Manželova malá neteř se špatně chová k mé dceři

Anonymní
29.7.14 14:26

Manželovi neteře

Ahoj holky..omlouvám se, že anonymě, ale nevím, kdo všechno kdo mě zná sem chodí, tak abych pak nebyla za debila..:D TAKŽE: Můj manzel ma 2 neteře..male (5 a 7 let) my mame s manzelem 11 mesicní holcicku. Jenze ta jedna(starsi) je nesnesitelna..je strasne zla na nasi holcicku a to tak, ze ji reze..placne ji vzdycky jednu a to kdyz se nikdo nekouka (ona si mysli) a zitra za nima mame jet na navstevu..no vuuubec se mi tam nechce..vsichni totiz delaj, ze nic nevidej(jeji rodice hlavne) a me je blbe ji zase peskovat!!..:( vubec nevim, co delat..absolutne se mi tam nechce…:(!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2841
29.7.14 14:29

No tak to by si dovolila jen jednou aby bila tak velka holka moji dceru. Kdyz to nechteji videt rodice tak ji dej pres zadek ty aby vedela jake to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.7.14 14:30

Ty nevis, co dělat, kdyz ti někdo bije dítě? Slušně bych holčičku napomenula, ze se to nedělá. Kdyby se to opakovalo, byla bych prisnejsi. Pokud to neudelaji její rodiče, holt to musíš udelat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
29.7.14 14:30
@Anonymní píše:
Ahoj normalne bych si ji srovnala sama je dost stara na to aby chapala ze se neublizuje! chytit za ruku bez pardonu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
29.7.14 14:32

Holky zřejmě na mimino žárlí. A tohle bude chtít delší výchovu. Pokud jsou marné upomínky rodičům, tak holt mezi čtyřma očima s holkou a mimino nespustit z očí a tak, a by holka věděla, že víš, co se děje. Možná se i více věnovat neteři, něco jí pochválit, přivézt dárek… já vím, že vlastně není za co, že by si asi spíš zasloužila trest, ale uuvědomme si, že pokud jde o žárlivost, chce upoutat pozornost. pokud jí bude mít, nebude mít potřebu… žárlit.

Chápu, že se ti jet nehce, na druhou stranu, sama musíš uvážit, do jaké míry odmítnutí s tím, že někdo někoho bouchnul, nevyvolá problémy hlavně u vás doma (manžel nemusí pochopit a stát za tebou proti „své bývalé“ rodině.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.7.14 14:32

S klidem bych holčičku před všemi napomenula s upozorněním, že pokud to udělá ještě jednou, plácneš ji a bude ji to bolet, tak aby se nedivila. A taky bych to dodržela. Pokud by měl někdo z rodiny problém, tak bych mu řekla, že jejich dítě nemá právo bít moje dítě a ať si toho nevychovanýho spratka usměrní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wasean
29.7.14 14:36

.

Příspěvek upraven 07.01.15 v 12:57

• Citovat
  • Upravit
Mi24
29.7.14 14:49

Jsou to i tvé neteře ne manželovi… holčina je dost stara na to aby se naučila že nemá ji bít ale v okamžiku kdyby šahla na tvé dítě by ale dostat měla

• Citovat
  • Upravit
7569
29.7.14 15:14

Jako v 7-mi letech už by měla vědět, že se to nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
29.7.14 15:15

Co bys asi tak měla dělat, po prvním plesknutí ji důrazně sdělit, že se to nedělá, ať se malé omluví a už to neopakuje. Tohle chápe i můj 3 letý syn - jasně, že to zas někdy zkusí znovu, ale je vidět, že moc dobře ví, že se to nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.7.14 15:21

Je to jasný projev žárlení. Neteř bych určitě nebila, ale ani bych to nenechala jen tak. Neteři bych se věnovala a snažila se aby k sobě sestřenice časem našly cestu. Jednou třeba budeš něco podobného rešit s vlastním dítětem ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
29.7.14 15:22

A co na to její rodiče?
a ostatní? co třeba prarodiče?
to to nikdo, krom tebe neviděl? pokud ano, tak by mě zajímalo, jak reagovali :think:

píšeš, že je ti blbé ji ZASE peskovat. Už jsi s ní měla na toto téma řeč? I před jejími rodiči? Jak se k tomu stavěli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
29.7.14 15:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky..omlouvám se, že anonymě, ale nevím, kdo všechno kdo mě zná sem chodí, tak abych pak nebyla za debila..:D TAKŽE: Můj manzel ma 2 neteře..male (5 a 7 let) my mame s manzelem 11 mesicní holcicku. Jenze ta jedna(starsi) je nesnesitelna..je strasne zla na nasi holcicku a to tak, ze ji reze..placne ji vzdycky jednu a to kdyz se nikdo nekouka (ona si mysli) a zitra za nima mame jet na navstevu..no vuuubec se mi tam nechce..vsichni totiz delaj, ze nic nevidej(jeji rodice hlavne) a me je blbe ji zase peskovat!!..:( vubec nevim, co delat..absolutne se mi tam nechce…:(!!!

Nenechala bych je spolu o samotě a jí bych to normálně vytkla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
29.7.14 15:40

To přece není důvod přestat se stýkat s rodinou. Na druhou stranu samozřejmě, že bych nenechala mlátit své dítě, zvlášť ne tak velkou holkou, která už ví, co se může a co ne. Souhlasím, že to může být projev žárlivosti, pokud se sejde rodina, všichni se sesypou na nejmladší dítě, chválí, co všechno nového umí, hladí, chovají (no co také dělat jiného s takovým prckem :mrgreen: ). Pokud by jí znova ubližovala, napomenula bych jí dostatečně nahlas přede všema, aby se k tomu její rodiče museli vyjádřit. Otázka je, jestli opravdu dělají, že to nevidí, nebo to opravdu nevidí (resp. vidí jen něco, co považují za neškodné škádlení), slepota rodičů vůči vlastním dětem je velká :mrgreen:. Když byl mladší ještě „ležák“, tak jsem si dlouho myslela, že mu starší pusinkuje ruku, jak to viděl u nás, a prcek řve jen z přehnané pozornosti…dokud jsem nenašla otisky zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
29.7.14 15:48

Jej, tak to je blbé. Nenechala bych malou ani chvilku bez dozoru. To by mě fakt zajímalo, co na to říkají její rodiče. Když jim řekneš VAŠE 7.-LETÁ DCERA BIJE MOU ANI NE ROČNÍ DCERU!… pokrčí rameny? Pochybuju :D a jestli jo, tak bych tam nejezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová