Chování doktora - je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
28.6.18 19:50
@Huk píše:
I panna má chodit na prevenci (stejně jako dámy v letech, které už nesouloží). Prostě jí máš, choď s ní k doktorovi. btw.raději bych se nechala vyšetřit vaginálně i za cenu „odpanění“ než análně, ale proti gustu žádnej dišputát :mrgreen: IMHO je panenství o stavu mysli, ne o pár milimetech čtverečních blány.
Taky by mě zajímalo, jak si zakladatelka představovala, že jí doktor vyšetří a co jí u toho bude říkat. Taky neřekla, jaký problém má, to bychom my, které jí máme, používáme a občas i léčíme, mohly posoudit, zda byl dr.zbytečně hr nebo je ona (byť vcelku pochopitelně) citlivější. Pokud někomu přijdu cynická, tak jsem, protože po konizaci, revizi a dvou porodech už fakt neřeším, kolik doktorů mi tam čumí, hlavně když je holka moje zdravá :* Osobně u lékařů řeším spíš obsah sdělení než formu. A to jsem docela štěkna, když na to dojde.
:think: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 20:08

A jak může mít panna rakovinu děložního čípku, když žije jak jeptiška? Nepřišla do styku s HPV virem? A to potvrdilo i několik gynekologu, že pannam tahle rakovina nehrozí. Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
9117
28.6.18 21:06

Jenže za spoustu problémů HPV nemůže a panenství tě před nimi nechrání. Mám doktora vedle dětské gynekologie, docela se to tam točí a kolikrát to jsou opravdu malé holčičky. Kamarádka skončila ve čtrnácti s cestou ve špitále, taky byla panna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
29.6.18 06:04

vlastne vynechal pohmatove vysetreni, ale kdyz udelal sono, tak uz potreba neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.18 15:21

@Serpentini Ale za rakovinu čípku HPV může, ne?

• Citovat
  • Upravit
1543
29.6.18 16:06
@Anonymní píše:
@Serpentini Ale za rakovinu čípku HPV může, ne?

Ne výlučně, je to více faktorů, z nichž HPV infekce je sice jeden z hlavních, ale ne jediný. Navíc není jen čípek, takže podle mě nejpozději v 18 to na gyndu chce, panna nepanna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí