Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lachtanice86 píše:
A lubrikacni gel používáte?
Teď už moc ne ,dřív jsme ho používaly . Myslíte ze by to pomohlo ?
má to souvislost s kvasinkami a vnitřní mikroflórou, je to pak prostě citlivější, lubrikační gel by měl pomoct, jestli ne, dojdi si na gyndu ať Ti udělají výtěry. Taky to může být dehydrartace nebo jen prostě stres aby to zas nepálilo a už se tolik neuvolníš. Ještě dělaj mastičku na kvasinky v lékárně volně prodejnou pro oba, mělo by to vyčistit nežádoucí bakterie. Hodně štěstí
Tohle je následek prodělaných mykóz, bohužel to znám důvěrně. Kup si gynocaps na obnovu mikroflory a po sexu si dělej sedací koupele z řepíku. Postupně se to zlepší. Při sexu používejte lubrikant ať se zbytečně neodíráš.
Nevím zda už už jsi rodila nebo né… Mě třeba táhne někdy jizva stará už 8 let…
A nebo taky… Se mi vytvořil problém, ale bude to tím že jsem těhotná… Mám dole úplně zduřelou žílu ![]()
Kdyby ti nepomohl ten gel tak bych navštívila gynekologa.
@Luciiiš83 píše:
Nevím zda už už jsi rodila nebo né… Mě třeba táhne někdy jizva stará už 8 let…
A nebo taky… Se mi vytvořil problém, ale bude to tím že jsem těhotná… Mám dole úplně zduřelou žílu
Kdyby ti nepomohl ten gel tak bych navštívila gynekologa.
Nn, dítko nemám ![]()
@lachtanice86 píše:
A lubrikacni gel používáte?
no přesně, tam může být zakopaný pes.Vyšším třením se sliznice odírá a tvoří dobrý terén pro uchycení škodlivých bakterií.
Ahojte holky! Potrebovala bych poradit. Asi pred 2 dny mi to tam dole zacalo dost bolet. Kdyz sem se tam podivala, tak jsem uvidela jako kdyby natrzenou kuzu a ted uz tam mam strupy. Celkem dost to boli a jsou tam tak 3-4 kazdy na jine casti vaginy. Jeden je primo i na klitorisu. S pritelem jsem spala tak 2 dny pred tim, nez me to zacalo bolet. Nemel nekdo podobny problem?
Ahoj všem
nevím jak to popsat, snad chápete. Hodně jsem trpivala na kvasinky, ale to už je v pořádku, tenhle problém jsem mívala i dřív ale řekla bych že ne tak často. Nevím jestli mám prostě jen nadměrné vyvinutého partnera
,nebo jestli je chyba ve mně že už z toho mám takový strach že se tolik neuvolním. Nestává se to ještě někomu prosím? Ze začátku ne mi i nepříjemné když se do mě přítel. dostava, cítím hrozně pnutí a z toho pak právě vzniká ta bolest a mnohdy i otok. Většinou to do druhého nebo třetího dne zmizí, ale je to bolestivé a samozřejmě nemůžu mít sex. Nevíte si někdo rady? Nesetkala jste se s tím některá? Děkuji moc za odpovědi. PS : je mi 23 let a nynější partner je můj druhý 
Holky prosím, mám takový problém. Posledních pár měsíců se mi stává, že me po sexu ( ale i během ) bolí ta spodní část vagíny, taková ta kůže přímo dole na pipine