Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je přesně ono ,jeden den fajn ,druhý peklo.Řekni mi ,proč jsi to dělala?A co sis představovala tím „že se zachová jako chlap“.To jako že ON ukončí vztah?A ten tvůj si pak našel jinou a Ty jsi ho najednou chtěla zpátky?
Včera jsme spolu telefonovali ,zpočátku klid ,pak začala gradovat a vyčetla mi všechny moje chyby ,že ji ztrapňuju ,křičím na ni ,že ji přad ostatníma podrážím......že to takhle nechce ,že je ji líp ,když nejsme spolu.....že se ji vzdaluju čím dál víc ,ale že je konec ,rovnou neřekne.Jí něco na mě štve ,ale nedokáže to říct ,raději mi vyčítá vše možné ,vinu háže na mě ,jak s ní mluvit ,aby byla v klidu a řekla bez afektu ,co jí vlastně vadí?Už dokonce vytahuje prohřešky ,nedorozumění z minula ,a to jsme spolu 2 a půl roku a zdá se ,že neumí zkousnout minulost.
Vztah jsem nakonec musela ukončit já,to už jsme plánovali svatbu,děti,a už si dal do mého bytu „svůj“ kus nábytku.Ten kus nábytku,byl pro mě konečná,bylo to definitinví ano na náš vztah,takže jsem „utekla“,zlomila mu srdce,našla si jiného,i to mi cca po půl roce odpustil,a chtěl mě zpět
,já ho ne.Až v momentě kdy si našel přítelkyni,ta byla ale žárlivka,tak jsem se k sobě už nedostali.Naštěstí pro něj.I když jsem to zkoušela a volala mu,potkávala ho,stejně vím,že by mě chtěl,a to i teď kdy uteklo x let,a každý máme jiný život,jiné partnery,a to je to.Je si tebou moc jistá!!!!
Věděla jsem,že je to ideální muž,hodný,pro rodinu,ale tím,že byl schopný my pořád odpouštět ty scény,a výjevy,nerozhodnost,nebyl to chlap pro život,i chlap si musí někdy dupnou a neustoupit.
Nemůžeš jí odpouštět všechno,ona s tebou mává,a zkouší co vydržíš,musíš říct dost,rozhodni se.Ale naposled!!!
Jestli ví,že se k ní budeš vracet,je to oničem.
Nadává ti a háže vinnu na tebe,protože ona ví jak se příšerně chová,ví to moc dobře,ale chce,aby ty jsi se cíltil špatně a ona byla ten vítěz a frajer ve vačem vztahu který je v podstatě z obliga,a má to na háku.
Ale proč to dělá ,přece když už toho druhého nechci ,tak to ukončím.Asi tomu šanci dává,možná na měco čeká ,ale svým chováním to nedocílí.Kdyby jste se tak chovaly Vy tady,ale ten vztah chtěly ,co vlastně by jste čekaly ,že ten chlap udělá?
Protože ona svím způsobem ten vztah chce,a určitě funguje sex
,taky se jí líbíš,jsi určitě ideální partner,dáváš jí pocit jistoty budocnosti - pro ženu velmi důležité, ví,že jsi pro ni to nejlepší,ale neumí si toho vážit,protože je si moc jistá.
No když to všechno ví ,tak čím si není jistá?Pokud mě provokuje a dost drsně ,tak se přece nemůže divit ,že vyvádím jako blázen.Když se bude bavit normálně ,jsme v poho.To ona ví.A když jsem pro ni ten ideální ,tak proč ten vztah ničí.Čím si není jistá?
aaaaaa ,špatně čtu ,je si jistá ,ale ona se chová tak ,že ten vztah už nechce ,ale neřekne to ,na něco čeká ,to „chovej se jako chlap“ ,co to je v překladu ?
TEBOU......VÍ CO CHCE,VÍ ŽE S TEBOU TO MÍT BUDE,ALE VE FINÁLE NEVÍ,JESTLI S TEBE OPRAVDU CHCE!!! URČITĚ JSI FAIN,MÁTE SPOUSTU ZNÁMÍCH A KAMARÁDŮ,A ONA VÍ,ŽE TY BUDEŠ VTOM VZTAHU VŽDY TEN „LEPŠÍ“
JE TO TĚŽKÉ
,HOLT ŽENSKÁ LOGIKA
![]()
berry6666 píše:
aaaaaa ,špatně čtu ,je si jistá ,ale ona se chová tak ,že ten vztah už nechce ,ale neřekne to ,na něco čeká ,to „chovej se jako chlap“ ,co to je v překladu ?
JJ,TAK ![]()
Anonymní píše:
Takto jsem mávala se svím bývalím přítelem,fyzicky mě přitahoval,líbil se mi,byl hodný,ale nakonec až moc.Zjistila jsem,že mi odpustí naprosto všechno,a tak jsem zkoušela,kam až můžu zajít,a on se konečně projeví jako „chlap“.Jeden den strašná zamilovanost,druhý,při řešení stěhování panika,a dělala jsem vše abych ho odradila,aby raději nechtěl on.Třetí den,jsem se lekla,že jsem to přehnala,tak jsme zase cukrovali,a pak nanovoTo vše několi měsíců.Jako ženská ti říkám,že tohle nikam nepovede,zbytečně ztrácíš čas,i když o ni asi moc stojíš,tak jako o mě bývalí partner.Bude tě chtít až v momentě,kdy tě definitivně ztratí,a ty si najdeš nový vztah,pak bude na tobě,jestli jí zase odpustíš a vrátíš se k ní,zase tě po čase ovšem vydusí,nebo zůstaneš s jinou ženou,která si toho bude vážit.
Řekla bych, že toto je odpověď na tvé otázky. Ona to má v sobě, nezmění se nikdy nic, pořád to bude v tomto stylu a pravidelně se opakovat.
Jsem taky taková ![]()
Mnou?Jak lepší? To jako že partnerka není sebejistá?Vždyť by měla být ráda ,že ji dokážu pomoct a poradit v tom ,co neví.Přece ji nezasměšňuju a to ,kdo je lepší ,na to se hraje?
Já to vidím taky tak. Ona ví, že si k tobě může cokoliv dovolit a tak to zkouší. ty ji stejně vše odpustíš. Takže pořád dokola. Nechce tě ztratit, je si tebou jistá, ale není si jistá. Až tě ztratí, tak teprve zjistí o co přišla. Podle mě si tě neváží.
A to, že se máš chovat jako chlap. no, jak by ses zachoval, kdyby se takto k tobě choval nějaký kamarád? Teda kromě toho, že bys mu dal přes hubu. Poslal bys ho do pr.ele a nebavil se s ním, dokud se nebude chovat normálně. Nenech si probůh s.át na hlavu a vážně se zachovej jako chlap. Nejsi hadr, aby s tebou tvá přítelkyně mávala jak se ji zachce. Já bych si taky nevážila chlapa, co si nechá líbit vše a neozve se.
Takto jsem mávala se svím bývalím přítelem,fyzicky mě přitahoval,líbil se mi,byl hodný,ale nakonec až moc.Zjistila jsem,že mi odpustí naprosto všechno,a tak jsem zkoušela,kam až můžu zajít,a on se konečně projeví jako „chlap“.Jeden den strašná zamilovanost,druhý,při řešení stěhování panika,a dělala jsem vše abych ho odradila,aby raději nechtěl on.Třetí den,jsem se lekla,že jsem to přehnala,tak jsme zase cukrovali,a pak nanovo
To vše několi měsíců.
Jako ženská ti říkám,že tohle nikam nepovede,zbytečně ztrácíš čas,i když o ni asi moc stojíš,tak jako o mě bývalí partner.Bude tě chtít až v momentě,kdy tě definitivně ztratí,a ty si najdeš nový vztah,pak bude na tobě,jestli jí zase odpustíš a vrátíš se k ní,zase tě po čase ovšem vydusí,nebo zůstaneš s jinou ženou,která si toho bude vážit.