Chování doktora - je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1543
28.6.18 18:20

Btw. já byla na gyndě poprvé někdy v 17, jako panna. Doktorka se zeptala, jestli používám tampony a vyšetřila mě pak klasicky. Podrobnosti si už nepamatuju, ale nebolelo to, nekrvácela jsem a když jsem měla asi rok na to první sex, bylo všechno jak má být :palec:
Záleží ale i na fyzické dispozici, u někoho to takhle nejde, u někoho ano. Zkušený lékař by to měl poznat, jaké vyšetření zvolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
28.6.18 18:24
@Anonymní píše:
Dobrý den, tak jsem po odhodlání poprvé navštívila ve svých 25 letech gynekologa a jsem z toho dost nešťastná. Přišla jsem tam s jistými obtížemi, doktor mi udělal pouze sono břicha a poslal mě do nemocnice na ster děl. čípku, aby se vyloučila rakovina. Podotýkám, že sexuálně nežiji, ale mohl mě přeci vyšetřit přes konečník? Bez obalu mi řekl, že moje pochva je pro něho nepoužitelná. A to mě kdysi jiný doktor v nemocnici vysetroval přes šetrně přes pochvu. Jsem z toho zmatená, co si o tom myslíte? Prosím zachovat anonym.

On ma pravdu, i kdyz to nestastne formuloval.

Vysetreni pohmatem a navic pres konecnik je celkem k nicemu, pokud mas obtize.

V nemocnici budou mit lepsi zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 18:37

Děkuji za názory. Já myslela že mě prohmata no. Ano, měla jsem na gynekologii už dávno být, ale u každého doktora očekávám citlivý přístup.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.18 18:40

Me vysetroval taktéž prez konecnik dr ve 13ti kdyz jsem byla panna

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
28.6.18 18:50
@jenny.fields píše:
Píšeš, že jsi byla poprvé u gynekologa a pak píšeš, že už tě nějaký vyšetřoval, tak co je pravda?

miluju tyhle hloupé trolly :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
28.6.18 19:03
@Oliverka28 píše:
@Klopotkova Ty jo,tak to fakt slyším poprve,ja kdyz jsem sem tam byla pred patnacti lety na prvni prohlidce,tak me vysetroval vaginálně.

byla jsi panna?

• Citovat
  • Upravit
Huk
620
28.6.18 19:04

I panna má chodit na prevenci (stejně jako dámy v letech, které už nesouloží). Prostě jí máš, choď s ní k doktorovi. btw.raději bych se nechala vyšetřit vaginálně i za cenu „odpanění“ než análně, ale proti gustu žádnej dišputát :mrgreen: IMHO je panenství o stavu mysli, ne o pár milimetech čtverečních blány.
Taky by mě zajímalo, jak si zakladatelka představovala, že jí doktor vyšetří a co jí u toho bude říkat. Taky neřekla, jaký problém má, to bychom my, které jí máme, používáme a občas i léčíme, mohly posoudit, zda byl dr.zbytečně hr nebo je ona (byť vcelku pochopitelně) citlivější. Pokud někomu přijdu cynická, tak jsem, protože po konizaci, revizi a dvou porodech už fakt neřeším, kolik doktorů mi tam čumí, hlavně když je holka moje zdravá :* Osobně u lékařů řeším spíš obsah sdělení než formu. A to jsem docela štěkna, když na to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.6.18 19:08

Možná proto že je ti 25 řekl to tak necitlivě asi předpokládal že ve tvém věku se z toho nesložíš :nevim: patnáctileté panně by asi všechno vysvětlil ale ty už si tam měla být dávno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
28.6.18 19:13

@Klopotkova Byla, ještě si pamatuju,jak říkal at se nebojím,ze bude opatrny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9117
28.6.18 19:15

@Klopotkova já panna byla a na gynde mě vysetrovali též vaginálně. Nijak to nevadilo a při prvním styku jsem normálně krvacela.
Jinak zakl. žádný doktor nemá rád pacienty co kašlou na prevenci a přijdou až když mají problém a to byl tenhle ještě milý. Mě takhle kdysi doktor sjel jak malého smrada, když jsem tam dva roky nebyla a to jsem přišla sama že své vůle a ne proto že by mě něco trápilo. A stydím se ještě teď že jsem na to kaslala, ač se nic nestalo. Takže možná nebyl příjemný právě proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
28.6.18 19:17

Dceři je 20 let, taky ještě nebyla na gynekologii a neměla pohl. styk. Při každé prohlídce se ptám doktora, jestli jí mám objednat, že nikdy na prohlídce nebyla, problémy, že nemá…ptám se ho takhle od jejich 15 let…Doktor říkal, že pokud nemá problémy, tak nemusí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
28.6.18 19:23

@Serpentini No, já dostala vynadané, že jsem se zdržela o dva měsíce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
28.6.18 19:28
@-Evka- píše:
@Serpentini No, já dostala vynadané, že jsem se zdržela o dva měsíce ;-)

Tak to bych asi sdělila panu doktorovi, že jsem dospělá svéprávná osoba (a jeho klient, který mu nosí peníze) a ne malý harant…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
28.6.18 19:34

„@Luska“: Tak to se docela divim,prevence je důležitá.

Příspěvek upraven 28.06.18 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
28.6.18 19:40
@Luska píše:
Dceři je 20 let, taky ještě nebyla na gynekologii a neměla pohl. styk. Při každé prohlídce se ptám doktora, jestli jí mám objednat, že nikdy na prohlídce nebyla, problémy, že nemá…ptám se ho takhle od jejich 15 let…Doktor říkal, že pokud nemá problémy, tak nemusí :think:

Tak ve 20 je uz svepravna a muze se tam objednat sama, ne? Vadilo by mi, ze ma mati takovy prehled. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí