Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, tak jsem po odhodlání poprvé navštívila ve svých 25 letech gynekologa a jsem z toho dost nešťastná. Přišla jsem tam s jistými obtížemi, doktor mi udělal pouze sono břicha a poslal mě do nemocnice na ster děl. čípku, aby se vyloučila rakovina. Podotýkám, že sexuálně nežiji, ale mohl mě přeci vyšetřit přes konečník? Bez obalu mi řekl, že moje pochva je pro něho nepoužitelná. A to mě kdysi jiný doktor v nemocnici vysetroval přes šetrně přes pochvu. Jsem z toho zmatená, co si o tom myslíte? Prosím zachovat anonym.
musíš si připustit, že tomu lépe rozumí než Ty.
Tak pres konečník stěr z čípku neuděla. Poslal té do nemocnice, kde mají spec. nástroje, aby mohli udělat stěr, i když jsi panna. Není na tom nic divného.
@Burj Chalifa píše:to je sice mozny ale ne vzdy je to nutne pravda
musíš si připustit, že tomu lépe rozumí než Ty.
Že jsi měla jít na gyndu dřív
Já byla v patnácti a souložit jsem začala až v osmnácti. Nešla jsem tehdy pro HA ale abych věděla že je všechno v pořádku.
@Oliverka28 píše:
Od kdy gynekolog vyšetřuje přes konečník?
Mě jako pannu někdy v roce 1998 takto vyšetřoval.
@Klopotkova píše:
stěry z děložního čípku konečníkem neuděláš, to jsou dvě různé díry. ![]()
A jinak záleží co ti je, něco se přes konečník vyšetřit nedá
@Burj Chalifa píše:
stěry z děložního čípku konečníkem neuděláš, to jsou dvě různé díry.
stěry mi myslím dělal, až když mě vyšetřoval normálně, je to 20 let, tenkrát to nikdo asi tak neřešil, dnes už i pannu pošlou na stěry a to je dobře ![]()
@Klopotkova píše:
Ano, pohmatem se tak panny vyšetřují, ale zakladatelka má potíže, a doktor z toho důvodu potřebuje, aby se udělal stěr z čípku a to přes konečník neuděla.
@Anonymní píše:
Dobrý den, tak jsem po odhodlání poprvé navštívila ve svých 25 letech gynekologa a jsem z toho dost nešťastná. Přišla jsem tam s jistými obtížemi, doktor mi udělal pouze sono břicha a poslal mě do nemocnice na ster děl. čípku, aby se vyloučila rakovina. Podotýkám, že sexuálně nežiji, ale mohl mě přeci vyšetřit přes konečník? Bez obalu mi řekl, že moje pochva je pro něho nepoužitelná. A to mě kdysi jiný doktor v nemocnici vysetroval přes šetrně přes pochvu. Jsem z toho zmatená, co si o tom myslíte? Prosím zachovat anonym.
Píšeš, že jsi byla poprvé u gynekologa a pak píšeš, že už tě nějaký vyšetřoval, tak co je pravda?
@Klopotkova Ty jo,tak to fakt slyším poprve,ja kdyz jsem sem tam byla pred patnacti lety na prvni prohlidce,tak me vysetroval vaginálně.
@Adelka951 píše:
Ano, pohmatem se tak panny vyšetřují, ale zakladatelka má potíže, a doktor z toho důvodu potřebuje, aby se udělal stěr z čípku a to přes konečník neuděla.
přesně tak