Chování partnerky, co to znamená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
2.9.11 11:01

Laaja - já se ale ozývám a dost hlasitě ,to jí asi vadí ,nenechám si nic líbit ,ano ,správně bych měl sbalit kufr a jít o dům dál ,ale něco mi říká ,že to za to stojí ,ničí mě ,když jsme na kordy ,já bych si ji i vzal ,možná by to pomohlo ,snad by ten vztah začala brát jinak ,no teď si asi myslíte ,že jsem blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.11 11:02
berry6666 píše:
Katrinko ,a máš partnera?Jestli ano ,jak spolu vycházíte?

Bery,ty to nechápeš,změnou partnera,dochází k převtělení z dábla na anděla,tohle v ní vyvoláváš jen ty,bo jsi pro ni až moc dobrý......

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.11 11:07

A ano,vím co tě nutí to trpět a proč to stojí za to,ale z vlasní zkušenosti vím,že to nemá budoucnost,to se bude opakovat stále do kola, i po 10 letech to tak bude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.11 11:09

Vsadím se stebou,že jak dáš nabídku k sňatku,do tří měsíců ukončí váš vztah ona.

• Citovat
  • Upravit
5077
2.9.11 11:20

A proč prosím tě chceš někoho, kdo si tě neváží a chová se k tobě takhle hnusně? Co z toho máš?
To se chceš celý život jen hádat, poslouchat urážky a přemýšlet, co jsi zase provedl?!
Jako promiň, ale to mi hlava nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.11 11:22

ZaPOMĚLA JSEM DODAT,ŽE TI SAMOZŘEJMĚ ŘEKNE ANO...... :zed:

• Citovat
  • Upravit
41
2.9.11 11:57

To ,že se vezmeme ,jsem už nadhodil před půl rokem ,nejdřív z toho měla radost ,pak ale přišla s tím ,že si ji chci vzít kvůli domu.(vlastní RD).Tím mě od toho trochu odradila ,nyní bych si jí bral s pocitem ,že to není z lásky.Dům by byl samozřejmě její i po svatbě dle práva.Měl bych odejít ,ona je ale v pohodě ,ta ,s kterou bych chtěl žít ,když je „normální“ .Jen nevím ,co sní ,aby byla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
2.9.11 12:11
berry6666 píše:
Katrinko ,a máš partnera?Jestli ano ,jak spolu vycházíte?

Ano, jsem vdaná.
Upřesním: V každém předchozím vztahu jsem byla taková!
Manžel mě v tomto, jaksi dokáže „ukočírovat“, prostě se to u mě už neprojevilo, co jsme svoji…doufám,že to tak i zůstane :wink:
Asi nebyli ti předešlí ti správní partneři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.9.11 13:02

Katrinko ,a jak to tvůj manžel dělá.Asi jsi se nezměnila natolik ,že to funguje.Co dělá jinak oproti těm předešlým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.11 13:05

To byla jen výmluva s tím barákem,ona ví,že ji nechcš kvůli baráku......akorád se jí povedlo s tebe opět udělat toho špatného.......

• Citovat
  • Upravit
3011
2.9.11 13:15

Víš, že jsem nad tím vůbec celé ty roky nepřemýšlela, až do této diskuse, proč mě to u manžela přešlo :?: V čem je jiný atd…určitě je pro mě rovnocený partner, jsem docela dominantní a on je první, u kterého cítím, že není tzv. pode mnou, prostě je to v rovnováze. U těch předešlých jsem ráda vyvolávala hádky, protože jsem věděla, že vlastně nemám soupeře, který mi může argumentovat..to už nedělám, protože vím, že mě manžel většinou argumenty „ubije“.
A hlavně si ho vážím, hlavně za to, že syna z předšlého manželství přijal za vlastního, že jsme rodina, tak jak jsem si vždy přála se vším všudy!Určitě hrál roli i věk, přeci jak se přehoupla třicítka, tak jsem s dětmi daleko víc zklidněná.
Doufám, že nevyzním jako mrcha všech mrch, ale tak to prostě se mnou bylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.9.11 13:24

No tak u mě je to jiné.Moje partnerka když něco navrhne a já ji odporuji a mám třeba pravdu ,tak to jí vytáčí.Mě to přijde,že si ve vztahu ona přijde jako ta slabší.Ale já ji nic takového najevo nedávám ,říkam jí,že ji chci jen pomoct ,já se taky někdy spletu.K jejím dětem se snažím chovat jako ke svým.Ale to je to samé ,jednou starej se o ně a pak nestarej se o ně.Já chci a já nechci.Co udělat ,aby si byla jistá ,že to myslím vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
2.9.11 13:28

Přes koleno nic nezlámeš, ať chceš sebevíc. Musí chtít ona!

Co jí dát natvrdo ultimátum, buď mě chceš se vším všudy a skončíš s těmi svými výkyvy, anebo končíme nadobro :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.9.11 13:38

Kolikrát to chceš ještě vidět napsaný???
Dokud nebude ona mít pocit ,že jí můžeš po některé z vašich hádek kopnout do zadku a už se nevrátit, nikdy se nezmění..
Co na tom nechápeš?? :?: :nevim:

Sňatek by byl poslední hřebíček do rakve..

A to, že ti ona za to stojí si já překládám jako : je krásná, je sexy, přitahuje mě, je temperamentní..Protože kdybys to bral podle toho jak se chová, už by ti za to nestála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.9.11 13:52

Budeš se divit ,ale není to nějaká sexy dračice ,ani hezká ani škaredá ,spíš míň průbojná ,taková jak se říká holka z vesnice.Má dobrou povahu ,ale když do ní vjede ten čert ,tak ji nepoznávám.Mám pocit ,že se podceňuje a snaží se mi dokazovat ,že jsme si rovni.Jakoby si myslela ,že ji považuji za hloupou.A že ji neopustím?Mě přijde 2,5 roku dost dlouhá doba na to ,abych věděl ,že ty vztahy se podobají a tahle ženská by mi vyhovovala i s těma chybama.Jen mi přijde ,že mě se snaží dokázat ,jak je samostatná a dává mi najevo ,že jsem pro ni vzduch,ale její děti s ní umí pěkně cvičit.Těch jakoby se bála ,než aby zvýšila hlas tak to u nich nechá vyšumět.Možná ji pak trápí ,že si myslím ,že to neumí s dětma vyřešit a připadá si hloupě.Ale s výchovou pomoci nechce.Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí