Bolest v podbřišku při sexu při dorážení

Anonymní
27.6.18 22:09

Bolest v podbřišku při sexu při dorážení

Zdravím ženy, mám takový dotaz. Párkrát se mi stalo, naposled dnes, že při sexu, většinou při pozici pejsek, se mi při větším dorážení zpusti bolest v podbřišku, kterou potom doprovází nehorázně nafouklé břicho. Je to nepříjemné, ale stane se to třeba jednou/dvakrát za měsíc nebo jednou za dva měsíce. Nevíte, čím je to způsobeno a zda to někdo také zná? Předem děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
27.6.18 23:05

Taky se mi to stává, občas je to tím, že se pořádně neuvolnim a zatahuju břišní svaly. Může to být i pozici delohy když ji máš zaklonenou mohou být určité pozice nepříjemné. Proto zrovna tuto moc nevyhledavam… Pokud nekrvacis nebo ti nezpůsobuje další křeče či něco podobného požádala bych pouze partnera, aby v této pozici byl trošku opatrnější a nesnažil se prorazit břichem ven :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
27.6.18 23:16

@Martha03 ja lehnu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 23:25

To, co popisuješ, se mi stává, když mi tam přítel nějak „došťouchá“ vzduch. :lol: To mě bolí hodně, ale na břicho jsem si nekoukala :think: příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 09:13

Četla jsem že to může být ovulací? Myslíte že možný že to spolu souvisí? :think:

• Citovat
  • Upravit
1
16.11.23 22:27

Bolesti v podbřišku při sexu

Zdravím, příští týden se chci objednat ke svému gynekologovi, ale nejprve se zkusím zeptat tady, pokud mi někdo může poradit (jestli jste se s tím již setkali/máte zkušenost). :(

Asi 2 týdny zpět jsem měla opravdu bolestivou menstruaci, v minulosti jsem se s takovou bolestí ještě nesetkala, samozřejmě nikdy to nebylo příjemné a bolesti jsem měla, ale ne až takové. Tak jsem zašla na pohotovost, kde mi udělali ultrazvuk. Řekli mi, že je vše v pořádku, jen jsem měla vysokou sliznici která se jako při běžné menstruaci odlupovala a jediné co mi doporučili byl brufen.

Když mi menstruace skončila, měla jsem s přítelem pohlavní styk (dříve vždy bez problémů), a cítila jsem v podbřišku během sexu bodavou bolest. Od té doby jsme měli sex ještě několikrát a v různých polohách, ale bolest cítím i tak. V některé poloze to nebolí, ale když se přítel dostane „hlouběji” a přiráží (hlavně třeba zezadu) tak ta bolest je opravdu velká. Nevím co s tím, je to od té doby co jsem měla tu bolestivou menstruaci. Po sexu bolesti žádné, ani normálně během dne. Nevíte čím by to mohlo být? :( Dost mě to trápí, nikdy předtím jsem s tím zkušenost neměla.

Mimo to se chceme s přítelem snažit o miminko, a bojím se aby to nemohlo i způsobit nějaké potíže s případným početím. Snad jsem vše napsala nějak srozumitelně, a doufám že se tu najde někdo kdo mi může poradit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí