2,5 měsíce po porodu a špiním

12
27.6.18 16:07

2,5 měsíce po porodu špiním

Ahoj holky, prosím o radu. Jsem 2,5 měsíce po porodu. špinila a střídavě krvácela celé 6ti nedělí. Po dvou dnech pauzi jsem začla špinit asi 4 dny, dr říkala že už to mohla být první MS. Jenže asi za tyden jsem začla zase krvácet asi 7 dní (myslela jsem že už to bude určitě ta MS) jenže po týdnu pohody jsem včera zase začla špinit ???? už jsem z toho zoufalá. K dr jsem objednaná na úterý. Nemá někdo podobnou zkušenost? Chtěla bych vědět co mě čeká. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
27.6.18 16:59

Jsi po porodu, to prostě nějakou dobu trvá než se tělo zase srovná do normálu. Nemůžeš to chtít hned. Pokud kojíš, může to trvat dlouho. Jestli nekojíš zkus na úpravu bylinky.

• Citovat
  • Upravit
12
27.6.18 17:18

Ano, kojím. Takže myslíš že se nejedná o nic vážného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.6.18 17:49
@Leniczka88 píše:
Ano, kojím. Takže myslíš že se nejedná o nic vážného?

To fakt ne. Kojení ti bude ze začátku dělat v cyklu binec. Lékař ti může napsat antikoncepci, která to upraví.

• Citovat
  • Upravit
12
27.6.18 17:53

Dobře, děkuji ti moc.. Hned jsem klidnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.6.18 18:58

No pokud ti doktorka dělala vnitřní ultrazvuk, tak bych byla v klidu, pokud ne tak si ho nech udělat. Já jsem špinila střídavě 2 měsíce, po kontrole se zjistilo, že tam mám ještě zbytky placenty a musela jsem na revizi, myslela jsem že už bude vše v pohodě ale nebylo, po revizi se mi udělal za dělohou hematom a krvácela jsem ještě měsíc. Jsem 3,5 měsíců po porodu a konečně jsem v pořádku, takže bacha na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.6.18 20:30
@hanaross píše:
No pokud ti doktorka dělala vnitřní ultrazvuk, tak bych byla v klidu, pokud ne tak si ho nech udělat. Já jsem špinila střídavě 2 měsíce, po kontrole se zjistilo, že tam mám ještě zbytky placenty a musela jsem na revizi, myslela jsem že už bude vše v pohodě ale nebylo, po revizi se mi udělal za dělohou hematom a krvácela jsem ještě měsíc. Jsem 3,5 měsíců po porodu a konečně jsem v pořádku, takže bacha na to.

Vnitřní ultrazvuk mi dr nedělala. A toho jsem se právě bála. Dělali mi ultrazvuk normální 3dny po porodu když mě propousteli. Určitě v úterý dr řeknu. Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.6.18 20:41

@Leniczka88 určitě si řeknete, mě dělali utz při propouštění z porodnice a taky to bylo v pohodě, a pak našli ty zbytky. Snad to budete mít v pohodě, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.6.18 20:56

@hanaross snad to bude v pořádku, děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie