých dveří, kde mu můžou nabídnout pistolku nebo tank, dávno mohlo být po válce. Za to prodlužování utrpení svých lidí je zodpovědný jen ten jeden člověk. Taky figurka sjetá jak guma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!