Chování příbuzné

1394
1.8.14 19:39

Chování příbuzné

Ahoj, asi se potřebuji jenom vypovídat. Chodím na brigádu, tento měsíc jdu naposledy. Včera jsem se dozvěděla směny na novy měsíc, šla jsem dneska do práce a manžel nemohl malou hlídat a děda co hlídá si potřeboval něco zařídit. Tak jsem volala svoji příbuzné, vždycky jsme měly dobre vztahy, sama ji hlídám dvě děti. Tak mi do telefonu řekla, že nemůže, že jde k lékaři a pak jedou pryč. Domluvila jsem se nakonec s kamarádkou, ze mi malou pohlídá. Dneska jsem v práci, dělám v cukrárně a přišla tam příbuzná s dětma, a začali a kde máš malou, kdo ji hlídá, milion keců okolo, nic si nekoupili a šli. Hrozne mě to mrzí, do teď na to musím myslet. Proč to neřekla narovinu ze se ji prostě nechce:-/

Příspěvek upraven 01.08.14 v 19:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
1.8.14 19:41

@smudlik.esta neřeš to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.8.14 19:41

Mno, tak si asi známá nechtěně řekla, že se na ní s hlídáním příště vybodneš (???)

Lidi jsou pitomý a umí řešit především sebe… nic si z toho nedělej.

Příspěvek upraven 01.08.14 v 19:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
1.8.14 19:42

@smudlik.esta tak to je fakt divné chování. Příjde mi to, jak nějaká provokace, když za tebou ještě přišla do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
1.8.14 19:42

@martina.se já vím. Říká mi to manžel, i kamarádka. Ale mě to prostě hrozne mrzí! Já ji hlídala taky vždycky když jsem mohla. Příští týden tam máme jít na oslavu. Ani se mi tam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
1.8.14 19:44

@marketa0211 fakt tam přišli jenom prudit! Bylo mi děsně:-(jak kdyby malá byla prašivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
1.8.14 19:44

Píšeš že měla jít k lékaři a potom jet pryč. To že jede někdo pryč neznamená že jede na týden. Mohla to být záležitost několika hodin. Bože to jsou faktr myšlenkový pochody. Než se zeptat na rovinu té mrchy příbuzné tak to řešit on line s cizími lidmi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
1.8.14 19:45

A to ještě seděla na lavičce kus před cukrárnou a poslala děti se podívat, zda tam Teda jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka

To už tak bývá…zákon schválnosti. Vykašli se na ní. Mě se před nedávnem stalo něco podobného…dobrý známý mě měl ostříhat…říkal, že nemá čas, jak má nabitý program a pak jsem ho potkala v parku bruslit..samotného? No v tu chvíli mě to hrozně rozčílilo, pak mrzelo..teď se tomu akorát směju a už na něj kašlu ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
@smudlik.esta píše:
@martina.se já vím. Říká mi to manžel, i kamarádka. Ale mě to prostě hrozne mrzí! Já ji hlídala taky vždycky když jsem mohla. Příští týden tam máme jít na oslavu. Ani se mi tam nechce.

tak tam nechoď.. musíš přehodnotit Ty sama, jestli to vezmeš jako úlet, nebo to bude mít vážnější následky ala narušení důvěry :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210

Kašli na ni. Aspoň víš, co si o ní máš myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
1.8.14 19:46

@Koktal jenže ona měla jet pryč po druhé hodině. A v půl 3 už byla ve městě. Nikde nebyli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
1.8.14 19:46

@smudlik.esta už bych jí je taky nehlídala. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
1.8.14 19:48

@martina.se pro mě je tohle spis narušení důvěry. Beru to podle sebe, když chtěla ona hlídat, tak jsem ji vždycky když jsem mohla hlídala. A když se mi nechtělo, tak jsem ji řekla, že prostě ne. Mě kde přísun princip, že to neřekla na rovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.8.14 19:48

@Koktal super vic takto citlivych a a chapajicich lidi jako jsi ty :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie